Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Sveikos, merginos, gal kuri pasakysit iki kada vyksta metu ispardavimai. Tik iki Naujuju? g.gif
Atsakyti
Gal galima būtų sužinoti, kada kitą savaitę iš Asda būtų galima užsisakyti? blush2.gif
Atsakyti
O jūs merginos kai perkate tukio adresu, visalaiką rašote laiškutį iš kokios parduotuvės perkate, kad jie žinotu iš kur laukti siuntinuko? taip?smile.gif
pvz. noriu pirkti iš mothercare - 1 laiškutis, iš amazon - 2 laiškutis ir t.t.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 29, 21:25)
O jūs merginos kai perkate tukio adresu, visalaiką rašote laiškutį iš kokios parduotuvės perkate, kad jie žinotu iš kur laukti siuntinuko? taip?smile.gif
pvz. noriu pirkti iš mothercare - 1 laiškutis, iš amazon - 2 laiškutis ir t.t.?  blush2.gif

Kai apsiperku pati, pranesu tik apie maisto uzsakymus is Tesco ar Asdos, nes ten reikia suderinti laika ir yra uzsakymuko mokestis. Apie kitus nieko nerasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 12 29, 14:11)
Man is galvos neiseina tie 2kg biggrin.gif Tai gal bus galimybe zinoti svori, koki esam sukaupe? g.gif Gal planuojat kokia e-sistema ivest? rolleyes.gif

sistema aiskesne pirkejui tikrai butu reikalinga, ypac kai perki naudojantis tukio adresu, nes nezinai ar siunta pasieke ar ebay pardavejas tikrai ja issiunte. Nes paskui nemalonu kai praziopsai terminus ir case nebegalima iskelti ebay pardavejui, nei lauktos prekes nei pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vike: 30 gruodžio 2012 - 16:15
siaip kazkokiu netgi ir super sistemu nereiktu. nezinau kaip tai paprastai igyvendinti, bet gal net ir koki failiuka kad ir exelyje butu gerai gauti su info.

pvz. failo pavadinimas - murčikas, ir kaupti jame visa info, tarkim metus laiko.

ir irasineti pastoviai atejusias siuntas ir tarkim siusti kartu su saskaitomis, jei saskaitos nera vistiek prasiusti, kai uzsiimama saskaitomis.

ale 2013 01 02 Paketas 2kg
2013 01 06 Deze 7kg
2013 01 07 Prekes su tarpininkavimu toyrsus 3kg

man uztektu netgi pamatyti gavimo data ir svori, vistiek mazdaug primeti is kur galetu buti, nes tokios info tikrai labai truksta. aisku, tai papildomas vargas, bet ir klausimu maziau butu, ar mano yra ar mano nera. ir su tarpininkavimu butu lengviau sekti, ar gauta a negauta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 30, 17:24)
siaip kazkokiu netgi ir super sistemu nereiktu. nezinau kaip tai paprastai igyvendinti, bet gal net ir koki failiuka kad ir exelyje butu gerai gauti su info.

pvz. failo pavadinimas - murčikas, ir kaupti jame visa info, tarkim metus laiko.

ir irasineti pastoviai atejusias siuntas ir tarkim siusti kartu su saskaitomis, jei saskaitos nera vistiek prasiusti, kai uzsiimama saskaitomis.

2013 01 06 Deze 7kg

man uztektu netgi pamatyti gavimo data ir svori, vistiek mazdaug primeti is kur galetu buti, nes tokios info tikrai labai truksta. aisku, tai papildomas vargas, bet ir klausimu maziau butu, ar mano yra ar mano nera. ir su tarpininkavimu butu lengviau sekti, ar gauta a negauta ir t.t.

thumbup.gif darbo papildomai prisidėtų, bet mažiau klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2012 12 29, 20:48)
Sveikos, merginos, gal kuri pasakysit iki kada vyksta metu ispardavimai. Tik iki Naujuju? g.gif

Nuo Kalėdų iki vasario kažkur.
Tik visada klausimas kokie lieka dydžiai, jei apie rubelius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 30, 17:24)

2013 01 06 Deze 7kg

Juokus mėgstat, čia gi trigubai jei ne daugiau darbo prisidėtų.
Dar suprantu dideles dėžes, bet eina krūvos iš ebay, kur po 200gr, ir viską susverit.
Prapultų (keik suprantu į Lt važiuoja kiekiai tonomis) arba tai būtų atspindėta kilogramo kainoje..
O kas liečia vėluojančių eBay, case kėlimui duotos 45 dienos, tai jei per dvi siuntas neganate-keliate case, jei ateis su sekančia siunta nutrauksite, jei ne-gausite pinigus.
Atsakyti

Daivos V.(Plunge) siuntinukas pas mane. Prasom pasiimti 4u.gif Mano tel.860165667
Atsakyti
Mergaitės ar šiandien Tukis dirba g.gif nuo 5adienio laukiu adreso, ir negaunu verysad.gif prisirinkau kašiką už 150 svarų ir jaučiu kol adresą gausiu pusę prekių nebeliks unsure.gif
Atsakyti
Laba,

Su artejanciais!!!

Merginos, ar pas jus darbo diena siandien?
Atsakyti
Su artėjančiais 4u.gif

Taip, darbo diena.
Atsakyti