Su artėjančiais Kad ir kitų metų gruodžio paskutinę dieną galėtume vėl viena kitą pasveikint: sveikatos, santarvės, supratimo, ir kad nebūtų liūdnų dienų
Merginos visas ,visas Jus sveikinu su artejanciais Naujaisias metais ! Linkiu kuo didesnes kurybines sekmes nesvarbu ar jus jau musu profesionales ar tik megejos ar pradedancios,visoms linkiu kantrybes,fantazijos,geru klientu (ir kuo daugiau jei tik kas to nori) , daugiau svenciu toms kurios kepa ir puosia savo artimiesiems , taip pat linkiu jums visoms sveikatos nes juk tai didziausias turtas jo nenusipirksim net uz didziausius pinigus,linkiu atrasti laiko savo brangiausiems zmonems,savo vyrams ,vaikams,draugams,atrasti laiko mazoms ar didelems isvykoms, atostogoms....Tiesiog merginos bukit laimingos..Su Naujais metais ,su nauja laime !!!
Papildyta:
Jusu torciukai Kalediniai ir visi Naujametiniai nerealus!!!o cia mano seimos Kaledinis ir Naujametinis torciukas..Jusu visu net nespejau paziureti ,kitais metais perziuresiu
Papildyta:
Jusu torciukai Kalediniai ir visi Naujametiniai nerealus!!!o cia mano seimos Kaledinis ir Naujametinis torciukas..Jusu visu net nespejau paziureti ,kitais metais perziuresiu
SU NAUJAISIAIS METAIS DAUG DAUG TORT VISOMS
Su naujais visas
sakykit kaip padaryt tortui antra auksta,kad butu kaip su ciuzykla,ar kaip masinai nusileidimas....? jau sutapta kazkaip pjaustyti? Nes darysiu napoleona,tai nelabai lengvai pjaustysis jis man
va tokio nuleidimo man reikia,
sakykit kaip padaryt tortui antra auksta,kad butu kaip su ciuzykla,ar kaip masinai nusileidimas....? jau sutapta kazkaip pjaustyti? Nes darysiu napoleona,tai nelabai lengvai pjaustysis jis man
Su Naujais metais!! Linkiu, kad kitais metais biskvitai greiciau keptu, nesukristu, kremai graziau ir skaniau issiplaktu. Kad mase ant tortuku lygiau uzsiklotu ir papuosimai greiciau nusilipdytu, kad klientu daugetu, o nuotaika tik geretu!
Sveikos. Su Naujaisiais visas šitų gražųjų tortukų šeimininkes
Artėja mano dukrytės gimtadienis. Ir norėčiau paprašyti jūsų pagalbos. Gal galite kas parašyti kokiom dalim ir su kokiais ingridientais reikia paruošti šokoladą, kad jis būtų tinkamas padengti tortui? Noriu ruduoju šokoladu padengti visą tortą, o baltuoju bandyt kažką parašyt.. Patarkit ką nors neprofesionalei O gal yra kas dar lengvesnio ir neblogai atrodančio..
Artėja mano dukrytės gimtadienis. Ir norėčiau paprašyti jūsų pagalbos. Gal galite kas parašyti kokiom dalim ir su kokiais ingridientais reikia paruošti šokoladą, kad jis būtų tinkamas padengti tortui? Noriu ruduoju šokoladu padengti visą tortą, o baltuoju bandyt kažką parašyt.. Patarkit ką nors neprofesionalei O gal yra kas dar lengvesnio ir neblogai atrodančio..
MERGAITES RETAI BERANDU LAIKO UZSUKTI I JUSU TEMUKE,BET LABAI NORECIAU PASVEIKINTI JUS SU NAUJAIS METAIS PALINKETI KANTRYBES IR NEISSENKANCIU MINCIU ,NAUJU SIEKIU IR GRAZIU REZULTATU SIAME GRAZIAME IR KURIBINGAME SALDUMYNU PASAULYJE
Paskutiniai keli darbeliai visu nekrausiu nes nuo jusu groziuuu akys raibsta
Paskutiniai keli darbeliai visu nekrausiu nes nuo jusu groziuuu akys raibsta
Su šventėm visas
Jūros dugnas 2.7 kg
Maskarponės 1 kg
Maskarponės 1.6 kg
Ką darot, kad piešiant ant masės nesilietų dažai į šonus?
Jūros dugnas 2.7 kg
Maskarponės 1 kg
Maskarponės 1.6 kg
Ką darot, kad piešiant ant masės nesilietų dažai į šonus?
QUOTE(guziukas @ 2013 01 01, 12:37)
Su naujais visas
visu tortai labai grazus bet padekit man kas nors del to nuleidimo?