Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

QUOTE(Kara-Kum @ 2012 12 22, 17:33)
VProblemos prasideda kai kitas zmogus nepaiso tu tavo remu, nori juos praplesti, o tu tam viduje priestarauji, esi nepasiruosusi, nevalingai iskaudini ji. Tai vercia tave jaustis negerai, ypac kai zmogus jaucia tau stiprius jausmus.

vat sito as ir bijau ilgainiui. todel ir svarstau, ar isvis - tai misija imanoma. g.gif
Atsakyti
Pavojus yra vis dėl to susipainioti jausmuose. Reikėtų gal gerai paanalizuoti ko iš tikrųjų norisi? Ar tikrai TIK sekso? g.gif

Nes man tai atrodo, kad man pačiai šiuo metu norėtųsi ne tik kad meilužio, bet ir žmogaus, su kuriuo sietų bendri jausmai. Tačiau jokiu būdu ne gyvenimo kartu, ne bendros buities, matymosi kasdien ir t.t. Šiandien štai su žmonėmis bendravau tik tiek, kiek kelias minutes telefonu ir dar parduotuvėje su pardavėja biggrin.gif Ir tai žiauriai gera. Sėdžiu, pakuoju kalėdines dovanas, žiūriu kvailokas romantines komedijas ir tikrai nenorėčiau, kad tą mano idilę darkytų kitas žmogus. Bet va žinoti, kad kažkur yra brangus ir branginantis vyras, ir jei ne ryt, ne poryt, tai gal kitą savaitę galėsime susitikti, būtų malonu.

Aš čia gal nevisai į temą, bet gal mano apmąstymai padės ir jums "kristalizuoti" savo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 12 22, 17:05)

I vakarelius zmones ir eina atsipalaiduoti(beje ir moterys),o ne ziurineti kas kiek isgeria ar mastyti "kokie jie visi kvaili". Juk net ir flirtas yra normalu.

ne ziurejime, kas kiek isgeria, bet ka ima veikti isgere - esme. kazkaip sugebu atsipalaiduoti, bet iki tam tikros ribos, ir jei jau geriu, tai ne su tokiais ekscesais kaip kai kurie.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 22, 17:36)
norėtųsi ne tik kad meilužio, bet ir žmogaus, su kuriuo sietų bendri jausmai.

4u.gif tai zinoma taip....tikrai su jausmais. na man meiluzis tai ne pasidulkinimo objektas, ne tas vienkartinis. todel ir sakau, kur atsiranda jausmai - atsiranda pavojus progresuoti i kakzuria puse. noriu pakankamai sveikai na tebunie gal ir narcizisko zmogaus, kuriam irgi labai svarbu jo paties erdve, laisve, vidinis gyvenimas...kuris labai nenori apsikrauti moterimi 24/7.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 22, 17:36)

Ir tai žiauriai gera. Sėdžiu, pakuoju kalėdines dovanas, žiūriu kvailokas romantines komedijas ir tikrai nenorėčiau, kad tą mano idilę darkytų kitas žmogus. Bet va žinoti, kad kažkur yra brangus ir branginantis vyras, ir jei ne ryt, ne poryt, tai gal kitą savaitę galėsime susitikti, būtų malonu.

labai labai i tema. ne viena tokia moteris vadinasi esu. aciu - puikiai pakelete man nuotaika... 4u.gif isreiskete mano mintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gruodžio 2012 - 19:41
QUOTE(Kara-Kum @ 2012 12 22, 19:33)
Man atrodo, kad problematiska turetu buti, kai prie taves prisirisa kitas zmogus, kuriam tu jauti sentimentus. Pasirinkiai nesivelti i artimus-dvasinius santikius, apsiriboti lengva draugyste, todel gali siaip netaip likti savo sukurtu taisykliu remuose. Problemos prasideda kai kitas zmogus nepaiso tu tavo remu, nori juos praplesti, o tu tam viduje priestarauji, esi nepasiruosusi, nevalingai iskaudini ji. Tai vercia tave jaustis negerai, ypac kai zmogus jaucia tau stiprius jausmus.

Durniausia tai, kad net ir aptarus iš anksto su kitu žmogumi, kad santykiai bus tokie ir ne kitokie, galiausiai vis tiek prasideda kažkokie invaziniai procesai - reikalavimai, pageidavimai, primygtini prašymai,tada apima lengva panika ir nori nenori imi trauktis atgal, taip sukeldamas dar didesnę makalošę. Rezultate, visi lieka kažkiek įskaudinti biggrin.gif
Atsakyti
tikrai taip. kazkada forume cia viena uzvede tema - santuoka/santykiai is isskaiciavimo. moteris dalinosi ziauria istorija, na, liudna istorija, greiciau. kad abu nemylejo, bet del tam tikru dalyku buvo kartu, dar siokia tokia trauka. jie buvo grieztai, kruopsciai viska susitare, ka darys, kaip elgsis. bet pasamone yra galinga jega. ryte delioji mintis vienaip - popiet jau viskas malasi tau galvoje kitaip. tas vyras vyro despotu, reikalaujanciu zmogumi, santykiai nutruko. zodziu, ...dabar galvoju, net jei ir sviestusi skauduliai man ar mano kitai pusei, ar verta ieksotis to zmogaus? man neramu ne tas faktas, kad zmogus isiskaudina, bet ka jis daro su savo skausmu. vis priminsiu, kad as su savo skausmu dirbu pati, ir kitam neapkraunu saves. jei mano reikalavimai trukdo jojo - nekisu saves. man net nemalonu butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gruodžio 2012 - 19:46
QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 20:41)
ne ziurejime, kas kiek isgeria, bet ka ima veikti isgere - esme. kazkaip sugebu atsipalaiduoti, bet iki tam tikros ribos, ir jei jau geriu, tai ne su tokiais ekscesais kaip kai kurie.

Niekada nebuvai nusigerus, netgi su draugemis?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 19:41)
ne viena tokia moteris vadinasi esu.

Patikėkit, ne viena, ir ne dvi biggrin.gif Mes draugių rate vis pakalbam... Yra išsiskyrusių, netekėjusių, su vaikais ir be jų, bet kažkaip panašu, kad artėjant link 30-ties ir toliau, ima dingti noras gyventi su kažkuo (neskaitant žinoma vaikų ar gyvūnų biggrin.gif).

Esmė tokia, kad santuoka buvo sugalvota tada, kai jos reikėjo žmonių išgyvenimui. Dabar žmonės - ypač moterys - labai sėkmingai gyvena vieni, tad natūraliai tas gyvenimas poroje, kartu praranda prasmę. Dar geriau - gyvendami kiekvienas savo namuose vyras ir moteris turi daug didesnius šansus išvengti rutinos, monotonijos, įtampų. Jaunam amžiuje, kol emocijos lipa per viršų, žmonės skuba gyventi kartu, nes gi tas begalinis noras užmigti ir nubusti kartu wub.gif , tas "žaidimas namais" toooks fainas, toks "kabinantis", deja, akivaizdu, kad ir perdegama neretai labai greitai...

QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 19:45)
zodziu, ...dabar galvoju, net jei ir sviestusi skauduliai man ar mano kitai pusei, ar verta ieksotis to zmogaus? man neramu ne tas faktas, kad zmogus isiskaudina, bet ka jis daro su savo skausmu.

Na, iš kitos pusės... gyvenimas yra toks koks yra - su savo džiaugsmais, skauduliais, liūdesiais ir laimėmis, ir tai nėra nei blogai, nei gerai. Kiekvienas skausmas sustiprina, o kai pasižiūri atgal, juodžiausi gyvenimo momentai atrodo kaip vertingiausios pamokos, po kurių sutvirtėjai, įgijai išminties ir... vidinio džiaugsmo smile.gif Tad ir skausmas, kuris kyla tam kitam žmogui dėl tavo elgesio (kai tu nemeluoji, nemanipuliuoji ir t.t.), yra jam reikalingas kaip pamoka (kaip tos sunkios treniruotės, po kurių išsiskiria endorfinai ir tvirtėja raumenys). Nes tai tik jis save įsiskaudina.
Atsakyti
Given444, nelabai supratau, jus turite vaiku ar ne ? g.gif
Atsakyti
laurynai: turiu.

Atropai belladonai: sakot, artejant link 30???? oho. maniau, kad dar tokiam amziuj labai noris tradicines seimos, ypac NIEKAD netekejusioms. manau, 30++, vat jau tikrai nesinori, kurios jau yra karta nusivyle.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 20:10)

Atropai belladonai: sakot, artejant link 30???? oho. maniau, kad dar tokiam amziuj labai noris tradicines seimos, ypac NIEKAD netekejusioms. manau, 30++, vat jau tikrai nesinori, kurios jau yra karta nusivyle.

Taip, yra daug jaunų moterų, nesvaigstančių apie tradicinę šeimą. Tai kas, kad nebuvo susituokusios, daugelis gyveno gal su kažkuo, koks skirtumas, buvo įregistruota ta santuoka ar ne...
Man pačiai 30 ax.gif Ir ištekėjusi jau buvau ax.gif Ir daugiau nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 19:35)
vat sito as ir bijau ilgainiui. todel ir svarstau, ar isvis - tai misija imanoma.  g.gif

jei rasi vedusį (laimingai), jei susitikinėsi tik sexui, jokių ten pietų, kinų ir tt, jei dar antrą tokį pat turėsi-na bus saugiau gal.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 21:10)

Kaip vaikai reaguoja i amzinai besikeiciancius dedes?
Atsakyti