QUOTE(romaievamatilda @ 2013 02 12, 00:36)
karakum

jus nepavargot ant tos backos stovet?
O tau neuzkniso islisti kaip pilypui is kanapiu?
Sorry, neketinu daugiau diskutoti, tad gausi tik tiek
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 12, 13:33)
JOberiai 
MAn liezuvis neapsiverstu tokius meiluziais pavadinti
NU kaip ir taip, nes taip ir nepasakot, kai pavadinti toki vyra?

Negyveni kartu, bet palaikai draugiskus ir intymius santykius?
Uzsieni gyvenantys lietuviai jau sulietuvino, sako
boyfriendas
Ka jus siulot?
Sakai ka siulau. Po tokiu zodzio, dar ne lietuvisko, siulau eiti burna su muilu issiplauti, dar ne prosal ir galva issiplauti, tikslingai rasau galva ne plaukus.
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 12, 17:21)
Šiaip visur kur Jūsų mintis labai gerbiu ir joms pritariu, bet šioje temoje, man peršasi tam tikra išvada...kad Jūs tokį gyvenimo tipą/būdą/ect. pasirinkusiose moteryse įžvelgiate potencialią grėsmę
savo saugumui,
savo šeimos saugumui ir t.t. Galbūt iš dalies Jus ir suprantu, tik labai norėčiau, kad ir Jūs pasistengtumėte suprasti šį bei tą. Žmogus gyvena pagal savo vertybių sistemą. Kokia ji, priklauso nuo daugelio faktorių, auklėjimo, terpės kurioje jis gyvena ir t.t. Jei toji vertybių sistema toleruoja miegojimą su vedusiais vyrais, tai nesvarbu, ar toji moteris yra vieniša, ar laimingai ištekėjusi, ji pasitaikius progai permiegos, kad ir su draugės vyru. Tokių moterų yra, ir manau niekam tai ne naujiena. Bet jei žmogui tokie santykiai yra nepriimtini, jis nelįs į šeimą ir būdamas labai vienišas. Tiesiog galvoje užsidega raudona STOP lemputė ir pažintis, bendravimas tuo ir baigiasi. Niekuo. Yra temų, čia superteisuoliškame SM, kur moterys dalinasi įspūdžiais kaip darbe mezga pažintis su vedusiais, kai kurios pačios ištekėjusios, tikėdamosis
laimingos pabaigos darbe per pietus bet kur. Man atrodo Jūs ten nesilankote. Va ten tai labai tiktų Jūsų komentarai apie meilužius, to sampratą, amoralumą ir t.t. Čia aš nieko amoralaus nematau. Jei žmogus ieško tokio pat kaip jis laisvo pavargusio nuo buities žmogaus, tai kas čia gali būti amoralaus, smerktino? Juk kiekvienas renkasi porą pagal save, savo vertybių sistemą, savo pomėgius ir gyvenimiškus tikslus. Svarbu, kad abiems tiktų tokia situacija.
Papildyta:
1. SUGULOVAIS... daugkartiniais (jei tai vyksta periodiškai) arba vienkartiniais (jei nutinka vienos nakties nuotykis)
Mama, čia **** -mano sugulovas, ****, čia mano mama
gal visai nieko skamba.
I pirma posta. Kokia gresme tu man keli, as neturiu vyro, o tik mylima, mylinti mane zmogu

Jei nustosiu ji myleti, ar jis mane, musu keliai issiskirs.
Prasau i mano darza nelisti, sugulove, sugyventine esu as, pati esi "meiluze", pakaitine drauge, nes guli su vyru tik periodiskai, ne kozna diena