Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 22, 11:37)
dar pardavėja nenori priimti prekės atgal. Bet jei prekė neatitinka aprašymo, tai negali nepriimti, taip? jaučiu paypale reiks ginčą spręsti  doh.gif
Kai nusipirkau, ji parašė laišką ar noriu pirkti, net neužsigalvodama pažiūrėjau į prekę ir parašiau taip, bet kai gavau, akys ant galvos iššoko  blink.gif  blink.gif
gal jums merginos buvo panaši situacija, kaip elgtis? gaila man pinigų už tokį š...  doh.gif

O kas konkrečiai neatitinka aprašymo?
Nes mano galva žingsniai tokie:
rašot pardavėjai, kad su preke kažkas blogai, kad neatitinka aprašymo ir pan.
jei nesutinka gražinti pinigų/nepriima prekės atgal, nieko nesiunčiat, o atidarot bylą.
Man kiek yra tekę gauti kažkokių neatitinkančių prekių, dar nėra prireikę bylos (tfu tfu tfu), bet čia jau nuo pardavėjo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2013 01 22, 12:09)
O kas konkrečiai neatitinka aprašymo?
Nes mano galva žingsniai tokie:
rašot pardavėjai, kad su preke kažkas blogai, kad neatitinka aprašymo ir pan.
jei nesutinka gražinti pinigų/nepriima prekės atgal, nieko nesiunčiat, o atidarot bylą.
Man kiek yra tekę gauti kažkokių neatitinkančių prekių, dar nėra prireikę bylos (tfu tfu tfu), bet čia jau nuo pardavėjo priklauso.

tai va,kad rašau pardavėjai, o ji atrašo: aš tavęs klausiau ar nori prekės, o tu man atrašei, kad taip"
bet iš kur aš galėjau žinoti, kad ten visiškas š...
Žodžiu kalba eina apie batus, jie turėjo būti natūralios odos, su kailiu. O gavau sintetinius su priklijuota etikete...
nu man irgi neteko dar kelti bylos, dėl to ir klausinėjuosi, nes man atrodo, su pardavėja neišeis susitarti. Ji man aiškina, jog manęs paklausė, bet jei jau klausė, reiškias žinojo, kad apgauna ir skelbimą staigiai ištrynė po apmokėjimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 22 sausio 2013 - 11:14
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 22, 10:38)
Sveiki, gal perkat iš www.lasenza.co.uk  4u.gif
bandžiau pati užsakyt jūsų adresu, bet užsakymą atšaukė sad.gif

[U]

manau perka, as nusiunciau savo uzsakyma, siuskit ir jus gal susidarys nemokamas siuntimas uk
Atsakyti
Siunta isvyksta rytoj. Kas nori priimti draugu kooperacija, rasykit i emaila skubos tvarka, nurodydami besikooperuojanciuju pavardes.
Papildyta:
Manes siandien nebus, ruosiu siunta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 22, 12:13)
tai va,kad rašau pardavėjai, o ji atrašo: aš tavęs klausiau ar nori prekės, o tu man atrašei, kad taip"
bet iš kur aš galėjau žinoti, kad ten visiškas š...
Žodžiu kalba eina apie batus, jie turėjo būti natūralios odos, su kailiu. O gavau sintetinius su priklijuota etikete...
nu man irgi neteko dar kelti bylos, dėl to ir klausinėjuosi, nes man atrodo, su pardavėja neišeis susitarti. Ji man aiškina, jog manęs paklausė, bet jei jau klausė, reiškias žinojo, kad apgauna ir skelbimą staigiai ištrynė po apmokėjimo

Man rodos net panaikinus skelbimą, jūs prekę matote savo pirkimų istorijoje ir turi matytis prekės aprašymas.
Kadangi prekės neatitikimas tikrai žymus, kelkite bylą ir nesukite galvos. Tiesiog surašykite kaip viskas buvo, kad pagal aprašą pirkote odinius batus su kailiu, gavote sintetinius neaiškius (ir visai nesvarbu klausė ar norite ar ne, jei pardavėja klausdama nepatikslino, kad ar norite už tą pačia kainą sintetinių). Tikrai bylą laimėsite.
Manęs būna irgi perklausia ar vis dar noriu prekės, bet tai dažniau buvo kaip pasitikrinimas ar prekė nekabės neapmokėta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2013 01 22, 12:57)
Man rodos net panaikinus skelbimą, jūs prekę matote savo pirkimų istorijoje ir turi matytis prekės aprašymas.
Kadangi prekės neatitikimas tikrai žymus, kelkite bylą ir nesukite galvos. Tiesiog surašykite kaip viskas buvo, kad pagal aprašą pirkote odinius batus su kailiu, gavote sintetinius neaiškius (ir visai nesvarbu klausė ar norite ar ne, jei pardavėja klausdama nepatikslino, kad ar norite už tą pačia kainą sintetinių). Tikrai bylą laimėsite.
Manęs būna irgi perklausia ar vis dar noriu prekės, bet tai dažniau buvo kaip pasitikrinimas ar prekė nekabės neapmokėta ir pan.

nu bet kad nerodo jo, yra prierašas prie tuščio paveikslėlio "This listing was removed by eBay. If you've already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay, you are no longer obliged to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by opening a case in our Resolution Centre."
ir kai atidarai pati skelbimą, rašo,kad skelbimas ištrintas. Žodžiu einu i paypalą bylos kelti, nes pardavėja jau nebeatrašo,kai parašiau, kad paklausimas "ar pirksi?" nesuteikia teisės parduoti neatitinkančių aprašymą daiktų.
Nu ir papuoliau, siaubeli doh.gif

Ačiū Laimuska už pagalbą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 22 sausio 2013 - 12:15
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 22, 11:56)

Manes siandien nebus, ruosiu siunta  4u.gif

o kaip suzinoti, ar VILNIAUS siunta jau siandien bus galima atsiimti??
Atsakyti
Mergaitės o kuriam rajone yra bendras Kauno taškas dabar?Seniau Sargėnuose buvo,o dabar ten pat ar pasikeitęs? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2013 01 22, 13:29)

Kai bus galima pasiimt, as pranesiu.
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2013 01 22, 13:29)

Aha, man irgi labai aktualu, nes nelabai dabar aišku, kaip planuoti savo grafiką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 01 22, 12:41)
Mergaitės o kuriam rajone yra bendras Kauno taškas dabar?Seniau Sargėnuose buvo,o dabar ten pat ar pasikeitęs? blush2.gif

Šančiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 22, 13:15)
nu bet kad nerodo jo, yra prierašas prie tuščio paveikslėlio "This listing was removed by eBay. If you've already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay, you are no longer obliged to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by opening a case in our Resolution Centre."
ir kai atidarai pati skelbimą, rašo,kad skelbimas ištrintas. Žodžiu einu i paypalą bylos kelti, nes pardavėja jau nebeatrašo,kai parašiau, kad paklausimas "ar pirksi?" nesuteikia teisės parduoti neatitinkančių aprašymą daiktų.
Nu ir papuoliau, siaubeli  doh.gif

Ačiū Laimuska už pagalbą  4u.gif  4u.gif

Oi ne, tai čia ne pardavėjas panaikino, čia eBay panaikino skelbimą (nes kažkas su juo negerai buvo). Kelkit bylą, kaip ir pataria, aprašykit situaciją.
Aš buvau irgi papuolus, sumokėjus, bet nebuvau gavus prekės (mano atveju buvo kažkas su copyright).
Viskas bus gerai, tik reikės pasirašinėti, ir luktelti pinigėlių.
smile.gif
Atsakyti