Nuo siol bus visada Isskyrus tiems, kas priima kooperacijas ir/arba naudojasi tarpininkavimo paslauga
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 23, 15:41)
Nuo siol bus visada Isskyrus tiems, kas priima kooperacijas ir/arba naudojasi tarpininkavimo paslauga
O tai jei bus mažiau kas tada? Ar reiks kaupti?
P.S gal pas ką priklydo moteriški juodi crocsai, nes tikrai turėjo su šia siunta atvykti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 23, 14:41)
ar cia reikia suprasti, kad minimalus mokestis kaip uz 2 kg., t.y. jei siunta sveria sakykim 1 kg., uz ja mokama kaip uz 2 kg siunta ir ji vaziuoja i LT? ar isvis nevaziuoja, o laukia, kol prisikaups iki 2 kg
Pas mane priklydo kažkokios Giedrės plaukų kaukė, kreipkitės į Limcamcą
Pas mane like Ligitos K ir Lauros R suntiniai. Ryt iki pietu dar galit pasiimti, poto jau tik po svenciu
QUOTE(rds @ 2012 12 23, 17:05)
ar cia reikia suprasti, kad minimalus mokestis kaip uz 2 kg., t.y. jei siunta sveria sakykim 1 kg., uz ja mokama kaip uz 2 kg siunta ir ji vaziuoja i LT? ar isvis nevaziuoja, o laukia, kol prisikaups iki 2 kg
Taip, minimalus mokestis nuo siol ne 1kg, o 2kg.
O, del kaupimo cia jusu pasirinkimas, galit kaupti, galit ne
Bet, pirma siunta kuriai bus taikomas toks mokestis bus nuo sausio pabaigos, kaip ir kt kainu lentele (apie ja paskelbsim veliau).
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 23, 18:28)
Taip, minimalus mokestis nuo siol ne 1kg, o 2kg.
Bet, pirma siunta kuriai bus taikomas toks mokestis bus nuo sausio pabaigos, kaip ir kt kainu lentele (apie ja paskelbsim veliau).
Tai tik kaupti apsimokės, jeigu skaičiuosis kaip už 2kg. Su ta lentelė labai įdomu
Lina, parasiau vakar email`a del Haribo saldainiu. Paziurekit, kai turesit laiko
o kaip man zinoti ar mano daikteliai keli pasiklydo ar nedasiunte iki LInos? taip ju laukiau ir vienas tai ypac seniai issiustas, reikeju refunda daryti, net nezinau
QUOTE(Ugvilė @ 2012 12 23, 19:54)
o kaip man zinoti ar mano daikteliai keli pasiklydo ar nedasiunte iki LInos? taip ju laukiau ir vienas tai ypac seniai issiustas, reikeju refunda daryti, net nezinau
Nuoroda man atsiuskit, paziuresiu ar yra tarp neatpazintu.
Lina, atsiunčiau dar vieną clarks užsakymą, vyrui..retas atvejis, tai suku galva, kad pavyktų užsakyti (dydžiai nedingtų)
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 23, 19:57)
Nuoroda man atsiuskit, paziuresiu ar yra tarp neatpazintu.
nusiunciau
jus man paaiskinkit blondinei kodel per ebay atsidarau pirkimo istorija per kompiuteri nerodo seniau pirktu prekiu, o per moblu interneta rodo? gal as per kompiuteri kokius nustatymus ne taip pasidarius?