Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Akvilyte,lenkiu zemai galva pries jusu talenta formuot tortukus,net nezinau kaip apibudint ,tiesiog super 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su artejančiais Naujaisias metais nuostabių grožių kūrėjas! Linkiu sėkmės, kūrybiškumo, energijos , o Jūsų šeimoms kantrybės ir supratimo

Besmegenių šeimyna

[attachmentid=226084]

Šokoladiniai biskvitai, šokoladinis ir mėlynių kremai, 2 kg
Atsakyti
likta,kaip visada kukliai grazu,tik chot ubej ,nu norisi man besmegeniam ranku nors tu ka biggrin.gif

mano paskutinieji siu metu

angry birds
user posted image
user posted image
teletabiai
user posted image
user posted image

GERU ATEINANCIU METU!
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 12 30, 22:23)
Keila,kaip visada wub.gif

4u.gif

likta - grazu lb

SZ - nu jau angry birds kokie faini, super

keli mano
snikers
user posted image

varskes
user posted image

visoms graziu nauju metu
Atsakyti
ačiū, saulės zuikuti, keila, nuostabūs tortai

Ir paskutinis šiais metais

Naujieji -Gyvatės metai...

[attachmentid=226086]

Šokoladiniai ir mėlynių skonio biskvitai, šokoladinis, mėlynių ir pasiflorų kremai, 3,6 kg
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 12 31, 15:50)
ačiū, saulės zuikuti, keila, nuostabūs tortai

Ir paskutinis šiais metais

Šokoladiniai ir mėlynių skonio biskvitai, šokoladinis, mėlynių ir pasiflorų kremai, 3,6 kg

nu taip skaniai skamba tavo tortu sudetys. noreciau paragauti labai. saunuole 4u.gif
Atsakyti
Su artejanciais visas kepejeles santa2.gif
Noriu paprastucio tortuko ir reikia jusu pagalbos. Ar norint puosti tortuka slapia beze reikia ji pries tai kuo nors aptepti? bus puosiamas napoleonas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 12 31, 16:47)
Su artejanciais visas kepejeles  santa2.gif
Noriu paprastucio tortuko ir reikia jusu pagalbos. Ar norint puosti tortuka slapia beze reikia ji pries tai kuo nors aptepti? bus puosiamas napoleonas. Aciu  4u.gif

del viso pikto sviestiniu apsitepkit
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 12 31, 15:47)
Su artejanciais visas kepejeles  santa2.gif
Noriu paprastucio tortuko ir reikia jusu pagalbos. Ar norint puosti tortuka slapia beze reikia ji pries tai kuo nors aptepti? bus puosiamas napoleonas. Aciu  4u.gif

Aš kai puošiu šlapia beze torto jokio dar neaptepinėjau sviestiniu. Laikosi kuo puikiusiai. Tiesa darau tik sau, taigi nelabai dažnai. Be esu dariusi bananinį, juodajį miška, varškinį.
Atsakyti
Ar slapia beze reikia sunaudoti iskart pagaminta ar galima (pasitaiko,kad lieka) pasilikti kitam kartui,pvz.po keliu dienu ar savaites g.gif ?
Su artejanciais,mergaites! 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 12 31, 19:31)
Ar slapia beze reikia sunaudoti iskart pagaminta ar galima (pasitaiko,kad lieka)  pasilikti kitam kartui,pvz.po keliu dienu ar savaites  g.gif  ?
Su artejanciais,mergaites! 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

po savaites tikrai ne-juk baltymas praktiskai neapdorotas.
O ir siaip jei tortui geriau sunaudoti is kart, jei lieka issidziovinti orinuku/morengiuku
nors man teke palikti likuti slap. beze konditer.maisiuke saldytuve ir ryte naudoti, jau visai kitokia ji buvo, naudojau tik orinukams-gavosi puikiai, bet tortui neberizikavau.

SU ARTĖJANČIAIS 2013!
našių, pinigingų, sveikatos, laimės ir meilės metų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 31 gruodžio 2012 - 19:28
Mergaites 4u.gif Su artejanciais Naujaisiais, kuo geriausiu metu visoms, daug pasisekimo ir nauju ideju 4u.gif

mes dviese su Mb namie sutinkam sventes, tai ir tortukas kuklus naminis-valgomas ax.gif
user posted image
Atsakyti