Kalbant apie katinus. Mano mažiukui tik metukai, jis domisi Nešioja, myluoja, glosto, cypauja (kalbasi), klauso kaip katinas atkartoja, jam geriausias draugas kol kas. Turi ir FP šuniuką, tai šis taip nesudomino kaip katinukas...šuo jam tik dėl dainelių reikalingas, šoka ir "dainuoja" kai išgirsta Bet taip nenešioja jo kaip katinuko, gal todėl kad pastarasis mažesnis
Na, bet per Kalėdas katinukas buvo labiau suaugusiųjų žailas nei mažiuko
Su artejanciais 2013 metais!!! Jus ir Jusu seimas! Sparnu jusu svajonems, Meiles ir geroves Jusu sirdims!!!
Su artejanciais Naujaisiais 2013-iais metais
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 14:19)
1. Viena is tokiu ideju butu: pvz maisas, i ji keliauja Vaidos+Inos+Eimiles siuntiniai. Maisa priima Vaida, Vaida ir apmokes siunta. Mes, israsom bendra saskaita, pristatom siuntini, jus gaunat, ir issidalinat pagal save: ir siuntas ir 2.E-sistema labai noretume ivesti, tik nepavyksta rasti kompiuteristo kuris padarytu tai, ka norime.
Jei turite koki pazistama ar varianta, prasom, rasykit mums i emaila. Butinai aptarsime. Ne uz dyka aisku.
Jei turite koki pazistama ar varianta, prasom, rasykit mums i emaila. Butinai aptarsime. Ne uz dyka aisku.
1. manau nieks nebenores priimt kooperaciju, jei tokia sistema butu.
2. viena protinga ir gera is siauliu zinau, uzklausiu . Gal kai viesai paraset, gausit daug pasiulymu, tai galesit geriausia ir pigiausia issirinkt
Su Naujais!
QUOTE(natina @ 2013 01 01, 13:19)
o man atrodo kaip tik naudinga - ypac kai siuntinukai nesieks 2 kg - nes bus mokama uz bendra svori, o ne uz individualu - bet jau tokiu atveju kooperacija naudingiau butu priimt is draugu, pazystamu rato - zodziu buriuotis pastovesniam bendravimui
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 01, 13:35)
o man atrodo kaip tik naudinga - ypac kai siuntinukai nesieks 2 kg - nes bus mokama uz bendra svori, o ne uz individualu - bet jau tokiu atveju kooperacija naudingiau butu priimt is draugu, pazystamu rato - zodziu buriuotis pastovesniam bendravimui
bet jei tos drauges neperka pastoviai, tada ir iseina nelabai gerai, nes galbut viena karta jos pirks, kita ne, tai pati papirksi 2kg, lauksi i namus, o neatves, nes svorio nesusirinko. o kita karta gali buti taip, kad pati nepirkai, o kitos pripirko, tai gausi uz visas suimoket, susvert ir isdalinti, kai savo nieko negavai.
beto ir del to 2 kg, pvz perki trys daiktus, 1,5kg, 200g ir 500g, primeti, kad svorio uzteks, siunti i lietuva ir pasirodo, kad to, uz 1,5kg nera, o sumoki uz 2kg. tai tada iseina pries kiekviena siunta reikes klausti pastoviai kiek yra svorio, nes kitaip nezinau, abidna bus.
Su oficialiais naujais metais!
Mes pakuojam paskutine minute. Tai suruosus siunta, dar laukti, kol kiekvienas atsakys: siunciam/nesiunciam, velgi delsimas.
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 01, 15:02)
tai tada iseina pries kiekviena siunta reikes klausti pastoviai kiek yra svorio
Mes pakuojam paskutine minute. Tai suruosus siunta, dar laukti, kol kiekvienas atsakys: siunciam/nesiunciam, velgi delsimas.
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 01, 15:32)
Su oficialiais naujais metais!
Mano manymu tada reiks pačiam apsiskaičiuoti ir parašyti ar siųsti, nes kiekvienas +- žinom koks bus svoris.
QUOTE(muti4 @ 2013 01 01, 14:53)
mergaites gal kur pigiau perkat zuvu taukus [kad ieitu vit d. ir butu skanu
Pirkau vaikams is Tesco:
nuoroda, Haliborange Omega 3 Chewy Blackcurrant 90S
Valgo visi 3 puikiausiai. As pati ragavau - man irgi skonis tiko ir patiko. Imsiu dar
Aš lygiai tokius pačius čia pirkau, tik apelsinų skonio Valgo puikiai, o va lietuvišką "Auksinę žuvelę" turėjau pati sunaudot, į burną niekas neėme
Beje, kažkas rašė, kad problematiška parduotuvė, man tfu tfu tfu su jais viskas gerai, kainos irgi patinka, tik perku per UK, tiesiogiai pas mus labai brangus siuntimas
Dar labai patiko iherbe
Beje, kažkas rašė, kad problematiška parduotuvė, man tfu tfu tfu su jais viskas gerai, kainos irgi patinka, tik perku per UK, tiesiogiai pas mus labai brangus siuntimas
Dar labai patiko iherbe