QUOTE(gummy bear @ 2013 01 01, 20:54)
O kaip ir kur pastilazo detales dziovinat? Isdziuvusias is karto i sandaria dezute dedat? Irgi buvau tragacanth gum pridejus, bet va pamirsau dezute uzdaryti ir vel viskas atidreko
Namie dregna (ne tik pas mane, pas dauguma cia taip), vis bijau, kad isdziovintos detales 'atsileis'. Geriausia buvo, kai figureles padariau, o jos ne tik, kad neapdziuvo, o dar labiau sudreko, tokios blizgios ir lipnios pasidare. Buvau kondicionieriu ijungus, bet ne ka tepadejo. Gal kas nors zinot, kaip su ta dregme kovoti?
joooo, cia beda, pas mus ir ziauriai dregna, varara isdziuna puikiai, o dabar
ijungiu dregmes surinkeja ir rodo 93
nuo ryto kai turi buti 40, visa d. veikia ir istraukia tik iki 60
tai kur jau ten kas isdzius. dar figureles pries d. kokia nieko, bet batai ar kaspinas ar geles
padarai forma ir kita d. sakes-kur bedetum, kada cia dariau karuna tai vos vos, teko dziovinti su dziovintuvu...kosmaras-dabar kovoju taip...padarau pries kokias 5d. i dezute ir pas giminaicius i nama kur ziauuuuuuuuuuriai silta
per 3d. isdziuna kaip parakas
Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 01, 22:10)
Ačiū,
visai apie tai nepagalvojau
, bet spėju pūdra ant ganašo aptirpus būtų
puikus eziukas
cukraus pudra nepasileidzia ant sl. beze jei ji gerai suplakta, na nebuna jau tokia visai visai biri ir sausa, bet puikiai atrodo, tokia traski plutele pasidaro
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 01, 22:26)
kas seka tema,turejo buti mate mano vieno torto foto su subliuskusiu kaspinu.kaspinas buvo dziovinamas ne 1 ir ne 2 dienas,bet nunestas i kavines saldytuva,gavo dregmes ir amba
dabar visada taip darau,o ir jei torta ima is vakaro ir tortas su tokiom''pavojingom'' detalem,zmogui patariu torta laikyti arba su dezute arba daryti tokia sienele-atsarga gedos nedaro
visad perspeju kad geriau su deze laikyt jei imanoma-tada jokiu bedu, o tas dengimas man ir patinka
Papildyta:
TORTAI VISU LABAI GRAZUS