Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

Ada21, o kaip su abortais, "zudikes" atsimeni? Tiesa, o kaip pagal tave turi sielos draugai apsisaugoti nuo nepageidaujamo nestumo? Kaip ten su tavo teorijom apie partnieriu moteru organizme paliekama info ir itaka dar negimusiems? Sioje temoje tapai tolerantiska ir viska suprantanti, ar ir kitose gyvenimo srityse "aukstas lygis" pasiektas? biggrin.gif

Sakai mitine visuomene linkusi kistis, teisti? O kaip tu, Ada21? Tu teisi, ar issakai kritines mintis, savo gyvenimiska pozicija tuo klausimu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 10 vasario 2013 - 12:37
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 10, 12:04)
Man vis tiek kažkas (kas tas kažkas) atrodo nevykėlis? Skaityk iš naujo. Kas čia darosi su tuo atkakliu ir užsispyrusiu teksto nesuvokimu g.gif Aš tavęs jau klausiau, kas tau yra nevykėlis. Ar tau apskritai neegzistuoja toks reiškinys?

JAu i tai astakiau g.gif ar ka nors neaiskiai susakiau?ar ci atas atkaklus teksto nesuvokimas ? biggrin.gif
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 10, 11:27)
Tokio termino kaip nevykelis ir visi panasus is vis nenaudoju, neisivaziduoju, kodel reiktu taip vadinti zmogu? g.gif KAs taip gali nuspresti, kas cia labiau vykelis, kas nevykelis? MAnau, visi esam lygeverciai zmones, kiekvienas turim savo gyvenimo kelia ir jis mums pats geriausiais ir tinkamiausias, galim spresti tik apie save ar mus kazkas tenkina ar ne....TAigi, man nera blogesniu zmoniu, o jums kaip suprantu yra? taigi kodel pati ir klausiat:O kas nors kada nors yra pasakęs, kad blogesni? nebent nevykelis jums nera blogesnis  g.gif kazkaip logikos pasigendu.... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 02 10, 13:19)
Ada21, o kaip su abortais, "zudikes" atsimeni? Tiesa, o kaip pagal tave turi sielos draugai apsisaugoti nuo nepageidaujamo nestumo? Kaip ten su tavo teorijom apie partnieriu moteru organizme paliekama info ir itaka dar negimusiems? Sioje temoje tapai tolerantiska ir viska suprantanti, ar ir kitose gyvenimo srityse "aukstas lygis" pasiektas?  biggrin.gif

Sakai mitine visuomene linkusi kistis, teisti? O kaip tu, Ada21? Tu teisi, ar issakai kritines mintis, savo gyvenimiska pozicija tuo klausimu? ax.gif

TAi gal ne visus mano postus skaitei? Kaip tik apie tai ir rasiau, kad man asmeniskai cia butu didziausia problema g.gif Negaleciau myletis su zmogumi su kuriuo bijociau pradeti vaikeli, bet gal moteris taip nori auginti vaikeli viena, kai vyras gyvena atskirai, visokiu zmoniu buna g.gif O del zudikiu, tai manau pakankamai kartu paaiskinau, kad taip abortas yra zudymas mano manymu, o etikeciu niekam neklijuoju,kas nori lai uzsiklijuoja patys biggrin.gif
Del telegonijos tai taip ji yra. Bet juk toks reiskinys kaip buvimas su partneriu, bet negyvenimas kartu, gagli buti tik su vienu per gyvenima ar ne? GAlu gale, jei su vienu issiskyrei ir nori kito tai nesvarbu ar tu gyvensi kartu ar atskirai ar tai bus vienos nakties nuotykis, tai vis tiek veiks, taigi tam itakos neturi biggrin.gif
As stengiuosi neteisti, stengiuosi visur izvelgti priezastis, kodel taip zmogus elgiasi is ko tai kyla ir ka ismokina zmogu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 10 vasario 2013 - 14:14
ada, man su teksto suvokimu viskas gerai, tai tu net nesuvoki ko klausiu kiekvieną kartą ir cituoji visiškas pievas. Bet akivaizdu, kad su tavimi diskutuoti, tai kai su pliku pešiotis, tu rašai visiškas pievas ir ne apie tuos dalykus, iškrenti iš konteksto lygioje vietoje. Beviltiškas variantas, tiesiog beviltiškas. Tau reikia diskutuoti su tau lygiais, nes aš nepavežu tokios aukštos diskusinės linijos. Paprastai kalbant, tu žiūri į knygą ir matai špygą.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 10, 15:23)
As stengiuosi neteisti, stengiuosi visur izvelgti priezastis, kodel taip zmogus elgiasi is ko tai kyla ir ka ismokina zmogu  4u.gif

Zmones vadindama zudikais, idomios pastangos neteisti biggrin.gif
Atsakyti
Seksas tik su vyru ir tik po vestuvių. Kažkokie viduramžiai. Ir dar dalyvauja meilužių temose. Ką ji gali apskritai patarti ir išmanyti tuo klausimu? Kažkoks beprasmis sugaištas laikas.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 02 10, 15:39)
Zmones vadindama zudikais, idomios pastangos neteisti  biggrin.gif

Nu ir vel, ar yra jums skirtumas tarp veiksmo ivardijimo ir etiketes uzklijavimo zmogui? FAktu ivardijimas nera smerkimas doh.gif Jei kazkas kazka nuzudo ir as tai pasakau ar tai jau smerkimas ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 10, 20:49)
Nu ir vel, ar yra jums skirtumas tarp veiksmo ivardijimo ir etiketes uzklijavimo zmogui? FAktu ivardijimas nera smerkimas  doh.gif Jei kazkas kazka nuzudo ir as tai pasakau ar tai jau smerkimas ? blink.gif

Nejaugi faktas? Ka nuzude, lasteliu rinkinti? Stop. Jau zinau, kad patempiau uz vadziu ir vel bus is pradziu, tavo pozicija siuo atzvilgiu man aiskinisi. Del dievo meiles nesiplesk.

Dar karta pakartosiu, esi pakanti, kad zmones susitikenutu ne seimos kurimui, gimines pratesimui, vadinasi, nemaza tikimybe, kad lasteliu rinkiniai bus sekmingai zudomi abortais, kontraceptikais, spiralem, prezervatyvais - spermatozoidu irgi gaila. Kur tavo pozicijoje minties testinumas? Tau svarbi tik pasekme, lasteliu rinkinys, va tada moteri, ne vyra, vadinsi zudike, bet iki tol, kol ji "neuzkibo", tol viskas OK ax.gif Bet juk veiksmas veda link pasekmes, tai gal vertetu pirma pradeti galvoti apie veiksmus, kad nebutu pasekmiu - zudyniu.

Sis postas ne vienisom moterims, nieko neturiu pries meiluzius, kontraceptikus ir t.t. Nepatinka, kai zmones veidmainiauja.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 02 10, 21:30)
Nejaugi faktas?..............

smile.gif As pvz sakiau turedama omeny suaugusiu zmoniu nuzudymu, butent ,kad nenukrypti nuo temos, kad nebutu kitu interpretaciju ir butu suprantama esme 4u.gif
Nu kur as sakiau, kad esu uz kontraceptikus blink.gif , jau antra kart pasakiau, kad pries ir kad siame projekte butent tai man uzkliuva ir kad gali buti blogai (Nes temoje yra klausimas:kas blogai?)., jei vaikai neplanuojami ir bus naudojama chemija, bet juk galima naudoti NSP ir buti atviriems vaikui g.gif . O visa kita tai nematau skirtumo. Paimkim pvz nevaisingus zmones, ar tie kurie augins taip vaikus atskirai budami? nu tai kas tame blogo? Nugi kiek seimu gyvena atskirai , vyrai dirba kur uzsieniuose, tai ju pasirinkimas, gal jie taip daug laimingesni kas cia zino? Ar cia jau ne seima? Ar as, ar jus galite garantuoti, kad tik gyvendami kartu zmones bus laimigesni?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 10, 15:35)
ada, man su teksto suvokimu viskas gerai, tai tu net nesuvoki ko klausiu kiekvieną kartą ir cituoji visiškas pievas. Bet akivaizdu, kad su tavimi diskutuoti, tai kai su pliku pešiotis, tu rašai visiškas pievas ir ne apie tuos dalykus, iškrenti iš konteksto lygioje vietoje. Beviltiškas variantas, tiesiog beviltiškas. Tau reikia diskutuoti su tau lygiais, nes aš nepavežu tokios aukštos diskusinės linijos. Paprastai kalbant, tu žiūri į knygą ir matai špygą.

KA padrysi, nepavezi tai nepavezi biggrin.gif
gali ir nediskutuoti juk, tikrai nera privaloma su manim diskutuoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 10, 15:41)
Seksas tik su vyru ir tik po vestuvių. Kažkokie viduramžiai. Ir dar dalyvauja meilužių temose. Ką ji gali apskritai patarti ir išmanyti tuo klausimu? Kažkoks beprasmis sugaištas laikas.

Nu kokie cia viduramziai, cia dinozauru laikai biggrin.gif
Kiek girdejau viduramziais klestejo baisi paleistuvyste ax.gif
Atleiskit, bet vel priminsiu, kad cia tema apie vyra kuris tampa draugu , artimu zmogumi ir meiluziu, su abipusia istikimybe mirksiukas.gif tai va toki ir as turiu tik, kad po vienu stogu gyvenam. Ir visai nieko pries buciau tureti arba bent labai dideli nama su atskirais apartamentais arba du namus sau ir vyrui biggrin.gif
Nors siaip ar jei diskutuoji, kokioj temoj butinai turi tureti joje patirties, tai kaip jus turedama idealia santuoka ir idealu vyra ir tik isivaizduodama,kad laime bus gyvenat kartu, galite kazka patari i tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 10 vasario 2013 - 20:54
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 10, 21:56)
smile.gif As pvz sakiau turedama omeny suaugusiu zmoniu nuzudymu, butent ,kad nenukrypti nuo temos, kad nebutu kitu interpretaciju ir butu suprantama esme  4u.gif
Nu kur as sakiau, kad esu uz kontraceptikus blink.gif , jau antra kart pasakiau, kad pries ir kad siame projekte butent tai man uzkliuva ir kad gali buti blogai (Nes temoje yra klausimas:kas blogai?)., jei vaikai neplanuojami ir bus naudojama chemija, bet juk galima naudoti NSP ir buti atviriems vaikui g.gif .  O visa kita tai nematau skirtumo. Paimkim pvz nevaisingus zmones, ar tie kurie augins taip vaikus atskirai budami?  nu tai kas tame blogo? Nugi kiek seimu gyvena atskirai , vyrai dirba kur uzsieniuose, tai ju pasirinkimas, gal jie taip daug laimingesni kas cia zino? Ar cia jau ne seima? Ar as, ar jus galite garantuoti, kad tik gyvendami kartu zmones bus laimigesni?

g.gif
Cia reik suprasti atsakymas buvo i uzduotus klausimus. OK. Man viskas aisku. Daugiau neturiu klausimu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 10 vasario 2013 - 21:04
Dabar mintys i tema. Visu pirma, tema tikslingai klaidinanti, kad sukelti daugiau nesusikalbejimo. Meiluzis ir sielos draugas netapatu, apie tai kazkas temoje jau minejo. Nors, visai imanomas variantas, kad gali toks budas ir pasiteisinti, bet tai retos isimtys, kaip rase Publicum, tas pats kas islosti miliona. Sielos draugas gali buti istikimas, meiluzis - abejoju. Cia labai dau nesutapimu.

Jei tema butu ivardyta apie vienisa moteri ir sielos drauga, itariu Supermamoje esanti visuomene butu gana geribinga ir pakanti.

Kodel manau, kad tokie santykiai yra abejotini. Kalbu apie maratona, kai isejus vienam sielos draugui, i jo vieta ateina kitas, taip be galo ir be krasto. Kaip jau minejau, zmogus negali tureti daug sielos draugu, nes tai numato, kad zmogus lieka visai be kaukes, ji isileidi iki pat sielos, ji priima tokiu koks jis yra, besalygiskai. Bent jau taip vertinu sielos drauga. Gal cia mano ribotumas, neisivaizduoju laikino prasalaicio - sielos draugo.

Del naudojimosi. Tai ivyksta ne todel, kad tikslingai planuoja, tokie santykiai jei nesibaigia zmoniu bendra ateitimi, yra nuo pirmo zingsnio pasmerkti, kad kas nors ka nors iskaudins, pasinaudos. Kentes tas, kas isileido giliau i siela. Zinoma, jums rinktis ka daryti su savo siela ir kunu.

Del tu anksciau ivardintu variantu, studentas, mamytes sunelis ir t.t. Visi sie vyrai yra linke imti, naudotis. Su jais yra patogu, kai kalba eina apie trumpalaikius santykius, be ateities, bet nei viena is musu negali duoti garantijos, kad santikiai prasideje "neribojancios laisves" principu, ne pereis i kita stadija, kuri ne visada yra vienai is pusiu saugi, atsizvegus i susitarima. Ta puse nebutinai gali buti vyras, bet ir moteris.

Kad ir musu vienises, ju nepasitikejimas vyrais, juk ir yra viena is galimu pasekmiu, kad jas kazkada "vartojo" vyrai. Todel tie santikiai, bijau, nera garantija, kad nepasikartos pirminis variantas ir jas "nesuvartos" koks vyriskis. Tas grebliukas vis del to yra.

Kodel tokie santikiai kenkia visu pirma moteriai, ne vyrui. Tas pats neplanuotas nestumas, visi akmenys kris ant moters, ne vyro. Tolerantiskoji ada21 jus pavadins zudikemis, jei nuspresite daryti aborta. Begantys metai, sansai mazeja. Ir vaikai. Pirmu atveju, jei jie yra, vargu ar jie sugebes formuoti ilgalaikius santykius su kitos lyties atstovais. Antru, vienisa motina, su pirmo atvejo pasekmemis. Treciu, galima paveluoti i traukini, nesusilaukti vaiku. Ketvirtu, ligos, kuriom galima apsikresti.

Jokiu budu, neagituoju gyventi seimoje, gerbsiu bet koki jusu pasirinkima, bet matau nemazai to pasirinkimo minusu, kuriu mano galva, daugiau nei pliusu. Zinoma, bet jusu teise rinktis.

Given, pati tapai savo sukurtos situacijos ikaite. Tau neuztenka drasos pripazinti ir savo klaidas, kalte verti tik oponentui. Visu pirma, zmonems skaitant tavo izvalgas, ju vertinima itakoja tavo pacios postais sukurtas Supermamoje ivaizdis, na zinoma ir ju subjektyvi nuomone apie tave. Nesi pasiruosusi diskutuoti, isgirsti kritiskus atsakymus i savo klausimus. Pati neretai provokuoji rietenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 10 vasario 2013 - 22:13
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 08, 17:37)
Nežinau apie ką rašai ir kas čia iš pasisakiusių tokia apgaulinga ar nelaiminga, bet pvz. aš esu labai patenkinta savo santuoka,<...>

rašiau ne apie vieną iš čia pasisakiusių ištekėjusių moterų, o apie savo gerą pažįstamą, kuri ir yra tokioje dviprasmiškoje situacijoje. Taipogi stengiuosi neabsoliutinti.
O kas liečia likusią posto dalį, tiek pirmą tiek antrą, tai aš su juo sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 02 10, 22:49)
Kodel tokie santikiai kenkia visu pirma moteriai, ne vyrui. Tas pats neplanuotas nestumas, visi akmenys kris ant moters, ne vyro. Tolerantiskoji ada21 jus pavadins zudikemis, jei nuspresite daryti aborta. Begantys metai, sansai mazeja. Ir vaikai. Pirmu atveju, jei jie yra, vargu ar jie sugebes formuoti ilgalaikius santykius su kitos lyties atstovais. Antru, vienisa motina, su pirmo atvejo pasekmemis. Treciu, galima paveluoti i traukini, nesusilaukti vaiku. Ketvirtu, ligos, kuriom galima apsikresti.

Jo butinai kurdami savo gyvenima atsizvelkit i tai kaip as jus galiu pavadinti doh.gif
Kara-kum, nu kodel jus taip atkakliai bandote savo zodzius man ipirsti, gi sakiau ne karta ir ne du, kad as ivardiju veiksma, nevadinu zmogaus niekaip ar tai taip labai labai sudetinga suprasti? blink.gif As aborta ivardinu kaip nuzudyma ar as ivardijau kazkaip to vaiko mama ar teti? Ar sakiau, kad teciai neatsakingi ,jei jie zino ir tam pritaria? blink.gif Ar tas veiksmas kazkaip skiriasi ar moteris susituokusi ar ne, ar gyvena po bendru stogu ar ne? KAip tai susije su tema?
Kaip visa tai ka paraset skiriasi is esmes ar gyveni po vienu stogu ar ne?
Ar gyvenat atskirai tik imanoma visi sitie neigiami dalykai?
Man au, jus iekot problemu ne ten ,kur jos kyla 4u.gif
p.s. dar niekaip nesuprantu to termino sielos draugas, o kokiu dar draugu buna? kuno draugai?-tai gal meiluziai ? bigsmile.gif Draugas ir yra draugas, pazystamas ir yra pazystamas. Lietviu kalboje net nera tokio tikslaus issireiskimo atskirti siaip drauga ir ta drauga su kuriuo miegi,ang labai paplites yra -boyfriend, manau, apie toki ir buvo uzvesta tema . ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 11 vasario 2013 - 15:43