Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaras sveikuolių klubas

Sveikos Kuciu ryta mielosios, as su kavele jau pas jus smile.gif
Lidiki, sveika sugryzus, tikrai kaip fain merginod,taip truko tu pasiplepejimu, ir tikrai manau si kart ne tik mityba, bet gyvenimas bus pagrindines temos ax.gif
As kepiau vakar meduti, tai biskvitaas gavos liuks, o va lietuviska grietine issileido visa, tai begsiupirkt naujos ta nubrauksiu ir dar karta pertepsiu ir bus liuks, nes padas skonis liuks biggrin.gif o jau papuosimas tai smulkmena, gal riesutu uztarkuosiu o gal sokolado, dar nesugalvojau, jau ka nors ekspromtu .
Vakariene darom su broliene per puse ir bus tik 3 suauge ir 3 vaikai, tai sakem siemet darysim labai mazai, dvylika patiekalu gausis ir gerai, tai man pora valandeliu ir liuks, o kaledoms likuciai, tortas ir kalakutas bigsmile.gif
Ka jus darote? Pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai prikepiau daug kuciuku vakar. Gal 8 skardos gavosi, is isores traskus, o viduje minskuciai. mirksiukas.gif Siandien su broliu nuvezeme ir mociutei, tai taip gera ant dusios, taip jauku, o dar tos snaiges sokancios ore nuo pacio ryto... 000552.gif Dar dariau saldainius pati sveikuoliskus (kaip dovaneles ipakavau giminems, kurios rytoj suvaziuos prie sventinio stalo). Man atrodo, is Irmules receptu kazkuris ar bent jau panasus: datules, kakava ir riesutai. ax.gif Dar kyla bandeliu tesla dabar, neuzilgo begsiu kept. smile.gif O mama atsakinga uz Kuciu valgius. wink_3.gif Taip ir sukames, dalinames orkaite ir virtuve. biggrin.gif
Fanore, o koki meduti kepi?
Atsakyti
Andrea, tingini meduti,
http://shirshiulizda...aus-tortas.html,
Is androido rasau, tai tik taip isejo imest puslapiuka, pabandyk ar taip eit ar nusikopijuot, labai lengvas receptukas mirksiukas.gif
Nieko nemiegojau sianakt, kvailai liudnos mintys lindo....nieko dar dvi dieneles ir visas sventinis surmulys nurims, o tada ir vel i normalias vezes, darbas-namai rutina isibeges ax.gif tai pasinaudojau proga ir paruosiau dovanas, sutepiau torta.
Atsakyti
Sveikos, na va mano paskutiniai pasirusimo darbeliai padaryti, begsiu pati pasigrazinsiu ir lauksim sveciu:)

As tai pagridiniui patiekalaui darau lasisa orkaiteje, o siaip kepiau ausytes su aguonomis ir grybais, silkute keliu rusiu... o kitka mama ir vyro mama atsines, visi renkames pas mumi, pasisedesim:)

beje, nu Armante, man tavo foto vestuviu-labai skoningos, labai siuolaikiskos, nu tokios isbaigtos, ivairios, super svente:)

Visoms grazios, ramios, taikios sventes:) wub.gif smile.gif
Atsakyti
Fanore-as ruosiu siandien viska,kaip priklauso 12patiekalu,siltas aisku zuvyte,o taip silkutes,misrainytes.Nors ir svesim vieni,bet Kucios jau nuo vaikystes kazkas ypatingo,tad visas tradicijas ir paprocius stengiuosi perduoti seimai.Nors nesu davatka,bet pasnikas siandien,kasmet kuciu diena-tik vandenukas.
Apvalyt reikia siela,mintis,atleist visiems (nors yra zmoniu kur tikrai nevirskinu)..

Neliudek ir tu,dziaukis kiekviena akimirka,juk tikrai nera viskas taip blogai console.gif Turi tave mylincius vaikucius,esi sveika,turi stai brolio seima-tai lb daug. As cia viena,tik Mb seima,o tai jau niekad nebus mano..per sventes visada liudna,bet ..turiu dukrytes,esu sveika,turiu gera zmogu salia-o visa kita,galima sukurt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites-jaukaus ir silto Jums Kuciu vakaro,dziaugsmingu Sv.Kaledu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su šv. Kalėdomis, mielosios !!! wub.gif Gražaus Kalėdų ryto, smagaus šventinio šurmulio Jūsų šeimose ir kiekvienos širdyje lai atneša šis nuostabus laikas... wub.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikinu visas damutes su sventemis wub.gif
Jaukiu ir isimintinu Sv. Kaledu, silto ir jaukaus vakaro su
artimais zmonemis, graziu bei isimintinu akimirku... wub.gif wub.gif

user posted image

Fanore - isties daug permainu pas Tave, kuriu net nesitikejau perskaityti.
Isivaizduoju, kad su sia situacija nera lengva susitaikyti ir viska greit isgyventi ir pamirsti. Manau, kad tokiems sprendimams reikia laiko, juk laikas gydo visas zaizdas.
Nesigilinsiu ir nelisiu tau i sirdi, kas, kaip ir kodel, nes kartais net sunku paaiskinti kokia pagrindine issiskyrimo priezastis..
Todel, linkiu tau stiprybes, tvirtybes. Vaikams tu reikalinga! drinks_cheers.gif
p.s. atsiusk, prasau man slaptazodi i a.z. cool.gif

Armante - sveikinau Tave su vestuvemis jau kitoje virtualioje erdveje, taciau pasveikinsiu ir cia biggrin.gif Graziu, ilgu, tvirtu bendro gyvenimo metu. Be abejo, laikas seimos pagausejimui, tam, kad butu del ko gyventi ir stengtis.
Laukiu nesulaukiu perziurint tavo vestuviu nuotraukas rolleyes.gif

Lidiki - mergyt, kas gi tau nutiko? ar labai kazkas negero, ar tiesiog kazkas trumpalaikio ir jau uzmirsto (tikiuosi) ! Smagu, kad turi darbeli, nes siuo metu su darbu ne taip paprasta. Kaip tavo Kipras, tikriausiai didelis, imesk i musu albumiuka nuotraukyciu smile.gif

Irmulia - wow, va cia tai nujienos nestuke.gif Dziaugiuosi tokia puikia zinia. Smagu, kad neuzilgo busite tryse ir gyvenimas tikraja ta zodzio prasme apsivers aukstyn kojomis, bet tai grazus ir prasmingas laukimas. Prasome ideti keleta nuotraukyciu su pilvuziuku nestuke.gif

Andrea - smagu tave matyti. Matau, kad ir tavo dukrelei problemos su berimu, mums zinok iki 3-ju metuku tokios problemos budavo. Kai prasidedavo rudeni, tai pasibaigdavo tik pavasariui ipusejus. As manau, kad cia saltis kaltas, nes mus berdavo, taip kai tu aprasei, butenty tas veido vietas. Nevisada ir tepaliukai, kremukai padedavo. Pries tai ivairus tyrimai del alergijos buvo padaryti ir viskas tvarkoje su jais buvo, tai isvada viena, kad saltis cia nagus prikisa verysad.gif

Kaciau - labai gera girdeti, kad tavo seimoje viskas klostosi puikiai. Mergaites auga, begalo grazios. Smagu, kad esi drauguose FB ir galiu stebeti jusu gyvenima bent akies krasteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 25 gruodžio 2012 - 19:51
Na ka merginos, sventes baigesi ax.gif dar savaitele ir grisim i darbine rutina ....sventes praejo visai neblogai, kucioms buvau truputi nusiritus i liudesio sezona bet truko tik kelias valandeles.
Merginos laikas negydo, zinau is deja savo pacios patirties, gydo naujas zmogus, nauji jausmai, o vaikai....del ju zinoma laikausi, bet jie uzaugs iseis kurti savo gyvenimu, todel svarbu rasti savo zmogu, nes gyventi del vaiku , tai tik egzistuoti, o ir vaiku atzvilgiu nesazininga, nes jie jaucia ir supranta daugiau nei mes manom rolleyes.gif
Na dabar laukiu labai labai naujuju isvakariu, eisim su draugais i miesta bigsmile.gif , tik reikia dukra nakvynei kam nors isiprasyti, nelabai norisi broliene varginti blush2.gif
Kaip merginos atsventet?
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2012 12 26, 13:01)
Na ka merginos, sventes baigesi  ax.gif dar savaitele ir grisim i darbine rutina ....sventes praejo visai neblogai, kucioms buvau truputi nusiritus i liudesio sezona bet truko tik kelias valandeles.
Kaip merginos atsventet?

Sveika Fanore,
Sutinku su Tavimi, kad ne del vaiku gyvenam, taciau turejau omenyje, kad jie padeda tokiais gyvenimo momentais ziureti i prieki, o ne atgal. O kad naujas zmogus, jausmai ir visa kita isgydo zaizdas, tai 100% su tavimi sutinku. Demesys, siluma, supratimas ir meile - stai ko mums reikia wub.gif

Siemetines sventes musu seimoje ramios, nes mano sunelis sirguliuoja nuo praeitos savaites. Vejaraupiai ir uzpuoles kazkoks persalimo virusas ikalino mus sventes svesti namuose, taciau nebuvo taip blogai tongue.gif

Smagu, kad po truputi baiginesi sventinis laikotarpis ir noriu visomis keturiomis pasinerti i normalia mitybe, kazkaip daug optimizmo turiu, nes iki vasaros turiu pasiekti tokiu formu, kokiu noriu. wub.gif

Ryt darysiuos iskrova su latte kava arba kefyru, kas jungsis i kompanija? thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes bigsmile.gif
As jau su praejusiomis praktiskai pasveikinsiu, nes dar sveciuojames, bet jau atsigaudinejam nuo sventinio surmulio ir sventiniu patiekalu doh.gif biggrin.gif

Sventes grazios, tik labai greitai baigesi.

Aciu uz pagyras musu foto dar karteli, jau atsiemem visas tai be galo daug ju, tikrai yra visokiausiu ir menisku, ir siltus prisiminimus kelianciu foto wub.gif dabar beliko kitas etapas rolleyes.gif

As irgi susiimsiu su mityba grieztai, nes save labai grieztai vertinu siuo klausimu, as turiu sau but sausa cool.gif dabar toli grazu iki to, o jei stebukliukas pasibels, taip pat dalyvausiu, tik jau su kiek kitokiu meniu, stai tokie mano tikslai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2012 12 26, 14:50)
Sveikos mergytes  bigsmile.gif

As irgi susiimsiu su mityba grieztai, nes save labai grieztai vertinu siuo klausimu, as turiu sau but sausa  cool.gif dabar toli grazu iki to, o jei stebukliukas pasibels, taip pat dalyvausiu, tik jau su kiek kitokiu meniu, stai tokie mano tikslai  wub.gif

Sveikute Armante,

Gazus tikslai wub.gif Dabar tik pirmyn, as taip pat grieztai sau pasakiau, kad reikia rimtai susiimti, jei jau vengiu apsirengti kai kuriu drabuziu, tai jau man signalas, kad susiimk pagaliau rolleyes.gif

As taip pat dziaugiuosi, kad sventes i pabaiga. Visis maistai ir pan. thumbup.gif

p.s. vestuviu photo labai grazios, subtilios ir su mintim, tai svarbiausia.
Atrodei nuostabiai wub.gif
Atsakyti