as noreciau paklausti toki klausima - kokiu tikslu daromos tos kooperacijos?
prisirasiau gerokai is anksto i kooperacija, susiradau pati mergina, kuri turejo gauti mano prekes, bet pasirodo prekiu ten neideta....
dabar nezinia kuriam miesto gale reikia ieskoti savo prekiu...
tai kam tada tos kooperacijos?
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 24, 17:46)
as noreciau paklausti toki klausima - kokiu tikslu daromos tos kooperacijos?
prisirasiau gerokai is anksto i kooperacija, susiradau pati mergina, kuri turejo gauti mano prekes, bet pasirodo prekiu ten neideta....
O negavot info emailu?
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 24, 17:47)
O negavot info emailu?
taigi kad negavau jokios info...
kai siandien pati emiau ieskoti prekiu, tada gavau telefona, kur pasiimti... bet pasirodo, ten ne tos merginos telefonas, kur buvo koopercija. nes kooperacija priemusi mergina mano nieko neturi...
o iki sios dienos ni stuku, ni zvuku...
suprantu, kad kartais nepavyksta kazkas kaip planuota, bet smagu butu gauti info, kad pvz i planuota kooperacija neideta. atsiimti kitur
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 24, 17:55)
taigi kad negavau jokios info...
kai siandien pati emiau ieskoti prekiu, tada gavau telefona, kur pasiimti... bet pasirodo, ten ne tos merginos telefonas, kur buvo koopercija. nes kooperacija priemusi mergina mano nieko neturi...
suprantu, kad kartais nepavyksta kazkas kaip planuota, bet smagu butu gauti info, kad pvz i planuota kooperacija neideta. atsiimti kitur
Kitokia info ir nera teikiama, tik telefonas. Vilniaus siuntos dalinamos palaipsniui, todel vieni info gauna viena diena, kiti kita, treti - trecia. Kai kurie taip, nesulauke info, savo eiles, ima patys arba raso man, ir pasitarus su dalintoja as duodu leidima pasiimti. Bet kokiu atveju, info, apie pasiemima visada gauna, - visi.
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 24, 18:05)
Kitokia info ir nera teikiama, tik telefonas. Vilniaus siuntos dalinamos palaipsniui, todel vieni info gauna viena diena, kiti kita, treti - trecia. Kai kurie taip, nesulauke info, savo eiles, ima patys arba raso man, ir pasitarus su dalintoja as duodu leidima pasiimti. Bet kokiu atveju, info, apie pasiemima visada gauna, - visi.
aciu uz atsakyma
bet vel pirminis klausimas - kam tada tos kooperacijos, jei vistiek prekes nuvaziuoja ne ten, kur kooperuojiesi, o kazkur kitur?
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 24, 18:07)
aciu uz atsakyma
bet vel pirminis klausimas - kam tada tos kooperacijos, jei vistiek prekes nuvaziuoja ne ten, kur kooperuojiesi, o kazkur kitur?
Labai gaila, kad jus pirkote pirma karta, ir pirma karta is karto nesusipratimas. Tikrai ne visada taip buna.
Papildyta:
I Facebooko puslapi idejau siuntu grafika 2013 metams.
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 24, 17:42)
ANIRA12, jus jau pas Gabriele ideta
Galvojau,kol nepaimtos kooperacijos ,dar galima persigalvot priklausomybes nebuvo pries tai
Reikia persirasyt atgal pas Gaaabriele ?
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 24, 18:23)
Labai gaila, kad jus pirkote pirma karta, ir pirma karta is karto nesusipratimas. Tikrai ne visada taip buna.
tikiu, kad cia tik nesusipratimas. kad viskas vyksta sklandziai.
pirma karta perku, todel ir noriu truputeli info, jei kas nors keiciasi
QUOTE(anira12 @ 2013 01 24, 18:40)
Galvojau,kol nepaimtos kooperacijos ,dar galima persigalvot priklausomybes nebuvo pries tai
Stambias siuntas jau pakuojam, ir jus jau pas GAbriele prirasyta, 2vnt jusu ateje ir jau pakrauti.
SAUSIO 16 DIENOS SIUNTA yra pasiekusi visus miestus, ir jau visiems issiuntineti pranesimai. Kas negavote kokios info, garsiai saukite emailu - tukisuk@gmail.com
Kooperacija seknčiai siuntai (29 d.):
Jeruzalė (priima san (nors galiu ir prie ko nors kito jungtis Baltupiuose, Jeruzalėj)):
1. San
2. Duti
3. Natina
4. Giedre.vilnius (labiau norėčiau Žirmūnuose ar Antakalnyje, jeigu kas priimtų)
Kaunas
Kalnieciai (netoli PC SAVAS)
1. Gaaabriele
2. pilvuziukas
3. turlaurita
Kaunas, Savanoriu pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
Santariskiu kooperacija
1.Anushka_1312
2.Ieva MB
3.Inga++
4.linote
5.Michailas B
6.Ina L
Santariskes uzdarytos------
Kaunas, Silainiai (Baltijos g.)
1. Vita G (pickutis)
2. groovy
3. Martyna
Kaunas, Dainava
1. priklausomybe (Sandra B.)
2. anira12 (JurgitaS)
3.Lilady (jei mano bus)
Jeruzalė (priima san (nors galiu ir prie ko nors kito jungtis Baltupiuose, Jeruzalėj)):
1. San
2. Duti
3. Natina
4. Giedre.vilnius (labiau norėčiau Žirmūnuose ar Antakalnyje, jeigu kas priimtų)
Kaunas
Kalnieciai (netoli PC SAVAS)
1. Gaaabriele
2. pilvuziukas
3. turlaurita
Kaunas, Savanoriu pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
Santariskiu kooperacija
1.Anushka_1312
2.Ieva MB
3.Inga++
4.linote
5.Michailas B
6.Ina L
Santariskes uzdarytos------
Kaunas, Silainiai (Baltijos g.)
1. Vita G (pickutis)
2. groovy