Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Asos tikrai neblogi pasiulymai thumbup.gif Is Marks&spencer pizamas vaikams geras nupirkau, ten labai kokybiski rubai. Dabar nesenai Asda George apziurejau, irgi reikia vaikams kelniu papildyti biggrin.gif Junkites, kas norit biggrin.gif
O, va ieskau kremo nuo rauksliu, ne viena parduotuve gero ir ispardaviminio nepasiulo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 27, 17:11)

Lina, dėl kvepalų supratau, gaila, kad negavot, bet aj smile.gif
Gal kartais pamenat, ar neatėjo man kokia dėžutė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 12 27, 17:37)
Lina, dėl kvepalų supratau, gaila, kad negavot, bet aj smile.gif
Gal kartais pamenat, ar neatėjo man kokia dėžutė? rolleyes.gif

Net neinu i sandeli schmoll.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
MUASTORE - darysiu uzsakyma is sitos parduotuves!
Papildyta:
SPORTSDIRECT - turiu pageidaujanciu is cia uzsisakyti, prasom jungtis!!!
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2012 12 27, 16:49)
drinks_cheers.gif As  irgi nieko viliojancio nematau smile.gif

Gerus pasiūlymus praktiškai saugoti, o ne žiūrėti reikia smile.gif
Aš kaip ir Lina M&S pižamas pasiaubiau, tik gaila, kad mergaitėms ne visas norimas nuleido, reiks laukti antros bangos smile.gif
O vat su george pavėlavau, nes kai jau gauni emailą apie nuolaidas į paštą, būna kaip ir likučiai tik, reik ryte užmatyti, kol UK dar miega smile.gif
Ir taip jau vyras niurnėjo, nes visas siaubimas vyko 24 dieną iš ryto, o važiuot pas tėvus reikia ir pan..oi jau tos nuolaidos smile.gif
Gerai, kad bent Nauji Metai vidurnaktį, ir sutikt ir atšvęst spėsim iki rytinių pirkimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2012 12 27, 21:04)
Gerus pasiūlymus praktiškai saugoti, o ne žiūrėti reikia smile.gif

saugojau, nieko gero nemaciau lotuliukas.gif gerai, kad dar taip buna biggrin.gif nebankrutuosiu biggrin.gif Va gerai, kad dar vaiku neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Druskiniku siuntinukai rytoj pasieks Druskininkus
prasom susisiekti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 27 gruodžio 2012 - 21:31
Daivos V.(Plunge) siuntinukas pas mane. Prasom pasiimti 4u.gif Mano tel.860165667
Atsakyti
Aš irgi Marks spencerį papirkau, george ir viskas mergaitėms blush2.gif O sau kažkaip nieko nematau gero - arba brangu, arba nepatinka, arba dydžio nėr cool.gif
Atsakyti
is dalies as ir dziaugiuos, kad ner nieko idomaus lotuliukas.gif nes vakar perrinkinedama vyro spinta, uzsleptas dar radau nauju 4 poras dzinsu, 10 maikiu, 6 megstinius, kruva kojiniu, apatiniu lotuliukas.gif manau pasirausiusi pas save rasciau irgi ne tik savo, o ir vyrui pirktu rubu doh.gif dukra irgi kaip ir apipirkta bent 3 metams i prieki, bet vistiek rankos lenda visur ir ziuri, kur kas gero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 28, 10:06)
is dalies as ir dziaugiuos, kad ner nieko idomaus  lotuliukas.gif  nes vakar perrinkinedama vyro spinta, uzsleptas dar radau nauju 4 poras dzinsu, 10 maikiu, 6 megstinius, kruva kojiniu, apatiniu  lotuliukas.gif  manau pasirausiusi pas save rasciau irgi ne tik savo, o ir vyrui pirktu rubu  doh.gif  dukra irgi kaip ir apipirkta bent 3 metams i prieki, bet vistiek rankos lenda visur ir ziuri, kur kas gero  lotuliukas.gif

gerai, jei formos nesikeicia, tebetinka pirkti pries 3 metus biggrin.gif Mano vyrui nebetinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 12 28, 09:42)
gerai, jei formos nesikeicia, tebetinka pirkti pries 3 metus biggrin.gif Mano vyrui nebetinka tongue.gif

neee, pries tiek metu jau sunesioti, cia anu metu dar laredoute ir sd. nors pas mane spintoje tai gal ir 3 metu galima ko rast dar butu lotuliukas.gif
Atsakyti