Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(groovy @ 2013 01 10, 23:47)
O kur turėjau matyt? blink.gif  blink.gif  blink.gif Kas per pokštas? blink.gif Kažką kitą įdėjo vietoj jų?

Turbut neuzdejot varneles, kad nedetu pakaitalu, tai vietoj dideliu deziu HEROES deziu, jums idejo 12 mazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 10, 23:00)
Turbut neuzdejot varneles, kad nedetu pakaitalu, tai vietoj dideliu deziu HEROES deziu, jums idejo 12 mazu  mirksiukas.gif

O mokėt irgi už jas reiks? blink.gif Ar kaina liks ta pati? Nu nors atrodo ta pati, nes nuskaičiavo pagal sąskaitą g.gif Įdomu, po kiek ten gramų g.gif Nerandu mažų Heroes Asdoj g.gif Gal dar geriau gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 10 sausio 2013 - 23:15
QUOTE(groovy @ 2013 01 10, 23:04)
O mokėt irgi už jas reiks? blink.gif Ar kaina liks ta pati? Nu nors atrodo ta pati, nes nuskaičiavo pagal sąskaitą g.gif  Įdomu, po kiek ten gramų g.gif Nerandu mažų Heroes Asdoj g.gif Gal dar geriau gavosi biggrin.gif

mazesniu deze kartonine, tai vienas +, kad svoris bus bendras mazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 10, 21:11)
zinokit, per savaitgali turim sutvarkyti  blush2.gif

blmb, as pasiskaiciavau, kad man turbut nesusirinks 10 kg doh.gif Geriausiu atveju 8kg..gal kas nori prie manes jungtis, jeigu dar Linute leistu (Gyvenu Kalnieciu g. , netoli Topolio) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 10, 23:04)
O mokėt irgi už jas reiks? blink.gif Ar kaina liks ta pati? Nu nors atrodo ta pati, nes nuskaičiavo pagal sąskaitą g.gif  Įdomu, po kiek ten gramų g.gif Nerandu mažų Heroes Asdoj g.gif Gal dar geriau gavosi biggrin.gif

Panasus ten svoris gaunasi- dvi dezutes beveik atitinka viena didele deze mirksiukas.gif Virs 300 gr ten buna
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 11, 00:04)

Tai jo, vietoj 4vnt po 800 gramu, gavot 12 vnt po 350 gramu.

QUOTE(simpa @ 2013 01 11, 10:57)
blmb, as pasiskaiciavau, kad man turbut nesusirinks 10 kg  doh.gif Geriausiu atveju 8kg..gal kas nori prie manes jungtis, jeigu dar Linute leistu (Gyvenu Kalnieciu g. , netoli Topolio) blush2.gif

As gatviu nelabai zinau, man greit pasakykit kur prijungt, prijungsiu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 11, 12:40)

As gatviu nelabai zinau, man greit pasakykit kur prijungt, prijungsiu.

As galvojau, gal kas noretu prie manes jungtis ax.gif Nes tas, kas Kauno kooperacijose yra, man netinka

Tada kaipnors ir is Sanciu pasiimsim smile.gif
Atsakyti
Tas kazkas tada turi prisijungt labai greitai, jeigu dar jo neipaisem i bendra sarasa. Nes, jau kraunam viska. 4u.gif
Papildyta:
ASDA GROCERIES, siulo pradeti pavasarini tvarkymasi (neziurint to, kad pas mus salciai ateina) ir valiklius po 1gbp isparduoda biggrin.gif
Papildyta:
BRITAX KEDUTES AKCIJA tik 45 svarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 11, 12:40)
Tai jo, vietoj 4vnt po 800 gramu, gavot 12 vnt po 350 gramu.

Tada nerealiai biggrin.gif
Aš prisijungiau prie kooperacijos, bet man turbūt susidarys 10 kg, nes maistas vien beveik tiek, o dar yra 2 Matalan užsakymai, vienas LSbags ir vienas Marks and Spencer su tarpininkavimu, viskas turi būti atėję. Ar galima mane išmesti iš kooperacijos ir man atskirai atvežti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 11 sausio 2013 - 13:16
Gal siunta anksciau 16-tos dienos pajudes?(cia as apie ta, kad isvyksta "apie 16 d. ) bigsmile.gif
Atsakyti
Brandaley nerealus ispardavimas buvo is ryto bigsmile.gif ir dabar dar yra tik labai daug prekiu neliko
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2013 01 11, 14:57)
Brandaley nerealus ispardavimas buvo is ryto  bigsmile.gif ir dabar dar yra tik labai daug prekiu neliko

Aha, maciau bigsmile.gif Galvojau, kol pareklamuosiu, nieko nebeliks blush2.gif
Atsakyti