Asmeniskai isbandziau ir labai rekomenduoju grozio dezutes: GLOSSYBOX
MARKS&SPENCER - paskutinis ispardavimas!
MARKS&SPENCER - paskutinis ispardavimas!
Jeigu asdoj perki ne maistą, reikia derint laiką su Limcamca?
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 17, 16:53)
Sausio 16 dienos siunta bus dalinama iprastai, per 7 dienas, pagal dabartini grafika pirmadieni/antradieni.
Sekanti siunta sausio 27-29 diena is UK.
Sekanti siunta sausio 27-29 diena is UK.
Supratau Laukiam
QUOTE(liniokas @ 2013 01 18, 19:35)
Jeigu asdoj perki ne maistą, reikia derint laiką su Limcamca?
Taip.
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 18, 20:25)
drysciau papriestarauti
aha, saunuole, kad situacija akylai stebi
LINIOKAS, tik maista reikia suderinti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 18, 19:27)
gerai, nes jau išsigandau Kadangi buvo pasirinkimas arba rinktis laiką arba standart delivery, tai nusprendžiau kad nereikia nieko derinti ir užsakiau nesulaukus atsakymo
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 18, 13:55)
Ne, ne tai. Perkant HM jie automatiskai atidaro saskaita su 200£ limitu. Mazai kas pastebejo toki dalyka, ir dauguma prekiu buvo tiesiog issiusta, bet neapmoketa. Kai jie viska sudejo ir uzmate, kad yra toks dalykas, tada ir uzblokavo pirkima.
As, pati su jais kalbejau, ir sutarem, kad as vienintele pirksiu, nes esu UK gyventoja, ir jie su manimi netures problemu del atsiskaitymo. Visos kitos pavardes, turejo buti automatiskai anuliuojamos. Bet, jie apsizioplino ir dali siuntu vistiek praleido, ko pasekoje tu zmoniu skolos nusedo ant mano vardo. Del to, mes su jais dabar kariaujame, nes as tu dalyku nepirkau ir apmoketi neturiu, ir pati su jais nebebendrauju.
As, pati su jais kalbejau, ir sutarem, kad as vienintele pirksiu, nes esu UK gyventoja, ir jie su manimi netures problemu del atsiskaitymo. Visos kitos pavardes, turejo buti automatiskai anuliuojamos. Bet, jie apsizioplino ir dali siuntu vistiek praleido, ko pasekoje tu zmoniu skolos nusedo ant mano vardo. Del to, mes su jais dabar kariaujame, nes as tu dalyku nepirkau ir apmoketi neturiu, ir pati su jais nebebendrauju.
Va pagaliau isgirdau istorija kaip ten buvo su H&M, bet tai dabar galvoju, o tai tie zmones, vadinasi piktybiskai pasinaudojo sia spraga ir tiesiog pasieme prekes nesusimokeje? Nes juk jums galejo pinigus tada kazkaip per PayPal persiusti ir butumete atsiskaiciusi su parduotuve, o dabar skolos ant jusu nusedo, siaubas
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 18, 21:16)
Va pagaliau isgirdau istorija kaip ten buvo su H&M, bet tai dabar galvoju, o tai tie zmones, vadinasi piktybiskai pasinaudojo sia spraga ir tiesiog pasieme prekes nesusimokeje? Nes juk jums galejo pinigus tada kazkaip per PayPal persiusti ir butumete atsiskaiciusi su parduotuve, o dabar skolos ant jusu nusedo, siaubas
Nemanau, kad piktybiskai as irgi ne is karto pastebejau, kad kredita gavau kur tai matyta siais laikais paskola gaut, neprasius