Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(manlaurai @ 2013 01 23, 18:55)
gal galit kai bus skambtelt 868480225? Vyras dabar mieste, gal dar nebus grizes, uzsuktu tuo paciu smile.gif

jau turiu, visas prasom telefonu 8-673-42662 (pageidautina ryt 8-13 val neskambinti) blush2.gif
Atsakyti
Liko Vitalija N. ir Daiva R. is Panevezio, i Birzus ryt vakare nuves - tad galit kreiptis - pasakysiu kur pasiimti ten mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, junkites prie tesco, geri vyriski megstukai 100 proc eriuko vilna tik 10 svaru thumbup.gif http://www.clothinga...,mn-knitwear-sl
Atsakyti
Pas mane likę Ligitos K. ir Lauros R. siuntinukai Kaune, Dainavoj.
Atsakyti
Sveiki, sakykit, prasau, ar Vilniuje siunta dar nedalinama? Galvoju gal prazioplinau ka g.gif
Atsakyti
Lina, labai noriu saskaitos. Parasiau jums mailu. 4u.gif
Atsakyti
o kooperacijų kitai siuntai nieks nedarot ax.gif
aš tikiuosi, kad jau bus suėję mano pirkiniai. Būčiau nieko prieš pasikooperuoti.

Kooperacija seknčiai siuntai (29 d. berods):
Jeruzalė (priima san (nors galiu ir prie ko nors kito jungtis Baltupiuose, Jeruzalėj)):
1. san
2.
3.
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 24 sausio 2013 - 08:32
o kooperacijų kitai siuntai nieks nedarot ax.gif
aš tikiuosi, kad jau bus suėję mano pirkiniai. Būčiau nieko prieš pasikooperuoti.

Jeruzalė (priima san (nors galiu ir prie ko nors kito jungtis Baltupiuose, Jeruzalėj)):
1. san
2. Duti
3.
...
Atsakyti

1. San
2. Duti
3. Natina
Atsakyti

1. San
2. Duti
3. Natina

Kaunas
Kalnieciai (netoli PC SAVAS)
1. Gaaabriele
Atsakyti
Kooperacija seknčiai siuntai (29 d. berods)
1. San
2. Duti
3. Natina
4. Giedre.vilnius (labiau norėčiau Žirmūnuose ar Antakalnyje, jeigu kas priimtų)
Atsakyti

1. San
2. Duti
3. Natina
4. Giedre.vilnius (labiau norėčiau Žirmūnuose ar Antakalnyje, jeigu kas priimtų)

Kaunas
Kalnieciai (netoli PC SAVAS)
1. Gaaabriele

Atsakyti