Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JustDi @ 2012 12 30, 21:53)
O kas viduj?

Norejau paklausti, ar as viena vargstu su raidelem ar kitos zino kaip be vargo jas isgauti? Mano raideles tai juostos tokio kaip liniuotes su daug raidziu. Gal kas zino kokias grazias kur be vargo issiima, buciau dekinga jei pasidalintumet 4u.gif

mano megstamiausias kavos tortas biggrin.gif

isduosiu paslapti uz kuria dekinga kazkuriai forumietei liksiu visa gyvenima wub.gif taigi spauskit per maistine plevele mirksiukas.gif as anksiau keidavausi.. gaisdavau valanda zodziui iskrapstyt... o su plevele per kelias minutes ir gatava 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 30 gruodžio 2012 - 22:00
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 30, 20:59)
mano megstamiausias kavos tortas  biggrin.gif

isduosiu paslapti uz kuria dekinga kazkuriai forumietei liksiu visa gyvenima  wub.gif  taigi spauskit per maistine plevele  mirksiukas.gif  as anksiau keidavausi.. gaisdavau valanda zodziui iskrapstyt... o su plevele per kelias minutes ir gatava  4u.gif

Aciu, spaudziu per plevele, bet sunkiai vis dar man gaunasi blush2.gif Matyt patirties truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 30, 22:07)
Aciu, spaudziu per plevele, bet sunkiai vis dar man gaunasi blush2.gif Matyt patirties truksta blush2.gif

per storai iskociojat.. dar mase gal per skysta.... duokit iskociotai masei padziut truputi g.gif
Atsakyti
man si vakara visiskas dizasteris doh.gif diena sutepiau torta (grietinele + lenkiska varske is kibiro), aisku klaida mano, kad neidejau zelatinos doh.gif verysad.gif bandziau apverst ir istizo verysad.gif Bandau gelbet dabar.. sumakalavau bliude ir sudejau zele likucius.. turejau tik tos rupios gal sauksta.. kazkaip abejoju ar uzteks, bet gaaaaaaaaaaaaal unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 30, 21:36)
norejau rytojui palaikyt lotuliukas.gif

swoon.gif super darbelis...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 30, 21:11)
per storai iskociojat.. dar mase gal per skysta.... duokit iskociotai masei padziut truputi g.gif

Aciu uz pamokymus 4u.gif Naudosiu, vis tiek ismoksiu blush2.gif

QUOTE(Rakelė @ 2012 12 30, 21:20)
man si vakara visiskas dizasteris  doh.gif  diena sutepiau torta (grietinele + lenkiska varske is kibiro), aisku klaida mano, kad neidejau zelatinos  doh.gif  verysad.gif  bandziau apverst ir istizo  verysad.gif Bandau gelbet dabar.. sumakalavau bliude ir sudejau zele likucius.. turejau tik tos rupios gal sauksta.. kazkaip abejoju ar uzteks, bet gaaaaaaaaaaaaal  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tikimes geriausio, ijunkit pozityva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 12 30, 23:39)

Tikimes geriausio, ijunkit pozityva 4u.gif

Mane reiktu Tujinti ax.gif 4u.gif smile.gif Tikiuos gal ne pacio geriausio, bet geresnio biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras...nu negaliu nutylet ,pamacius Akvilytes gyvate..nu super darbas wub.gif .Rakele-buna gi visokiu dienu..man siandien ir nesiseke...sulaisciau apatini biskvita su damu likeriu...kol puosiau pradejo sunktis is apacios.matyt per daug sulaisciau smile.gif paziuresiu,kaip rytoj bus ??? Na ir paskutiniai siu metu tortukai

user posted image

user posted image

Linkiu visoms ateinanciais metais kurybiskumo,kantrybes ir sekmes!Su artejanciais Naujais!
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 30, 22:36)
norejau rytojui palaikyt lotuliukas.gif

va va va, as vis laukiau ir galvojau- na nejau nebus ne vienos gyvates, ir stai, nuostabus tortukas, nuostabi gyvate, jus saunuole thumbup.gif ...Gal turit kokia nuoroda kaip ji daroma, ar galit papasakot kaip tai daroma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Vajetus kokiu graziu tortumu maciau bigsmile.gif bigsmile.gif super grazus ir skania atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 31 gruodžio 2012 - 00:24
QUOTE(airius @ 2012 12 31, 00:04)
ar galit papasakot kaip tai daroma 4u.gif

tai kad nelabai yra ka pasakot... susitepiau ovalu torta vakare, ryte kai suminkstejo- apipjausciau, ispjausciau ir viskas... mase, dazymas... tiesa, galva visa is mases smile.gif pirmiausiai ja ir nusilipdziau... nes jei nebutu iseje, tai nebuciau ir torto darius....
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 12 31, 00:58)

geles kokios grazios wub.gif

-----
gyvate kas be ko thumbup.gif
Atsakyti