Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2013 01 22, 00:03)
Kauno jau visi kontaktai isdalinti. As rasiau, pries siuntai isvykstant, kad dvi kooperacijos Kaune nesusidare  4u.gif

O tai kaip Dainava galejo nesusidaryt?puse Dainavos siuntos susidare, o kita dalis kazkaip i bendra taska nukeliavo?
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2013 01 22, 00:11)
O tai kaip Dainava galejo nesusidaryt?puse Dainavos siuntos susidare, o kita dalis kazkaip i bendra taska nukeliavo?

O, Dainava cia kuri kooperacija? Kas ja eme?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 22, 00:15)
O, Dainava cia kuri kooperacija? Kas ja eme?

Kaunas, Dainava
1. Sandra B.
2. Milda Z
3. Jurgita S (anira12)
4. ligituka
5. Lizarde
6. Ugvilė
7. Aurelija_
8. Natalia V (natalia77)
9. Lilady
Kooperacija uždaryta.

priklausomybe raso:

Kauno Dainavos kooperacija pas mane, prašom rašyt, kas neturit kontaktų
Turiu Ligitos K. (2), Lauros R, Natalios V ir Jurgitos S. siuntinukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 21 sausio 2013 - 23:19
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2013 01 21, 20:41)
saskaita apmoketa, siuntinys atsiimtas, o dabar kamuoja klausimas ar su sios savaites autobusiuku dar kazko laukti ar jau bus tik kitoje siuntoje?  rolleyes.gif

Ir mane tas pats klausimas kamuoja biggrin.gif Va kiek jau valandų, o vis dar kamuoja lotuliukas.gif blush2.gif O jei rimtai, gal galima apytiksliai sužinot kurią dieną tikėtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 21, 18:29)
Kauno Dainavos kooperacija pas mane, prašom rašyt, kas neturit kontaktų  4u.gif
Turiu Ligitos K. (2), Lauros R, Natalios V ir Jurgitos S. siuntinukus.

Tikrai mano siuntinis pas Jus (Natalia V)??? As buvau Dainavos kooperacijoje pas Milda (Doska)!!! Aciu!
Atsakyti
QUOTE(natalia77 @ 2013 01 22, 07:52)
Tikrai mano siuntinis pas Jus (Natalia V)??? As buvau Dainavos kooperacijoje pas Milda (Doska)!!! Aciu!

Natalia, tikrai jusu, as gi si karta kooperacijos neemiau 4u.gif 4u.gif , o pati buvau prisirasius biggrin.gif o pasiimti, tai skaityk ten pat, kaip ir is manes 4u.gif
Atsakyti
Noreciau ka nors suzinoti apie savo siuntini, jei gerai prisimenu, minejot kad i Jonava irgi siunciat. Ar laukti zinutes?
Atsakyti
Sveiki, gal perkat iš www.lasenza.co.uk 4u.gif
bandžiau pati užsakyt jūsų adresu, bet užsakymą atšaukė sad.gif
Atsakyti
susinervinau, Lina o kaip vyksta jei noriu persiųsti į UK? Noriu grąžinti vieną prekę, pirktą per ebay ir galvoju ar pigiau išeitų paštu ar per tave
Atsakyti
tai šią savaitę bus kažkoks papildomas reisas ar vistik tiktai 29 d.??
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 22, 10:46)
susinervinau, Lina o kaip vyksta jei noriu persiųsti į UK? Noriu grąžinti vieną prekę, pirktą per ebay ir galvoju ar pigiau išeitų paštu ar per tave

dar pardavėja nenori priimti prekės atgal. Bet jei prekė neatitinka aprašymo, tai negali nepriimti, taip? jaučiu paypale reiks ginčą spręsti doh.gif
Kai nusipirkau, ji parašė laišką ar noriu pirkti, net neužsigalvodama pažiūrėjau į prekę ir parašiau taip, bet kai gavau, akys ant galvos iššoko blink.gif blink.gif
gal jums merginos buvo panaši situacija, kaip elgtis? gaila man pinigų už tokį š... doh.gif
Atsakyti
daikciukus jau gavau, laukiu saskaitos 4u.gif
Atsakyti