Taigi, nusprendžiau savo gyvenimą skirti vienatvei, kurią dievinu ir nepriklausomybei. laisvei. savo gyvenime ketinu ir siekiu daug ir tokių tikslų, kurių nepasiekčiau būdama su vyru (paskendusi buityje ir visokiuose reikaluose). nebesiplėsiu daugiau ta tema.
bet sekso norisi, žmogiškos šilumos norisi. norėčiau kad ir tas žmogus būtų toks pats, kad jis nesiveržtų į santuoką ir gyventų užpildytą gyvenimą.
kol ieškaus draugo, noriu pakviesti pafilosofuoti:
kokios grėsmės/ grėsmė ta, kad meilužis gali norėti daugiaum norėti gyvenimo kartu, kelti reikalavimus. ir aš galiu įsimylėti, tačiau jau anksčiau minėjau - niekad neleidžiu jausmams lipti per viršų, ir savo kančias suvaldau, kito žmogaus nesisavinu NIEKADA.
ir paskutinis dalykas, mane labiausiai nervinantis. tai visuomenės požiūris. kodėl moteris turintį laisvą seksą ar meilę, laikoma nerimta, arba santykiai - nerimti? iš ko/kodėl kilo ir vis dar gajus mūsų laikais toks požiūris?
kaip išlikti oriai, jei santykiai nesiklostys? kaip žinoti, koks tas meilužis, kaip jis kerštaus, ir tt. - o jei ir ne, kodėl visuomenei turėčiau aiškintis, kad aš, brandi moteris, nenoriu šeimos ir tt. kodėl aš tampu nerimta?
(ps. gal 60ties jau šeimos ir norėsiu, tikslaiu, vyro kasdien, bet dabar - tikrai ne.)
ne paskutinėj vietoj ir vaikai. nenoriu, kad jie matytųsi kaip keičiasi mano meilužiai. ne, norėčiau draugo, kuris nori gyventi tokį gyvenimą (atskirai) kaipo ir aš.
dabar surašiau ir galvoju: turbūt misija neįmanoma.