Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

sveiki, pastatom
130833407913 3
150980066640 3
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 17, 16:12)
Klientams jokio skirtumo, kuriame, bus gauta vienu metu.

Vajej, jei slaptasis busikas isvaziuoja kita savaite ir viskas bus gauta vienu metu, reiskia be kitos savaites galo arba dar kitos pradzios ne nesitiket nieko gaut? bigsmile.gif Jei jau taip, tai gal dar smulkmena is ebejaus jei siandien nupirkciau spetu g.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau nusipirkti ed hardy kvepalus. Lietuvoje ju niekur nerandu, ebay yra, bet pagrinde i Lietuva nesiuncia, gal cia rasciau zmogu, per kuri galeciau isigyti? Ar siaip kokiu patarimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axel @ 2013 01 17, 16:32)
Sveikute,

labai laukčiau info dėl šviestuvo iš ebay. Sakykit, ar pavyko susisiekti su pardavėju. Kažkaip sėdžiu nežinioj sumokėjus visus pinigus ir daugiau kaip mėnesį jokių žinių apie tai, kada jis bus pristatytas bent į UK.
Labai laukčiau žinių, kokia situacija išviso.  4u.gif

As, taip suprantu, kad musu emailai ir sita jusu zinute prasilenke g.gif

QUOTE(aretee @ 2013 01 17, 16:33)
sveiki, pastatom
130833407913  3
150980066640  3
4u.gif

Pastaciau.

QUOTE(zaRAza @ 2013 01 17, 16:33)
Vajej, jei slaptasis busikas isvaziuoja kita savaite ir viskas bus gauta vienu metu, reiskia be kitos savaites galo arba dar kitos pradzios ne nesitiket nieko gaut? bigsmile.gif Jei jau taip, tai gal dar smulkmena is ebejaus jei siandien nupirkciau spetu g.gif

Sausio 16 dienos siunta bus dalinama iprastai, per 7 dienas, pagal dabartini grafika pirmadieni/antradieni.
Sekanti siunta sausio 27-29 diena is UK.

KT savaites autobusiuke, jei liks vietos, isvesime stambius siuntinius, smulkiu tikrai nepakuosime schmoll.gif

QUOTE(Lorettta33 @ 2013 01 17, 16:41)
Laba diena, norėčiau nusipirkti ed hardy kvepalus. Lietuvoje ju niekur nerandu, ebay yra, bet pagrinde i Lietuva nesiuncia, gal cia rasciau zmogu, per kuri galeciau isigyti? Ar siaip kokiu patarimu?  smile.gif

Taip, as galiu nupirkti arba isnuomoti adresa.

Visi emailai atsakyti. Kas nori saskaitu, gali prasyti emailu. Uz sausio 16 dienos siunta.
Atsakyti
noriu saskaitos 4u.gif
Atsakyti
Gal atsimenat ar mano vakar vakare gautas tesco maistas spėjo į siuntą? blush2.gif Tuo pačiu ir sąskaitos noriu rolleyes.gif

Atsakyti
ar man kasnors atsakys į laiškus???????????

ar gavote mano siuntinuką? kodėl ignoruojate mane? du laiškus parašiau, jokio ataskymo?

galiu pasiimti gal jau?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 01 17, 15:35)
Lina, o kodėl dabar iš HM pačioms negalima prekintis?

Nes jiems netinka del security kad kortele registruota LT, o adresas UK. Turejau problemu su jais pernai - pora pirkimu praejo gerai, o trecias uzkliuvo - parasiau jiems, o pasirodo, jie del kzk priezasciu nenuskaiciavo nuo korteles uz antraji pirkima, BET prekes issiunte! Suma nebuvo labai didele, tai as ir nesuziurejau, kad nenuskaiciuota. Tada turejau jiems moketi pavedimu is lietuviskos saskaitos - 50 LT kainavo doh.gif ... Ir jie pareiske, kad jiems uzsienine kreditine netinka....
Atsakyti
Labukas 4u.gif gal man kas nors atsakys, o kurioj vietoj galima atsiimt prekes Vilniuj, pirma kart siunciausi per tuki, net nezinau ar prekes spejo ateit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shida @ 2013 01 18, 12:30)
Labukas 4u.gif  gal man kas nors atsakys, o kurioj vietoj galima atsiimt prekes Vilniuj, pirma kart siunciausi per tuki, net nezinau ar prekes spejo ateit biggrin.gif

Viską praneš, kai prekės bus vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2013 01 17, 23:51)
noriu saskaitos 4u.gif

O kokios saskaitos dauguma prasot? g.gif As pirma karta uzsakiau per tuki (issinuomavau adresa) ir nelabai gaudausi blush2.gif lyst su kvailais klausimais nesinori jiems ax.gif Net nzn ar preke jie gavo ar ne. Kaip supratau siunta jau isvaziavo. O kas toliau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2013 01 17, 22:51)
noriu saskaitos 4u.gif

ok 4u.gif

QUOTE(me2za @ 2013 01 17, 23:44)
Gal atsimenat ar mano vakar vakare gautas tesco maistas spėjo į siuntą? blush2.gif Tuo pačiu ir sąskaitos noriu rolleyes.gif

Ne, papildomai prideti nieko nepavyko.

QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 01 18, 00:47)
ar man kasnors atsakys į laiškus???????????

ar gavote mano siuntinuką? kodėl ignoruojate mane? du laiškus parašiau, jokio ataskymo?

galiu pasiimti gal jau?

ačiū

Jums nereikia laukti atsakymo. Jums tereikia paziureti siuntu grafika, kuris yra viesas. Siunta isvyko sausio 16 diena. Si info nera slepiama.

QUOTE(tebelaukiu @ 2013 01 18, 01:16)
Nes jiems netinka del security kad kortele registruota LT, o adresas UK. Turejau problemu su jais pernai - pora pirkimu praejo gerai, o trecias uzkliuvo - parasiau jiems, o pasirodo, jie del kzk priezasciu nenuskaiciavo nuo korteles uz antraji pirkima, BET prekes issiunte! Suma nebuvo labai didele, tai as ir nesuziurejau, kad nenuskaiciuota. Tada turejau jiems moketi pavedimu is lietuviskos saskaitos - 50 LT kainavo doh.gif ... Ir jie pareiske, kad jiems uzsienine kreditine netinka....

Ne, ne tai. Perkant HM jie automatiskai atidaro saskaita su 200£ limitu. Mazai kas pastebejo toki dalyka, ir dauguma prekiu buvo tiesiog issiusta, bet neapmoketa. Kai jie viska sudejo ir uzmate, kad yra toks dalykas, tada ir uzblokavo pirkima.
As, pati su jais kalbejau, ir sutarem, kad as vienintele pirksiu, nes esu UK gyventoja, ir jie su manimi netures problemu del atsiskaitymo. Visos kitos pavardes, turejo buti automatiskai anuliuojamos. Bet, jie apsizioplino ir dali siuntu vistiek praleido, ko pasekoje tu zmoniu skolos nusedo ant mano vardo. Del to, mes su jais dabar kariaujame, nes as tu dalyku nepirkau ir apmoketi neturiu, ir pati su jais nebebendrauju.

QUOTE(shida @ 2013 01 18, 13:30)
Labukas 4u.gif  gal man kas nors atsakys, o kurioj vietoj galima atsiimt prekes Vilniuj, pirma kart siunciausi per tuki, net nezinau ar prekes spejo ateit biggrin.gif

g.gif Nelabai galiu atsakyti, nes jus arba niko neuzregistravote arba ne pas mus pirkotes. Nes ttokiu niku nerandu nieko.

QUOTE(luna @ 2013 01 18, 14:27)
O kokios saskaitos dauguma prasot? g.gif  As pirma karta uzsakiau per tuki (issinuomavau adresa) ir nelabai gaudausi  blush2.gif lyst su kvailais klausimais nesinori jiems ax.gif Net nzn ar preke jie gavo ar ne. Kaip supratau siunta jau isvaziavo. O kas toliau? blush2.gif

Isvyko jums siuntinukas. Keliu dienu begyje atsiusiu skaiciukus, ir kai bus galima pasiimti, info, kur pasiimti.
Atsakyti