Asos tikrai neblogi pasiulymai Is Marks&spencer pizamas vaikams geras nupirkau, ten labai kokybiski rubai. Dabar nesenai Asda George apziurejau, irgi reikia vaikams kelniu papildyti Junkites, kas norit
O, va ieskau kremo nuo rauksliu, ne viena parduotuve gero ir ispardaviminio nepasiulo
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 27, 17:11)
Lina, dėl kvepalų supratau, gaila, kad negavot, bet aj
Gal kartais pamenat, ar neatėjo man kokia dėžutė?
QUOTE(BevardeX @ 2012 12 27, 17:37)
Lina, dėl kvepalų supratau, gaila, kad negavot, bet aj
Net neinu i sandeli
MUASTORE - darysiu uzsakyma is sitos parduotuves!
Papildyta:
SPORTSDIRECT - turiu pageidaujanciu is cia uzsisakyti, prasom jungtis!!!
Papildyta:
SPORTSDIRECT - turiu pageidaujanciu is cia uzsisakyti, prasom jungtis!!!
QUOTE(simpa @ 2012 12 27, 16:49)
As irgi nieko viliojancio nematau
Gerus pasiūlymus praktiškai saugoti, o ne žiūrėti reikia
Aš kaip ir Lina M&S pižamas pasiaubiau, tik gaila, kad mergaitėms ne visas norimas nuleido, reiks laukti antros bangos
O vat su george pavėlavau, nes kai jau gauni emailą apie nuolaidas į paštą, būna kaip ir likučiai tik, reik ryte užmatyti, kol UK dar miega
Ir taip jau vyras niurnėjo, nes visas siaubimas vyko 24 dieną iš ryto, o važiuot pas tėvus reikia ir pan..oi jau tos nuolaidos
Gerai, kad bent Nauji Metai vidurnaktį, ir sutikt ir atšvęst spėsim iki rytinių pirkimų
QUOTE(Laimuska @ 2012 12 27, 21:04)
saugojau, nieko gero nemaciau gerai, kad dar taip buna nebankrutuosiu Va gerai, kad dar vaiku neturiu
Druskiniku siuntinukai rytoj pasieks Druskininkus
prasom susisiekti
prasom susisiekti
Daivos V.(Plunge) siuntinukas pas mane. Prasom pasiimti Mano tel.860165667
Aš irgi Marks spencerį papirkau, george ir viskas mergaitėms O sau kažkaip nieko nematau gero - arba brangu, arba nepatinka, arba dydžio nėr
is dalies as ir dziaugiuos, kad ner nieko idomaus nes vakar perrinkinedama vyro spinta, uzsleptas dar radau nauju 4 poras dzinsu, 10 maikiu, 6 megstinius, kruva kojiniu, apatiniu manau pasirausiusi pas save rasciau irgi ne tik savo, o ir vyrui pirktu rubu dukra irgi kaip ir apipirkta bent 3 metams i prieki, bet vistiek rankos lenda visur ir ziuri, kur kas gero
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 28, 10:06)
is dalies as ir dziaugiuos, kad ner nieko idomaus nes vakar perrinkinedama vyro spinta, uzsleptas dar radau nauju 4 poras dzinsu, 10 maikiu, 6 megstinius, kruva kojiniu, apatiniu manau pasirausiusi pas save rasciau irgi ne tik savo, o ir vyrui pirktu rubu dukra irgi kaip ir apipirkta bent 3 metams i prieki, bet vistiek rankos lenda visur ir ziuri, kur kas gero
gerai, jei formos nesikeicia, tebetinka pirkti pries 3 metus Mano vyrui nebetinka
QUOTE(natina @ 2012 12 28, 09:42)
gerai, jei formos nesikeicia, tebetinka pirkti pries 3 metus Mano vyrui nebetinka
neee, pries tiek metu jau sunesioti, cia anu metu dar laredoute ir sd. nors pas mane spintoje tai gal ir 3 metu galima ko rast dar butu