Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(zaRAza @ 2013 01 09, 01:05)
Lina, as isivaizduoju, kad siuntiniu sandely susikaupe belekiek, bet gal imanoma kazkaip issiaiskinti ar man vieno nera? Kol kas tik vienas teturetu but- batai doh.gif  biggrin.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 10, 13:40)

Kol kas nemaciau.

Kooperacijos jau paimtos.

Gal kas is siaulieciu galetu paimt Siauliu siunta ir isdalint. Nebus daug apie 5 mergaites, tik tam vienam kartui, bedoj pagelbet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 10, 14:05)
Kol kas nemaciau.

Kooperacijos jau paimtos.

Gal kas is siaulieciu galetu paimt Siauliu siunta ir isdalint. Nebus daug apie 5 mergaites, tik tam vienam kartui, bedoj pagelbet  g.gif

galiu as ,pasiimti reiktu is medelyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 01 10, 14:11)
galiu as ,pasiimti reiktu is medelyno  smile.gif

Aciu labai 4u.gif Ar galit adresiuka i emaila, tada blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 01 08, 22:47)
Limcamca, ar pavyko Matalan užsakyti? 4u.gif

Taip, uzsakiau.

QUOTE(groovy @ 2013 01 09, 01:07)
O Marks and Spencer galima dar siųsti, ar jau neverta, už 8 svariukus norėčiau blush2.gif

Siuo metu nieko neturiu, reiktu rinkti uzsakyma.

QUOTE(Katren @ 2013 01 10, 00:29)
Laba diena,

gal galetumete paaiskinti placiau apie vykdomas kooperacijas? (nes iki siol visada pasiimdavau Vilniuje is nurodyto adreso). Buciau labai dekinga! drinks_cheers.gif

Kooperuojasi, kad pasiimtu artimesniame rajone, ir pigiau moka, nei tie, kurie ima is bendro tasko.
Atsakyti
Limcamca, rašaiu jums el.p., bet pakartosiu ir čia ax.gif - nesiūskit mano su šia siunta, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 01 10, 14:35)
Limcamca, rašaiu jums el.p., bet pakartosiu ir čia  ax.gif - nesiūskit mano su šia siunta, ačiū.

Nera jusu emailo g.gif Pabandykit dar karta atsiusti, nes man butinai reikia issaugoti ta info.
Aciu.
Atsakyti
Linut,
ar gavot mano laiskeli? siunciau su prasymu patikrint, ar nesimeto, koks man skirtas siuntinukas be teisingo adresato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 10, 15:33)
Linut,
ar gavot mano laiskeli? siunciau su prasymu patikrint, ar nesimeto, koks man skirtas siuntinukas be teisingo adresato 4u.gif

Tai, kad jus laiskeli tik nesenai paraset. As jums i ji atrasiau, nes nesupratau. Ar jus realiai tu visu prekiu negaunate, tokio kiekio, ar cia siaip sau norite, kad patikrinciau jusu siuntas? Bet, jusu siuntu yra nemazai, tai mums kazkaip tikrinti kiekviena siuntini, nu biski.. nelabai, nelabai blush2.gif blush2.gif
Be to, kai kurie aukcionai pasibaige 15 diena, tai jus tu prekiu ir nelabai dar galejot gauti, nes siuntos gi nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 10, 14:59)
Nera jusu emailo  g.gif Pabandykit dar karta atsiusti, nes man butinai reikia issaugoti ta info.
Aciu.

blink.gif Prieš keletą dienų rašiau, pakartosiu. Parašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 10 sausio 2013 - 15:19
Turiu uzsakymu Is:

ASDA RUBAI
TESCO RUBAI
TESCO MAISTAS
HOLLAND&BARRET
FRAGRANCE DIRECT

Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 01 10, 14:11)