Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 01, 19:47)
Netiesa. Tikrai reikia aptepti  4u.gif

Nu va, nuzudet mano visas viltis lotuliukas.gif taip nepatinka man tas sviestinis kremas lotuliukas.gif
Aciu mergaites uz jusu kantrybe ir atsakymus 4u.gif

Eziukas nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 01, 22:10)
Ačiū,  lotuliukas.gif  visai apie tai nepagalvojau  doh.gif , bet spėju pūdra ant ganašo aptirpus būtų  unsure.gif

na taip, tiesa
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 01, 20:25)
Bent savaite pries pasidaryt, tada labai gerai isdziovint....

kas seka tema,turejo buti mate mano vieno torto foto su subliuskusiu kaspinu.kaspinas buvo dziovinamas ne 1 ir ne 2 dienas,bet nunestas i kavines saldytuva,gavo dregmes ir amba

QUOTE(guziukas @ 2013 01 01, 20:44)
as mazdaug isivaizduoju kaip "saules_zuikutis" paaiskino,bandysiu ax.gif

thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 01, 21:21)
As atradau kad man gelbeja saldytuvo sieneles uzdengimas...

dabar visada taip darau,o ir jei torta ima is vakaro ir tortas su tokiom''pavojingom'' detalem,zmogui patariu torta laikyti arba su dezute arba daryti tokia sienele-atsarga gedos nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 01, 21:13)
Nu va, nuzudet mano visas viltis lotuliukas.gif taip nepatinka man tas sviestinis kremas lotuliukas.gif
Aciu mergaites uz jusu kantrybe ir atsakymus 4u.gif

Eziukas nuostabus wub.gif

Jei norit idealiai lygaus, grazaus torto, sviestini krema reikia pamilti mirksiukas.gif kaip ir trupinikus 4u.gif
Atsakyti
Labukas)
Gal kas turi nuoroda , kai nulipdyti pony....pas mane asilas gaunasi kazkoks tai verysad.gif
va toki
http://edrevets.file...y-pink-pony.jpg
aciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
Sveikos merginos, akvilytes tortas gyvate, tai nerealus thumbup.gif . Zinoma ir visu kitu merginu tortai fantastiski. Nepritrukit kuribyskumo ir kantrys naujais metais. O cia mano naujametinis tortas, napoleonas, dengtas pastiliazu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 01, 21:21)
Kai nera sildymo, tai pas mus kosmariskai dregna, tai vasara tik dregmes surinkejas gelbeja....visada ijungtas, o kai lipdau kazka tai prie stali pasistumiu artyn.... Ziema jokiu problemu...
Dar nuo saldytuvo priklauso.... As atradau kad man gelbeja saldytuvo sieneles uzdengimas... Dar kazkur skaiciau kad dregme saldytuve gerai sugeria indelis su soda... Kiek tame tiesos nezinau... Nebandziau.
drinks_cheers.gif  cia nuo salygu labai priklauso.... Pas merginas matyt dregna...

Labai aciu uz komentarus aciuks.gif Reikes ieskoti dregmes surinkejo ir bandyti salia statyti, nes ijungus kondicionieriu 'dehumidify' rezimu, nelabai matau skirtumo.

Sodos arba druskos saldytuve visada ideta, bet visvien sugebejo fondantas ant keksiuku issileisti, tai dabar dedu su kartoninemis dezemis, tada viskas gerai.

O dregme sitoj Vidurzemio juros saloj ziauri doh.gif Pirmas figureles padariau pabandymui ir laukiau, kol isdzius. Turbut ilgiau negu savaite islaikiau ir tik dar lipnesnes pasidare. Tai dabar dziovinu virs sildytuvo, bet kaip minejau, vis pergyvenu, kad atidavus torta nesuminkstetu papuosimai ir neliktu pvz., is gelyciu blynai.
Atsakyti
Su Naujaisiais metais visas esamas ir busimas kepejeles!o kad ne tusciomis, tai pasirodau savo kelis

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Naitai, tavo naujametinis palinkejimas wub.gif

Aš tik prisijungiu prie jo 4u.gif
Atsakyti
Mano užsilikęs 2,9 kg varškinis gaivumėlis
user posted image
Sniceris 2,5 kg
user posted image
Varškinis gaivumėlis 2 kg
user posted image
Maskarponės 1,5 kg
user posted image
Griliažinis 2 kg
user posted image
Juodasis miškas 2 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2013 01 01, 20:54)
O kaip ir kur pastilazo detales dziovinat? Isdziuvusias is karto i sandaria dezute dedat? Irgi buvau tragacanth gum pridejus, bet va pamirsau dezute uzdaryti ir vel viskas atidreko doh.gif Namie dregna (ne tik pas mane, pas dauguma cia taip), vis bijau, kad isdziovintos detales 'atsileis'. Geriausia buvo, kai figureles padariau, o jos ne tik, kad neapdziuvo, o dar labiau sudreko, tokios blizgios ir lipnios pasidare. Buvau kondicionieriu ijungus, bet ne ka tepadejo. Gal kas nors zinot, kaip su ta dregme kovoti?

joooo, cia beda, pas mus ir ziauriai dregna, varara isdziuna puikiai, o dabar doh.gif ijungiu dregmes surinkeja ir rodo 93 ohmy.gif nuo ryto kai turi buti 40, visa d. veikia ir istraukia tik iki 60 doh.gif tai kur jau ten kas isdzius. dar figureles pries d. kokia nieko, bet batai ar kaspinas ar geles doh.gif padarai forma ir kita d. sakes-kur bedetum, kada cia dariau karuna tai vos vos, teko dziovinti su dziovintuvu...kosmaras-dabar kovoju taip...padarau pries kokias 5d. i dezute ir pas giminaicius i nama kur ziauuuuuuuuuuriai silta smile.gif per 3d. isdziuna kaip parakas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 01, 22:10)
Ačiū,  lotuliukas.gif  visai apie tai nepagalvojau  doh.gif , bet spėju pūdra ant ganašo aptirpus būtų  unsure.gif

puikus eziukas wub.gif
cukraus pudra nepasileidzia ant sl. beze jei ji gerai suplakta, na nebuna jau tokia visai visai biri ir sausa, bet puikiai atrodo, tokia traski plutele pasidaro ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 01, 22:26)
kas seka tema,turejo buti mate mano vieno torto foto su subliuskusiu kaspinu.kaspinas buvo dziovinamas ne 1 ir ne 2 dienas,bet nunestas i kavines saldytuva,gavo dregmes ir amba
thumbup.gif  biggrin.gif
dabar visada taip darau,o ir jei torta ima is vakaro ir tortas su tokiom''pavojingom'' detalem,zmogui patariu torta laikyti arba su dezute arba daryti tokia sienele-atsarga gedos nedaro  smile.gif

drinks_cheers.gif visad perspeju kad geriau su deze laikyt jei imanoma-tada jokiu bedu, o tas dengimas man ir patinka smile.gif
Papildyta:
TORTAI VISU LABAI GRAZUS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 sausio 2013 - 10:10
su naujaisiais [FONT=Arial] wink_3.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti