Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2013 01 21, 15:56)
Lsbags tik penktadieni, po ilgos kovos gavau.
O, apie Matalan kuri kalbate.  g.gif Vienas jusu isvykes, o kur dabar uzsakinejom, tai dar pas mane negautas.  g.gif

Aiku, tai labai tikiuosi jau gauti su sausio 29 d. siunta. O viskas, ką dabar gavau, labai puiku, tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
ax.gif kazkaip neramu darosi, Kaunas aplink gavo, o as dar ne rolleyes.gif gal musu kooperacija bendram taske g.gif ar dar laukti ax.gif labai nekantri tikriausiai esu biggrin.gif
Atsakyti
Labuka,o mano daiktukai bus šioj siuntoj,Linut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 21, 18:29)
Kauno Dainavos kooperacija pas mane, prašom rašyt, kas neturit kontaktų  4u.gif
Turiu Ligitos K. (2), Lauros R, Natalios V ir Jurgitos S. siuntinukus.

O tai as irgi buvau prie dainavos prisirasius ax.gif ar kazka praleidau?
Atsakyti
O mano siuntinukas su sia siunta atkeliavo ar ne? Pirma karta taip pirkau, tai nezinau kokia cia tvarka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 21, 18:49)
Aiku, tai labai tikiuosi jau gauti su sausio 29 d. siunta. O viskas, ką dabar gavau, labai puiku, tinka ir patinka wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Daimen @ 2013 01 21, 19:04)
ax.gif  kazkaip neramu darosi, Kaunas aplink gavo, o as dar ne  rolleyes.gif  gal musu kooperacija bendram taske  g.gif  ar dar laukti  ax.gif  labai nekantri tikriausiai esu  biggrin.gif

Jau!

QUOTE(LiLady @ 2013 01 21, 19:16)
Labuka,o mano daiktukai bus šioj siuntoj,Linut? ax.gif

Ne, dar nera sioje siuntoje. Beje, ten su tais dangteliais, jums ides po viena papildoma.

QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 21, 19:17)
O tai as irgi buvau prie dainavos prisirasius  ax.gif ar kazka praleidau?

Bendram taske 4u.gif

QUOTE(Lauruciuk @ 2013 01 21, 19:24)
O mano siuntinukas su sia siunta atkeliavo ar ne? Pirma karta taip pirkau, tai nezinau kokia cia tvarka  blush2.gif

as tuoj jums rasau viska 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
kiek butu paemimas?
romford, Essex,
Atsakyti
saskaita apmoketa, siuntinys atsiimtas, o dabar kamuoja klausimas ar su sios savaites autobusiuku dar kazko laukti ar jau bus tik kitoje siuntoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 21, 19:17)
O tai as irgi buvau prie dainavos prisirasius  ax.gif ar kazka praleidau?

Ir as prie Dainavos prisirasius buvau. g.gif g.gif man bendras taskas visai kitas miesto galas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 21 sausio 2013 - 22:54
Ryt popietu vaziuosiu i Kauno bendra taska, galiu paimt kam patogu bus savanoriu pr. atsiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2013 01 21, 23:56)
Ryt popietu vaziuosiu i Kauno bendra taska, galiu paimt kam patogu bus savanoriu pr. atsiimt  mirksiukas.gif

Jei Lina patvirtins, kad mano bendram taske atsidure, busiu dekinga, jei paimsit 4u.gif
Atsakyti
Kauno jau visi kontaktai isdalinti. As rasiau, pries siuntai isvykstant, kad dvi kooperacijos Kaune nesusidare 4u.gif
Atsakyti