Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Ugvilė @ 2012 12 23, 20:05)
nusiunciau  4u.gif

jus man paaiskinkit blondinei  biggrin.gif  kodel per ebay atsidarau pirkimo istorija per kompiuteri nerodo seniau pirktu prekiu, o per moblu interneta rodo? gal as per kompiuteri kokius nustatymus ne taip pasidarius?  doh.gif  lotuliukas.gif

Jei kalbėdami apie mobilų internetą omenyje turite ebay aplikaciją telefone, tai nuo internetinės skiriasi.
Internetinėje prie pirkinių yra mygtukai "recent" ir "archived" purchases, tai paspaudus archived, rodys visas:)
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2012 12 23, 20:20)
Jei kalbėdami apie mobilų internetą omenyje turite ebay aplikaciją telefone, tai nuo internetinės skiriasi.
Internetinėje prie pirkinių yra mygtukai "recent" ir "archived" purchases, tai paspaudus archived, rodys visas:)

aha tikrai taip biggrin.gif aciu 4u.gif
nes jei ne ta mobili aplikacija telefone, buciau jau nebeturejus vienos prekes, reikes dabar ieskot jauciu paypale kam tiksliai mokejau uz ta lempa jei Linute neras tarp dingusiu, pirkta tai 11.13 o pirkta is UK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2012 12 23, 11:32)
Jei viduj tas, kas nupiesta ant dezutes, tai sakyciau nepigus turetu buti daiktas  smile.gif

Man buvo baika, atėjo iš ebay batų dėžė, galvojau irgi gal priklydo kažkas g.gif Jau norėjau laišką rašyt, bet paskui kažkaip suėmė smalsumas, sakau pažiūrėsiu kokia batų kokybė blush2.gif lotuliukas.gif Pralupau kampuką, ogi žiūriu visai ne batai, o mano daiktai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2012 12 23, 09:49)
lina, parašiau vakar jums emeilą. Turiu ne savo prekių.

QUOTE(BevardeX @ 2012 12 23, 10:37)
Ir aš parašiau, taipogi turiu ne savo prekių smile.gif

Mergaites, gal pas ka nors is amazon dezute atsirado netycia su XCOM Enemy Unknown (PC DVD) zaidimu? Turejo pas Lina 15d. buti, nerandame, o tai yra naujametine dovana vyrui doh.gif blush2.gif

Klaipedos Mindaugo S. ir Margaritos R. siuntinukai dar laukia seimininku 4u.gif .
Kiti jai susiskambino/susitare/atsieme thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2012 12 23, 19:33)
reikes dabar ieskot jauciu paypale kam tiksliai mokejau uz ta lempa

Lempa nagams geliniams? Ar panašiai, nu, žodžiu, mano galva ten kažkokia UV lempa nagams. Nenoriu lupt smile.gif

QUOTE(me2za @ 2012 12 23, 19:43)
Man buvo baika, atėjo iš ebay batų dėžė, galvojau irgi gal priklydo kažkas g.gif Jau norėjau laišką rašyt, bet paskui kažkaip suėmė smalsumas, sakau pažiūrėsiu kokia batų kokybė blush2.gif  lotuliukas.gif Pralupau kampuką, ogi žiūriu visai ne batai, o mano daiktai lotuliukas.gif

Ant dėžutės ne mano pavardė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2012 12 23, 22:45)
Lempa nagams geliniams? Ar panašiai, nu, žodžiu, mano galva ten kažkokia UV lempa nagams. Nenoriu lupt  smile.gif
Ant dėžutės ne mano pavardė  rolleyes.gif

ne ten mergaitiska lempa su snieguole, kur paspaudus uzsidega,kad nakti galetu einant uzsidegti, norejau dovanoti vienai mergaitei, ir pirkau laiku kaip ir, o se tau doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai veliau nebeprisijungsiu - tad sveikinu Linute ir sios temutes lankytojas su gresmingai artejanciom sventem wub.gif - Ramiu jums sv. Kuciu, prasmingu sv. Kaledu flirt.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AJ_Lt @ 2012 12 23, 22:33)
Mergaites, gal pas ka nors is amazon dezute atsirado netycia su XCOM Enemy Unknown (PC DVD) zaidimu? Turejo pas Lina 15d. buti, nerandame, o tai yra naujametine dovana vyrui doh.gif  blush2.gif

AJ, jei pas mane būtų tavo daiktai, iš karto tiesiai tau rašyčiau tongue.gif
Pas mane Sabalienės paketas 4u.gif
Atsakyti
kazkaip i spama nuejo zinute atsiemimui -aishku jau dovanu atsiimti niekaip negalima sad.gif ech..

ramiu kuciu vakaro ir Linksmu Kaledu newyear.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz sveikinimus!!!

Būkim tylesni, kai šitaip sninga,
Kai mieste tokie balti kalnai.
Niekas nepradingo, nesustingo...
O jei ką užsnigo- laikinai...
Sniegas toks tylus, pabūkim tyliai
Ir nešaukim dideliu balsu.
Kaip šį vakar laukiam, liūdim, mylim...
Ar nuo sniego gera ar baisu?
Esam, tad ir sniegui duokim teisę
Kristi tyliai ir tylėt pusny.
Juk vis tiek- mylėsim, lauksim, eisim...
Tik, kol sninga,- būkim tylesni.
(R.Skučaitė)

Aciu, kad esate kartu su mumis!!! Nors, mes ne is snieguotos UK, o is lietingos, taciau, jums ir jusu seimoms linkime ramaus ir seimynisko Kuciu vakaro, ir linksmu Sv.Kaledu!!! Aciu jums!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2012 12 23, 09:49)
lina, parašiau vakar jums emeilą. Turiu ne savo prekių.

Trūksta ir man vieno siuntinuko, tai Clinque blakstienų tušas. Gal pas ką nors yra psiklydęs?
Atsakyti
Jei pas ką nors priklydo moteriški juodi crocsai tai žinokit jie mano. 4u.gif
Atsakyti