Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaras sveikuolių klubas

Labas vakaras 4u.gif
na stai,kaip ir jau po svenciu...tiek laukta,ruostasi ir...praeina deja viskas taip greit...
Mes sventeme namuose,visi 4,nes visa MB seimyna serga,beto MB siaubingai pavarges po darbu maratono (kuris iki nauju dar tesis),tai smagiai,ramiai sau namuose gurksnodami kisieliu sventem. biggrin.gif Jokiu sveciu,jokiu alkoholiu...na zodziu netradiciskai ir net keistai biggrin.gif
Persivalgymo isvengta,as kai viska ruosiau,matyt pasisotinau akimis,kad visai apetito nebuvo.Siandien vaisiais smaliziauju,nes jokiu saldumynu ypatingu negaminau.Prisikepem sausainiu,meduoliu su dukryte,MB nupirko saldainiu deze-pasigaminom zele ir visos musu vaises.Bet uzteko,nes viskas ir stovi.

Dabar prasides daiktu pakavimasis,nauju namu sveitimas.Padirbeti is peties reiks,bet dziaugiuosi,vis kazkas naujo ax.gif

o kas liecia tikslus-tai mano didziausias tikslas kitiem metam,sportuoti.Rasti tam laiko,kazkaip susireguliuoti musu dienotvarke,pareigas ir tt,kad rasciau pamint elipsini.Po truputi sugrizt noriu prie sporto,vel tvirtet.
Nesakau mest dar turiu ka,taciau manau kai pradesiu sportuot tiek keli kg ir pabegs.Ir taip labai dziaugiuosi uz save,kad sveriu tiek kiek pries nestumus wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *k.a.c.i.u.s*: 26 gruodžio 2012 - 18:20
sveikos mielosios , sugrįžusios po visų švenčių wub.gif

man šventės atsėjo +1 kg... biggrin.gif na bet gan subtilus dalykas tas svoris tokiu laiku. biggrin.gif nieko, savaitę be saldumynų pagyvensiu - ir mamytei bus geriau ir kukulis naktį nesibalados pilvelyje hihihi.gif wub.gif

manieji tikslai gan aiškūs - susitikti su mūsų kukuliuku ( mityba kiek įmanoma suderinta bet ne į griežtą dietinę pusę) na ir vėl imtis tų suapvalėjusių šonų dailinimo biggrin.gif daug darbo laukia visomis prasmėmis thumbup.gif

Armante, linkiu to stebuklėlio greito ir lenvgo sužvejojimo wub.gif tai nerealu etapas moters ir šeimos gyvenime 4u.gif

Ineza, joa, kasdienybė apsivers tam tikra prasme, o šiaip laukiame nekantriai spirgėdami hihihi.gif

Fanore, 4u.gif tu šaunuolė, bus tų minčių dar kurį laiką, bet tik laikas tavo draugas 4u.gif tad laikom už tave visus kumštelius - nauji metai, naujos galimybės, nauji jausmai :w

Kaciau, yra iš ko pavyzdį imti 4u.gif p.s. ačiū mergelyt, ir šį kartą spirulina mane išsuko ir šventes galėjau sutikti su artimaisiais, o ne lovoje biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif 4u.gif
Vos tema radau,6 4u.gif tam puslapy blink.gif Na panos,sventes i pabaiga,tikiuosi aktyviau viskas cia vyks ax.gif
Irmulia-be galo dziugu,kad padejo.Musu seimoj niekada nenuvilia tas geris,vyra iskapste is puliuotos anginos,tai persalima sutvarko greit thumbup.gif Rytoj manau as tau parasysiu vel,nes pas mus jau pastas dirbs,tai tureciau jau gauti antraji paketa ax.gif

na o as siandien visa be galvos,ir tvarkausi ir kai ka jau pakuoju,ir ta betvarke tiesiog veda is proto.Kaip nemegstu tokiu pereinamu laikotarpiu,kai nei cia kazka daryti norisi, nei ten ka galiu...hrr...kaip nors tas kelias dienas pratempt reikia,paskutinis savaitgalis bus siuose namuciuos wub.gif ir liudna vat kazko..nesuprasi,atrodo nera ko liudet,bet..prisirisu as prie vietos,nera lengva viska keist.

Del maisto siandien nezinau dar ka valgysiu,reikia pabaiginet viska ka turim,vaisiu kruva yra,ananasu..tai meniu nusimato gana lengvas.Nors ne po daug ragauta per sventes,bet nuo misrainiu organizmas atprates..toks apsunkimas jaucias skrandyje.

Grazios dienos visoms linkiu,o as baigineju kava,uzmigdysiu mazyle ir eisiu kazka tvarkytis blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Tikrai, kad temute siek tiek prigesusi ax.gif visos dar turbut tik grizineja is sventinio laikotarpio.

Mums pasiseke, vadovas dave sias dvi tarpsventines dienas - laisvas thumbup.gif

Kaciau - linkiu, kuo greiciau adaptuotis naujoje gyvenamojoje vietoje. Manau, kad kartais permainos gerai, paivairina gyvenima. Pakuotis daiktus viena, bet nepamirsk, kad juos reikes ir ispakuot lotuliukas.gif

As siandien iskrovauju, sekasi thumbup.gif 1 latte puodelis, ir stengiuosi vandenuka gurgsnoti cool.gif

Kaciau, gal jau pasakojai apie ta spirulina, bet gal gali priminti, kas cia per daiktas?

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na orelis tai kaip pavasari. biggrin.gif Pliurza visur... Buvom trumpam iseje i lauka, tai net silta, sakyciau. Vakar ispakavom paskutines dovanas namie, tai mano trimetis jau nebesuprato: "Ir vel Kaledu Senelis atejo? Juk jau buvo pas mane..." biggrin.gif O kai gavo pirmasias dovanas, kelias masinytes is eiles, tai sake: "Ir vel masina? As jau per daug turiu, daugiau nereikia" lotuliukas.gif
Ineza, tai viskas pagal plana, iskrova jau ipusejus tavo. 4u.gif Galvojau ir as jungtis, bet prisipirkom vaisiu, tai uzkandziauju jais. As irgi kaip ir Kacius, daug nevalgiau, bet ragaujant sio bei to pilvuka ispute. Kazkaip labai atpratus nuo vandens esu, labai sunkiai geriasi. Neseniai pasidariau latte maza puodeli, bet ispyliau. Darosi nebesanus tas pienas.... ax.gif
Kaciau, tai normalu, kad liudnoka... Vis tiek lieka prisiminimai apie ta vieta. O kol isikuri naujuose namuciuose, daug laiko ir jegu atima. Bet uztat kaip bus smagu po to... thumbup.gif
Imulia, sakei balandinuko laukiat? Mano abu vaikai balandinukai. Tai ohoho kokie charakteriai. doh.gif lotuliukas.gif Mano 1.5m mazoji jau sako AŠ (ir supranta, ka tai reiskia). Asmenybe jau skleidziasi. ax.gif Bus smagu jums. wub.gif Koks fainas tas laukimo jausmas... O apie kelinta diena vaikelis turetu gimti, jei ne paslaptis? blush2.gif
Armante, kad jusu svajones pildytusi ir kuo greiciau aplankytu issvajotasis stebuklelis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Andrea: 27 gruodžio 2012 - 14:30
Bendraminciuose pastebejau,labai visos temos aktyvios,todel musiske visad 5-6tam puslapyje biggrin.gif

Man siandien diena nevykus visom prasmem...ech,gal rytojus bus kitoks...

Ineza-mes ir stai Irmulia,vartoja jau ne vien spirulina,bet visa misini is spirulinos,wheat grass,barley grass,chlorella. Ten trumpai yra didziulis maisto papildas,pripildytas mums labai naudingu medziagu,antioksidantu ir kt geriu. Buvau susirasius kazkada lietuviskai apie kiekviena ingridienta,poveiki ir tt.Jei rasiu imesiu.
Labai geras daiktas,organizmui stiprinti,apsirgus-gydytis (greitai suveikia). Turbut pliusus galeciau rasyt istisa para lotuliukas.gif thumbup.gif
Andrea-zinau,kad visos emocijos ir liudesys gana normalus,tikrai daug visko patirta,daug graziu prisiminimu paliks..manau greitai adaptuosiuos,priprasiu prie visiskai naujo rajono.Na matysim,kazkaip susigyvensiu.
Kaip tavo mergytei,ar padeda vazelinas?kaip jum zandukai? 4u.gif
Atsakyti
Kaciau, vazelino dar neisigyjau. verysad.gif Pas tevus ten tik mazyte vaistine buvo, tai neturejo jo, o po to sventines nedarbo dienos, tai rytoj tik turbut pavyks isigyt. O tie zandukai, tai kai prabunda vesiam kambary, atrodo taip lyg ju nebutu. O tik susyla jinai, iskart paraudonuoja. g.gif Po nauju gal dar nueisim pas koki dermatologa.
Mano diena siandien taip pat nevykus - vakar su vyru susipykom, siandien dar ir su mama. O ji labai jautri, iskart i asaras... doh.gif Gal tikrai rytojus bus geresnis.
Atsakyti
Andrea-nu ko pykstates,negerai-susitaikyk ir su vyru ir su mama console.gif

as tai nesipykstu,na tik pati su savimi,ant saves labai pykstu..ir siaip be nuotaikos kazko blush2.gif
ka veiki siandien,kaip maziukai-ar patenkinti dovanomis?ka pati gavai nuo kaledu senio? tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif

Andrea imk baliona 4u.gif kad nuotaikytes pasitaisytu smile.gif

Ineza, as siandien irgi su tavim iskrovauju, visai neplanuotai, siandien tieeeek zmoniu buvo, pamisimas elektros tinkluose kazkoks, visi su knygelem su visais kitais reikalais, nepakilom nei pietu nieko, tai likau ant keliu puodeliu vandens, ir puodelio late, galva plyso jau i vakara nuo zmoniu kiekio, visgi apie 50 praejo vien pro mane su savo klausimais doh.gif
vakare grizus mociutes daryto varskes surio suvalgiau su trupuciu medaus rolleyes.gif

Esiu pasidarysiu namine kauke plaukams, pasedesiu internete ir miegot, gerai,kad nereikia nieko valgyt daryti vyrui, nes dar likutis po svenciu yra ir damusineja jis smile.gif

Kaciau tas kraustymasis gal kiek ir vargina, bet poto bus nerealiai fainai name wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 27 gruodžio 2012 - 18:55
Armante-na ir dienele turejai,bet gerai,figurai i nauda ziurek iseis mirksiukas.gif kokia kauke plaukams daraisi?
as po nauju vel eisiu i kirpykla,noriu but grazi per dukrytes gimtadieni biggrin.gif wub.gif
nusipirkau katik dzinsus,nes senieji nusimauna ne neatsisegus lotuliukas.gif tikiuosi nebus per mazi blush2.gif pirkau online,lygiai tokius kaip turejau(tad zinau jog patiks),tik dydziu mazesnius..tai ziuresim kaip tiks biggrin.gif
Atsakyti
Kaciau joa, kas del mitybos tai isejo i nauda, buvau isidejus irgi dietiskai, tusintu kopustu biggrin.gif bet po iskrovos liko jie rytdienai ax.gif

Kauke darau maitinama, kiausinio trynys, saukstelis medaus, sausktas alyvuogiu aliejaus ir puses citrinos sulciu, i maiseli plaukucius ir kuo ilgiau palaikyt, stengsiuos savaiteje karta tokia pasidaryti kol ziemos laikotarpis ir darbas namai smile.gif
viena pazistama mergyte sia kauke istisai daresi tai per metus ilgus ,kad ir sviesinamus plaukucius uzsiaugino , na, bet jei taip kaip jai ir neaugs bent pamaitinami bus smile.gif

Dziugu ,kad dzinsai smunka, nerealus jausmas wub.gif

Oi nesumastau ka veikt, noretusi tik miegoti eit, nes galva skaudena, bet gal kazkaip sugebesiu MMG sulaukti, kazkaip net nezinau , dar domina kerastase plauku priemones tai pasiskaitinesiu apie jas kazkiek g.gif
Atsakyti
aa teko girdet tokia kauke,manau tikrai jeigu reguliariai darysi,bus efektas thumbup.gif nori ilgu plaukuciu?kokio ilgio dabar tavieji? ax.gif

Gerai,kad per tv3 normali darbo dienos programa,as ir su dukryte MMG laukiu biggrin.gif nes nera ka veikt...tiksliau veikt daug ko yra,bet nieko nesinori visai blush2.gif doh.gif
Atsakyti