Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Visas su Nujaisiais Metais !
PRASAU MEREGAITES PATARIMO
NORIU DETI VALGOMA PAVEIKSLELI ANT TORTO ,AR NEBIJOS TAS POPOERIUS BAZES?AR REIK SVIESTINIU APTEPTI?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Nauji metai nauji rupesciai, mano mixeris prasmirdo, kas reiskia, kad naujo reiktu. Gal kepejeles pasidalintu kiek W optimaliausias butu, nes pasirinkimas toks, kad doh.gif o gal kas nuoroda imestu kur ieskoti pokalbiu ta tema, nes as ziopla, nesugebu rasti. Atsiprasau uz off topic'a.

Dabar i tema lotuliukas.gif dariau torta su dideliu kaspinu, idejau i dezute ir i saldytuva, kita diena kaspinas pradejo bliuksti, kodel? jis buvo darytas is pastilazo pridejus tragh.. gumos. issisukau gerai, nes buvau extra ziedeliu prisidariusi, tai pakeiciau, bet issigandau.

Tortukai visu ziauriai grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustDi: 01 sausio 2013 - 16:34
QUOTE(RIMVILMA @ 2013 01 01, 14:03)
]

Koks fainas kaledu senis bigsmile.gif
Atsakyti
torto nuleidima darau jau sutepus ir pastovejus tortui.tiesiog nupjauni norimu kampu.likuti arba pati suvalgai biggrin.gif ar kaip mano torte su teletabiais,ta nupjauta dali dedi ant virsaus smile.gif

kaspinas subliusko del saldytuve esancios dregmes
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 01, 15:32)
Sveikos mergaites 4u.gif Nauji metai nauji rupesciai, mano mixeris prasmirdo, kas reiskia, kad naujo reiktu. Gal kepejeles pasidalintu kiek W optimaliausias butu, nes pasirinkimas toks, kad  doh.gif o gal kas nuoroda imestu kur ieskoti pokalbiu ta tema, nes as ziopla, nesugebu rasti. Atsiprasau uz off topic'a.

Dabar i tema lotuliukas.gif dariau torta su dideliu kaspinu, idejau i dezute ir i saldytuva, kita diena kaspinas pradejo bliuksti, kodel? jis buvo darytas is pastilazo pridejus tragh.. gumos. issisukau gerai, nes buvau extra ziedeliu prisidariusi, tai pakeiciau, bet issigandau.

Tortukai visu ziauriai grazus 4u.gif

Visada dekit ta pacia diena,kai bus valgomas tortas,nes tikrai nuo dregmes leidziasi bet kokios dekoracijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 01, 18:49)
torto nuleidima darau jau sutepus ir pastovejus tortui.tiesiog nupjauni norimu kampu.likuti arba pati suvalgai biggrin.gif ar kaip mano torte su teletabiais,ta nupjauta dali dedi ant virsaus smile.gif

bet jauciu napoleono nlabai papjausi,kad ir pastovejusio,nes trapu,nors kiek pamenu suminksteja jis kita diena,o man ryt reikia jau g.gif

kazi ar yra kur vaizdines medziagos kaip ta padaryti? g.gif kiek suprantu tortas apvalus,nupjautas kampas ir tas kampas kaip ciuzykla pridetas?

Labai grazus sitas jusu tortukas labai wub.gif jauciu reik ir man puost slapia beze,bus kaip sniegas bigsmile.gif ir tabiai bus zieminiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 01 sausio 2013 - 18:05
napaleonas juk suminksteja ir tikrai pjaunasi neblogai
tiek manajam su teletabiais ,tiek jusu ikeltame pvz ,manau,tas nuleidimas nepridetas,o nupjautas.na pvz sutepat 24cm torta. ant virsaus padedat kokiu18cm lekste(ar kitokio dydzio).tada su peiliu statmenai smeigiamt prie lekstes krasto mazdaug ten,kur turetu prasideti keliukas ir pjaunat aplink lekste.o tada jau peili ''paguldot'' ir nuo norimos keliuko pradzios ,nuo torto virsaus iki apacios pjaunat sukant torta. sunkiai kazkaip sekasi paaiskinti biggrin.gif kasnors kanors supratot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 01, 19:25)
napaleonas juk suminksteja ir tikrai pjaunasi neblogai
tiek manajam su teletabiais ,tiek jusu ikeltame pvz ,manau,tas nuleidimas nepridetas,o nupjautas.na pvz sutepat 24cm torta. ant virsaus padedat kokiu18cm lekste(ar kitokio dydzio).tada su peiliu statmenai smeigiamt prie lekstes krasto mazdaug ten,kur turetu prasideti keliukas ir pjaunat aplink lekste.o tada jau peili ''paguldot'' ir nuo norimos keliuko pradzios ,nuo torto virsaus iki apacios pjaunat sukant torta.  sunkiai kazkaip sekasi paaiskinti  biggrin.gif  kasnors kanors supratot?  biggrin.gif

laugh.gif kazkaip reiks vistiek nupjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 01 01, 17:03)
bet jauciu napoleono nlabai papjausi,kad ir pastovejusio,nes trapu,nors kiek pamenu suminksteja jis kita diena,o man ryt reikia jau g.gif

kazi ar yra kur vaizdines medziagos kaip ta padaryti? g.gif kiek suprantu tortas apvalus,nupjautas kampas ir tas kampas kaip ciuzykla pridetas?

Labai grazus sitas jusu tortukas labai wub.gif jauciu reik ir man puost slapia beze,bus kaip sniegas bigsmile.gif ir tabiai bus zieminiai lotuliukas.gif

Na as ciuzykla lipdyciau is bulvytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 01, 16:49)

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 01 01, 16:59)
Visada dekit ta pacia diena,kai bus valgomas tortas,nes tikrai nuo dregmes leidziasi bet kokios dekoracijos  ax.gif

Aciu mergaites 4u.gif Taip ir galvojau, nes dabar padejau viena ziedeli i saldytuva ir jau minksteja verysad.gif Galvojau, kad ta trgh... guma nebijo nieko, pasirodo bijo. O tai ka tada daryti su pvz vestuviniais tortais? Juk zmones nori pasiimti bent pries diena g.gif O tos cukrines geles irgi suminksteja g.gif Daug klausimu kyla, kuo toliau i miska, tuo tamsiau darosi verysad.gif O krikstynu batukai kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 01, 19:05)
: O krikstynu batukai kaip tada?

Bent savaite pries pasidaryt, tada labai gerai isdziovint....
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 01 01, 20:00)
Na as ciuzykla lipdyciau is bulvytes  rolleyes.gif

bet jai reik biskvito,as del to nenoreciau kept vien biskvita rolleyes.gif

as mazdaug isivaizduoju kaip "saules_zuikutis" paaiskino,bandysiu ax.gif
Atsakyti