Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 12:15)
Laba,

Su artejanciais!!!

Merginos, ar pas jus darbo diena siandien?

Lietuva dirba tik sutrumpintai 1 valanda blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Bankai irgi dirba? Nes, pavedimu tai nera, tai galvoju, ar tikrai dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 12:20)

Dirba tikrai ir bankai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 12:20)

Bent jau mano mieste tai viskas sėkmingai dirba blush2.gif
Atsakyti
Jau viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(perlixike @ 2012 12 31, 11:33)
Daivos V.(Plunge) siuntinukas pas mane. Prasom pasiimti 4u.gif Mano tel.860165667

Parasiau merginai 4u.gif

QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 31, 12:25)
Mergaitės ar šiandien Tukis dirba  g.gif  nuo 5adienio laukiu adreso, ir negaunu  verysad.gif  prisirinkau kašiką už 150 svarų ir jaučiu kol adresą gausiu pusę prekių nebeliks  unsure.gif

turbut jums ir persiunciau, nesenai 4u.gif

Merginos, tai pasidalinkit, kokia vaikuciu reakcija i katinus? Ar patiko?
Papildyta:
QUOTE(Linafedo @ 2012 12 29, 20:48)
Sveikos, merginos, gal kuri pasakysit iki kada vyksta metu ispardavimai. Tik iki Naujuju? g.gif

Manyciau dar savaite-dvi po Nauju laikysis.

QUOTE(groovy @ 2012 12 29, 22:03)
Gal galima būtų sužinoti, kada kitą savaitę iš Asda būtų galima užsisakyti? blush2.gif

Oi. Kaip ir bet kada. Tik, mums butinai praneskit is kuo imanoma anksciau, kuriai dienai uzsisakete, kad liktume namie.
Pastovaus laiko nera, nes atostogos, tai cia tai ten makaluojames.

QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 29, 22:25)
O jūs merginos kai perkate tukio adresu, visalaiką rašote laiškutį iš kokios parduotuvės perkate, kad jie žinotu iš kur laukti siuntinuko? taip?smile.gif
pvz. noriu pirkti iš mothercare - 1 laiškutis, iš amazon - 2 laiškutis ir t.t.?  blush2.gif

Nereikia isvis rasyti. Nebent, perkate brangia preke, ar ta, kuria reikia ypac saugoti, pvz tv ar kompiuteri, - ir tada galite pranesti, kad atkreiptume demesi.

QUOTE(Vike @ 2012 12 30, 17:01)
sistema aiskesne pirkejui tikrai butu reikalinga, ypac kai perki naudojantis tukio adresu, nes nezinai ar siunta pasieke ar ebay pardavejas tikrai ja issiunte. Nes paskui nemalonu kai praziopsai terminus ir case nebegalima iskelti ebay pardavejui, nei lauktos prekes nei pinigu.

45 dienu terminas yra pakankamai ilgas laiko tarpas.
Anksciau buvome parase:
Siokia tokia ATMINTINE - jeigu perkates patys!!!

Nuo pirkimo dienos, iki prekiu gavimo i rankas, gali praeiti mazdaug 2 siuntos, t.y. vienas menuo! Jeigu per dvi siuntas, negavote pirkinio:

* pasiteiraukite pardavejo/parduotuves ar preke issiusta. Gal but jie gali jums pateikti prekes registracijos nr, pagal kuri butu galima atsekti kur yra preke.

** Parasykite emailu mums: tukisuk@gmail.com Jame nurodykite nuoroda, kokios prekes negaunate. Mes, gauname daug prekiu, kur pardavejai tiesiog neuzraso vardo ir pavardes, - tad visai gali buti, kad preke saugiai tupi musu sandelyje, tik nezinia kam priklauso.

*** Jeigu prekes pas mus nera, parduotuve/pardavejas nenurodo registracijos nr, kuris parodytu kur yra preke, drasiai reikalaukite arba papildomos prekes arba pinigu grazinimo. Ebay - atidarykite disputa!!!

**** Jei turite klausimu, ar siaip iskyla kokiu problemu, rasykite mums emailu
.

QUOTE(Murčikas @ 2012 12 30, 17:24)
siaip kazkokiu netgi ir super sistemu nereiktu. nezinau kaip tai paprastai igyvendinti, bet gal net ir koki failiuka kad ir exelyje butu gerai gauti su info.

pvz. failo pavadinimas - murčikas, ir kaupti jame visa info, tarkim metus laiko.

ir irasineti pastoviai atejusias siuntas ir tarkim siusti kartu su saskaitomis, jei saskaitos nera vistiek prasiusti, kai uzsiimama saskaitomis.

ale 2013 01 02 Paketas 2kg
    2013 01 06 Deze 7kg
    2013 01 07 Prekes su tarpininkavimu toyrsus 3kg

man uztektu netgi pamatyti gavimo data ir svori, vistiek mazdaug primeti is kur galetu buti, nes tokios info tikrai labai truksta. aisku, tai papildomas vargas, bet ir klausimu maziau butu, ar mano yra ar mano nera. ir su tarpininkavimu butu lengviau sekti, ar gauta a negauta ir t.t.

QUOTE(Laimuska @ 2012 12 31, 00:13)
Juokus mėgstat, čia gi trigubai jei ne daugiau darbo prisidėtų.

Laimuska siuo atveju labai teisi, man is karto net plaukai pasistojo pagalvojus apie toki rasyma blush2.gif

Reta kuri parduotuve siuncia be registracijos nr. Ji galima pasitikrinti, ir matysite, kur yra preke.
Lygiai taip pat, perkant ir ebay: pirkite su registruotu siuntimu, ir bus galimybe matyti siunta.

Ateityje, galime vesti tokia info, bet reikia is anksto zinoti, kas i koki miesta ar rajona vaziuos. Dabar, is anksto tvarkyti nieko negalime, nes neaisku kas prie ko kooperuosis. Todel, po naujuju metu, bus siekiama aiskesnio bendradarbiavimo su pastoviais taskais: t.y. kur perka virs 10kg. I ta tarpa ieina ir kooperacijos, tik, kad jos turi buti pastovios.
Viena is tokiu ideju butu: pvz maisas, i ji keliauja Vaidos+Inos+Eimiles siuntiniai. Maisa priima Vaida, Vaida ir apmokes siunta. Mes, israsom bendra saskaita, pristatom siuntini, jus gaunat, ir issidalinat pagal save: ir siuntas ir svori. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(AJ_Lt @ 2012 12 28, 16:59)
Lina, as saskaitos uz Kaledine siunta dar negavau unsure.gif  g.gif  Labai jau norisi atsiskaityti ax.gif

Kad pas jus maziuke ten.

QUOTE(natina @ 2012 12 29, 15:11)
Man is galvos neiseina tie 2kg biggrin.gif Tai gal bus galimybe zinoti svori, koki esam sukaupe? g.gif Gal planuojat kokia e-sistema ivest? rolleyes.gif

E-sistema labai noretume ivesti, tik nepavyksta rasti kompiuteristo kuris padarytu tai, ka norime.
Jei turite koki pazistama ar varianta, prasom, rasykit mums i emaila. Butinai aptarsime. Ne uz dyka aisku.

QUOTE(natalia77 @ 2012 12 29, 17:08)
O kada sekanti siunta is UK isvyksta? Ir kokios kainos jai galios?

Apie sausio 16 diena.

Kas buvo kaledineje siuntos, ir tures daugiau nei 2kg mokes 1.30gbp/kg Kas netures 2kg, mokes 1.50gbp. Siuntas galima kaupti!

Kas Kaledineje siuntoje nebuvo, - mokes 1.50gbp. Nuo sausio pabaigos taikysis 2kg minimumas.

Kas priims kooperacija - visada mokes 1.10gbp/kg 4u.gif Kas dalyvaus kooperacijose 1.30gbp/kg!

Su pastoviais taskais, kainos bus suderintos asmeniskai.

QUOTE(kavamale @ 2012 12 29, 19:35)
sveiki, ar nupirktumete is massimodutti.com  4u.gif ?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 13:19)
Merginos, tai pasidalinkit, kokia vaikuciu reakcija i katinus? Ar patiko?

5 minučių džiaugsmas doh.gif Ilgiau nesudomino nei dvimetės, nei trimetės, nei septynmetės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 12 31, 14:22)
5 minučių džiaugsmas  doh.gif Ilgiau nesudomino nei dvimetės, nei trimetės, nei septynmetės  4u.gif

Oij unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 12 31, 13:22)
5 minučių džiaugsmas  doh.gif Ilgiau nesudomino nei dvimetės, nei trimetės, nei septynmetės  4u.gif

nu cia gal nuo vaiko prikllauso - mes turim papuga, kuri atkartoja zodzius, tai tiek mano vaikai, tiek darbe - megsta zaist - bet as daugiau naudoju mokymo tikslais, ir su ja pazaist tik kaip paskatinima gauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 31, 13:34)
nu cia gal nuo vaiko prikllauso

Tai savaime aišku, kad nuo vaikų, bet sakau bent jau pas mus suaugę ilgiau su juo žaidė nei vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 12 31, 13:39)
Tai savaime aišku, kad nuo vaikų, bet sakau bent jau pas mus suaugę ilgiau su juo žaidė nei vaikai  lotuliukas.gif

nu taip - kiek gali kalbetis pats su savim lotuliukas.gif , as tai pasinaudoju tuo zaislu - kai man reik prakalbint vaika - nes vaikui su papuga kartais kalbet smagiau nei su manim, arba idomu girdet, ka jis pats sako, o ji kartoja - bet siaip kaip zaislo savo vaikam nepirkciau tik kaip zaislo blush2.gif
Atsakyti
Mano mazelis ta katina turi, nekalbanti. Toki pat, tik nekalba. TAi jam miego draugas nr 1 wub.gif
Atsakyti
Turiu uzsakymu is FRAGRANCE DIRECT ir TOYSHOP 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
KOKIE MIELI AUSKARIUKAI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti