Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 01, 18:25)
Bent savaite pries pasidaryt, tada labai gerai isdziovint....

Aciu, o daryti is pastilazo figurelems ar kokios kitos mases geriau? savaite isdziovinus jau ramiai galima deti ant torto ir i saldytuva?
Atsakyti
O kaip ir kur pastilazo detales dziovinat? Isdziuvusias is karto i sandaria dezute dedat? Irgi buvau tragacanth gum pridejus, bet va pamirsau dezute uzdaryti ir vel viskas atidreko doh.gif Namie dregna (ne tik pas mane, pas dauguma cia taip), vis bijau, kad isdziovintos detales 'atsileis'. Geriausia buvo, kai figureles padariau, o jos ne tik, kad neapdziuvo, o dar labiau sudreko, tokios blizgios ir lipnios pasidare. Buvau kondicionieriu ijungus, bet ne ka tepadejo. Gal kas nors zinot, kaip su ta dregme kovoti?
Atsakyti
Visokius didesnius papuosimus pasidarau bent dvi dienas is anksto palieku virtuveje, kad isdziutu. paskui ramiai dedu ant tortu ir i saldytuva. niekada niekas neistezta. esu ir bantus dariusi is karto, nieko nedziovinusi tik i tarpus sukisau maistines pleveles rutuliukus, kad nesukristu, paskui istraukiu ir viskas ok buna
darau tiek is lipdymo tiek is dengimo pastilazo
Atsakyti

QUOTE(gummy bear @ 2013 01 01, 19:54)
. Gal kas nors zinot, kaip su ta dregme kovoti?

Kai nera sildymo, tai pas mus kosmariskai dregna, tai vasara tik dregmes surinkejas gelbeja....visada ijungtas, o kai lipdau kazka tai prie stali pasistumiu artyn.... Ziema jokiu problemu...
Dar nuo saldytuvo priklauso.... As atradau kad man gelbeja saldytuvo sieneles uzdengimas... Dar kazkur skaiciau kad dregme saldytuve gerai sugeria indelis su soda... Kiek tame tiesos nezinau... Nebandziau.

QUOTE(*Keila* @ 2013 01 01, 19:57)
Visokius didesnius papuosimus pasidarau bent dvi dienas is anksto palieku virtuveje, kad isdziutu. paskui ramiai dedu ant tortu ir i saldytuva. niekada niekas neistezta. esu ir bantus dariusi is karto, nieko nedziovinusi tik i tarpus sukisau maistines pleveles rutuliukus, kad nesukristu, paskui istraukiu ir viskas ok buna

drinks_cheers.gif cia nuo salygu labai priklauso.... Pas merginas matyt dregna...
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 01, 18:57)

Tada jau nebezinau kur mano problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 01, 21:21)
Kai nera sildymo, tai pas mus kosmariskai dregna, tai vasara tik dregmes surinkejas gelbeja....visada ijungtas, o kai lipdau kazka tai prie stali pasistumiu artyn.... Ziema jokiu problemu...
Dar nuo saldytuvo priklauso.... As atradau kad man gelbeja saldytuvo sieneles uzdengimas... Dar kazkur skaiciau kad dregme saldytuve gerai sugeria indelis su soda... Kiek tame tiesos nezinau... Nebandziau.
drinks_cheers.gif  cia nuo salygu labai priklauso.... Pas merginas matyt dregna...

pilnai sutinku drinks_cheers.gif

Jusdi - taigi akvilyte jau parase del ko
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 01, 19:25)
pilnai sutinku drinks_cheers.gif

Jusdi - taigi akvilyte jau parase del ko

Parase, brangioji, bet cia nera bedos. Sausa pas mus, sildom pastoviai. Bandysiu saldytuvo sienele dengti, bet kad jis tas naujas, tipo nerasojantis g.gif dar turiu kelis ziedelius padarytus, tai eksperimentuosiu. Labai dekinga visoms uz atsakymus 4u.gif

Dar klausimukas, skaitau senas temas ir radau parasyta, kad dengiant MMG nebutina torta aptepti sviestiniu kremu, galima tepti ant grietineles aptepimo. Ar tiesa, ar tai bus paneigta tolimesnese temose?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 01, 21:39)
Parase, brangioji, bet cia nera bedos. Sausa pas mus, sildom pastoviai. Bandysiu saldytuvo sienele dengti, bet kad jis tas naujas, tipo nerasojantis g.gif dar turiu kelis ziedelius padarytus, tai eksperimentuosiu. Labai dekinga visoms uz atsakymus 4u.gif

Dar klausimukas, skaitau senas temas ir radau parasyta, kad dengiant MMG nebutina torta aptepti sviestiniu kremu, galima tepti ant grietineles aptepimo. Ar tiesa, ar tai bus paneigta tolimesnese temose?

uz brangioji, - wub.gif na pas mane sausa, turiu du saldytuvus, vienas su no frost, kitame rodosi tie lasiukai, bet nedengiu niekuom tos sieneles. sakau pirma gerai isdziovinu paskui dedu ant torto ir i saldytuva.
del mmg nieko nepatarsiu, nes nedarau jos
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 01, 20:39)
:

Netiesa. Tikrai reikia aptepti 4u.gif
Atsakyti
gyvatė PUIKI bigsmile.gif , man nerealiai tokie tikroviški, 3D tortai patinka wub.gif gal tik kūdikio formos torto netoleruočiau unsure.gif

mano paskutinis 2012 metų tortukas, ir vėl nežiemiškas doh.gif , bet ką jau darysi, su pagrindine valgytoja nevalia ginčytis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 01, 21:58)
gyvatė PUIKI  bigsmile.gif , man nerealiai tokie tikroviški, 3D tortai patinka  wub.gif gal tik kūdikio formos torto netoleruočiau  unsure.gif

mano paskutinis 2012 metų tortukas, ir vėl nežiemiškas  doh.gif , bet ką jau darysi, su pagrindine valgytoja nevalia ginčytis  biggrin.gif

labai grazu wub.gif , reikejo cukraus pudra apibbarstyti ir butu apsnigtas eziukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 01, 21:00)
labai grazu wub.gif , reikejo cukraus pudra apibbarstyti ir butu apsnigtas eziukas biggrin.gif

Ačiū, lotuliukas.gif visai apie tai nepagalvojau doh.gif , bet spėju pūdra ant ganašo aptirpus būtų unsure.gif
Atsakyti