Sveikos Kuciu ryta mielosios, as su kavele jau pas jus
Lidiki, sveika sugryzus, tikrai kaip fain merginod,taip truko tu pasiplepejimu, ir tikrai manau si kart ne tik mityba, bet gyvenimas bus pagrindines temos
As kepiau vakar meduti, tai biskvitaas gavos liuks, o va lietuviska grietine issileido visa, tai begsiupirkt naujos ta nubrauksiu ir dar karta pertepsiu ir bus liuks, nes padas skonis liuks o jau papuosimas tai smulkmena, gal riesutu uztarkuosiu o gal sokolado, dar nesugalvojau, jau ka nors ekspromtu .
Vakariene darom su broliene per puse ir bus tik 3 suauge ir 3 vaikai, tai sakem siemet darysim labai mazai, dvylika patiekalu gausis ir gerai, tai man pora valandeliu ir liuks, o kaledoms likuciai, tortas ir kalakutas
Ka jus darote? Pasidalinkit
As tai prikepiau daug kuciuku vakar. Gal 8 skardos gavosi, is isores traskus, o viduje minskuciai. Siandien su broliu nuvezeme ir mociutei, tai taip gera ant dusios, taip jauku, o dar tos snaiges sokancios ore nuo pacio ryto... Dar dariau saldainius pati sveikuoliskus (kaip dovaneles ipakavau giminems, kurios rytoj suvaziuos prie sventinio stalo). Man atrodo, is Irmules receptu kazkuris ar bent jau panasus: datules, kakava ir riesutai. Dar kyla bandeliu tesla dabar, neuzilgo begsiu kept. O mama atsakinga uz Kuciu valgius. Taip ir sukames, dalinames orkaite ir virtuve.
Fanore, o koki meduti kepi?
Fanore, o koki meduti kepi?
Andrea, tingini meduti,
http://shirshiulizda...aus-tortas.html,
Is androido rasau, tai tik taip isejo imest puslapiuka, pabandyk ar taip eit ar nusikopijuot, labai lengvas receptukas
Nieko nemiegojau sianakt, kvailai liudnos mintys lindo....nieko dar dvi dieneles ir visas sventinis surmulys nurims, o tada ir vel i normalias vezes, darbas-namai rutina isibeges tai pasinaudojau proga ir paruosiau dovanas, sutepiau torta.
http://shirshiulizda...aus-tortas.html,
Is androido rasau, tai tik taip isejo imest puslapiuka, pabandyk ar taip eit ar nusikopijuot, labai lengvas receptukas
Nieko nemiegojau sianakt, kvailai liudnos mintys lindo....nieko dar dvi dieneles ir visas sventinis surmulys nurims, o tada ir vel i normalias vezes, darbas-namai rutina isibeges tai pasinaudojau proga ir paruosiau dovanas, sutepiau torta.
Sveikos, na va mano paskutiniai pasirusimo darbeliai padaryti, begsiu pati pasigrazinsiu ir lauksim sveciu:)
As tai pagridiniui patiekalaui darau lasisa orkaiteje, o siaip kepiau ausytes su aguonomis ir grybais, silkute keliu rusiu... o kitka mama ir vyro mama atsines, visi renkames pas mumi, pasisedesim:)
beje, nu Armante, man tavo foto vestuviu-labai skoningos, labai siuolaikiskos, nu tokios isbaigtos, ivairios, super svente:)
Visoms grazios, ramios, taikios sventes:)
As tai pagridiniui patiekalaui darau lasisa orkaiteje, o siaip kepiau ausytes su aguonomis ir grybais, silkute keliu rusiu... o kitka mama ir vyro mama atsines, visi renkames pas mumi, pasisedesim:)
beje, nu Armante, man tavo foto vestuviu-labai skoningos, labai siuolaikiskos, nu tokios isbaigtos, ivairios, super svente:)
Visoms grazios, ramios, taikios sventes:)
Fanore-as ruosiu siandien viska,kaip priklauso 12patiekalu,siltas aisku zuvyte,o taip silkutes,misrainytes.Nors ir svesim vieni,bet Kucios jau nuo vaikystes kazkas ypatingo,tad visas tradicijas ir paprocius stengiuosi perduoti seimai.Nors nesu davatka,bet pasnikas siandien,kasmet kuciu diena-tik vandenukas.
Apvalyt reikia siela,mintis,atleist visiems (nors yra zmoniu kur tikrai nevirskinu)..
Neliudek ir tu,dziaukis kiekviena akimirka,juk tikrai nera viskas taip blogai Turi tave mylincius vaikucius,esi sveika,turi stai brolio seima-tai lb daug. As cia viena,tik Mb seima,o tai jau niekad nebus mano..per sventes visada liudna,bet ..turiu dukrytes,esu sveika,turiu gera zmogu salia-o visa kita,galima sukurt
Apvalyt reikia siela,mintis,atleist visiems (nors yra zmoniu kur tikrai nevirskinu)..
Neliudek ir tu,dziaukis kiekviena akimirka,juk tikrai nera viskas taip blogai Turi tave mylincius vaikucius,esi sveika,turi stai brolio seima-tai lb daug. As cia viena,tik Mb seima,o tai jau niekad nebus mano..per sventes visada liudna,bet ..turiu dukrytes,esu sveika,turiu gera zmogu salia-o visa kita,galima sukurt
Mergaites-jaukaus ir silto Jums Kuciu vakaro,dziaugsmingu Sv.Kaledu
Sveikinu visas damutes su sventemis
Jaukiu ir isimintinu Sv. Kaledu, silto ir jaukaus vakaro su
artimais zmonemis, graziu bei isimintinu akimirku...
Fanore - isties daug permainu pas Tave, kuriu net nesitikejau perskaityti.
Isivaizduoju, kad su sia situacija nera lengva susitaikyti ir viska greit isgyventi ir pamirsti. Manau, kad tokiems sprendimams reikia laiko, juk laikas gydo visas zaizdas.
Nesigilinsiu ir nelisiu tau i sirdi, kas, kaip ir kodel, nes kartais net sunku paaiskinti kokia pagrindine issiskyrimo priezastis..
Todel, linkiu tau stiprybes, tvirtybes. Vaikams tu reikalinga!
p.s. atsiusk, prasau man slaptazodi i a.z.
Armante - sveikinau Tave su vestuvemis jau kitoje virtualioje erdveje, taciau pasveikinsiu ir cia Graziu, ilgu, tvirtu bendro gyvenimo metu. Be abejo, laikas seimos pagausejimui, tam, kad butu del ko gyventi ir stengtis.
Laukiu nesulaukiu perziurint tavo vestuviu nuotraukas
Lidiki - mergyt, kas gi tau nutiko? ar labai kazkas negero, ar tiesiog kazkas trumpalaikio ir jau uzmirsto (tikiuosi) ! Smagu, kad turi darbeli, nes siuo metu su darbu ne taip paprasta. Kaip tavo Kipras, tikriausiai didelis, imesk i musu albumiuka nuotraukyciu
Irmulia - wow, va cia tai nujienos Dziaugiuosi tokia puikia zinia. Smagu, kad neuzilgo busite tryse ir gyvenimas tikraja ta zodzio prasme apsivers aukstyn kojomis, bet tai grazus ir prasmingas laukimas. Prasome ideti keleta nuotraukyciu su pilvuziuku
Andrea - smagu tave matyti. Matau, kad ir tavo dukrelei problemos su berimu, mums zinok iki 3-ju metuku tokios problemos budavo. Kai prasidedavo rudeni, tai pasibaigdavo tik pavasariui ipusejus. As manau, kad cia saltis kaltas, nes mus berdavo, taip kai tu aprasei, butenty tas veido vietas. Nevisada ir tepaliukai, kremukai padedavo. Pries tai ivairus tyrimai del alergijos buvo padaryti ir viskas tvarkoje su jais buvo, tai isvada viena, kad saltis cia nagus prikisa
Kaciau - labai gera girdeti, kad tavo seimoje viskas klostosi puikiai. Mergaites auga, begalo grazios. Smagu, kad esi drauguose FB ir galiu stebeti jusu gyvenima bent akies krasteliu.
Jaukiu ir isimintinu Sv. Kaledu, silto ir jaukaus vakaro su
artimais zmonemis, graziu bei isimintinu akimirku...
Fanore - isties daug permainu pas Tave, kuriu net nesitikejau perskaityti.
Isivaizduoju, kad su sia situacija nera lengva susitaikyti ir viska greit isgyventi ir pamirsti. Manau, kad tokiems sprendimams reikia laiko, juk laikas gydo visas zaizdas.
Nesigilinsiu ir nelisiu tau i sirdi, kas, kaip ir kodel, nes kartais net sunku paaiskinti kokia pagrindine issiskyrimo priezastis..
Todel, linkiu tau stiprybes, tvirtybes. Vaikams tu reikalinga!
p.s. atsiusk, prasau man slaptazodi i a.z.
Armante - sveikinau Tave su vestuvemis jau kitoje virtualioje erdveje, taciau pasveikinsiu ir cia Graziu, ilgu, tvirtu bendro gyvenimo metu. Be abejo, laikas seimos pagausejimui, tam, kad butu del ko gyventi ir stengtis.
Laukiu nesulaukiu perziurint tavo vestuviu nuotraukas
Lidiki - mergyt, kas gi tau nutiko? ar labai kazkas negero, ar tiesiog kazkas trumpalaikio ir jau uzmirsto (tikiuosi) ! Smagu, kad turi darbeli, nes siuo metu su darbu ne taip paprasta. Kaip tavo Kipras, tikriausiai didelis, imesk i musu albumiuka nuotraukyciu
Irmulia - wow, va cia tai nujienos Dziaugiuosi tokia puikia zinia. Smagu, kad neuzilgo busite tryse ir gyvenimas tikraja ta zodzio prasme apsivers aukstyn kojomis, bet tai grazus ir prasmingas laukimas. Prasome ideti keleta nuotraukyciu su pilvuziuku
Andrea - smagu tave matyti. Matau, kad ir tavo dukrelei problemos su berimu, mums zinok iki 3-ju metuku tokios problemos budavo. Kai prasidedavo rudeni, tai pasibaigdavo tik pavasariui ipusejus. As manau, kad cia saltis kaltas, nes mus berdavo, taip kai tu aprasei, butenty tas veido vietas. Nevisada ir tepaliukai, kremukai padedavo. Pries tai ivairus tyrimai del alergijos buvo padaryti ir viskas tvarkoje su jais buvo, tai isvada viena, kad saltis cia nagus prikisa
Kaciau - labai gera girdeti, kad tavo seimoje viskas klostosi puikiai. Mergaites auga, begalo grazios. Smagu, kad esi drauguose FB ir galiu stebeti jusu gyvenima bent akies krasteliu.
Na ka merginos, sventes baigesi dar savaitele ir grisim i darbine rutina ....sventes praejo visai neblogai, kucioms buvau truputi nusiritus i liudesio sezona bet truko tik kelias valandeles.
Merginos laikas negydo, zinau is deja savo pacios patirties, gydo naujas zmogus, nauji jausmai, o vaikai....del ju zinoma laikausi, bet jie uzaugs iseis kurti savo gyvenimu, todel svarbu rasti savo zmogu, nes gyventi del vaiku , tai tik egzistuoti, o ir vaiku atzvilgiu nesazininga, nes jie jaucia ir supranta daugiau nei mes manom
Na dabar laukiu labai labai naujuju isvakariu, eisim su draugais i miesta , tik reikia dukra nakvynei kam nors isiprasyti, nelabai norisi broliene varginti
Kaip merginos atsventet?
Merginos laikas negydo, zinau is deja savo pacios patirties, gydo naujas zmogus, nauji jausmai, o vaikai....del ju zinoma laikausi, bet jie uzaugs iseis kurti savo gyvenimu, todel svarbu rasti savo zmogu, nes gyventi del vaiku , tai tik egzistuoti, o ir vaiku atzvilgiu nesazininga, nes jie jaucia ir supranta daugiau nei mes manom
Na dabar laukiu labai labai naujuju isvakariu, eisim su draugais i miesta , tik reikia dukra nakvynei kam nors isiprasyti, nelabai norisi broliene varginti
Kaip merginos atsventet?
QUOTE(Fanore @ 2012 12 26, 13:01)
Na ka merginos, sventes baigesi dar savaitele ir grisim i darbine rutina ....sventes praejo visai neblogai, kucioms buvau truputi nusiritus i liudesio sezona bet truko tik kelias valandeles.
Kaip merginos atsventet?
Kaip merginos atsventet?
Sveika Fanore,
Sutinku su Tavimi, kad ne del vaiku gyvenam, taciau turejau omenyje, kad jie padeda tokiais gyvenimo momentais ziureti i prieki, o ne atgal. O kad naujas zmogus, jausmai ir visa kita isgydo zaizdas, tai 100% su tavimi sutinku. Demesys, siluma, supratimas ir meile - stai ko mums reikia
Siemetines sventes musu seimoje ramios, nes mano sunelis sirguliuoja nuo praeitos savaites. Vejaraupiai ir uzpuoles kazkoks persalimo virusas ikalino mus sventes svesti namuose, taciau nebuvo taip blogai
Smagu, kad po truputi baiginesi sventinis laikotarpis ir noriu visomis keturiomis pasinerti i normalia mitybe, kazkaip daug optimizmo turiu, nes iki vasaros turiu pasiekti tokiu formu, kokiu noriu.
Ryt darysiuos iskrova su latte kava arba kefyru, kas jungsis i kompanija?
Sveikos mergytes
As jau su praejusiomis praktiskai pasveikinsiu, nes dar sveciuojames, bet jau atsigaudinejam nuo sventinio surmulio ir sventiniu patiekalu
Sventes grazios, tik labai greitai baigesi.
Aciu uz pagyras musu foto dar karteli, jau atsiemem visas tai be galo daug ju, tikrai yra visokiausiu ir menisku, ir siltus prisiminimus kelianciu foto dabar beliko kitas etapas
As irgi susiimsiu su mityba grieztai, nes save labai grieztai vertinu siuo klausimu, as turiu sau but sausa dabar toli grazu iki to, o jei stebukliukas pasibels, taip pat dalyvausiu, tik jau su kiek kitokiu meniu, stai tokie mano tikslai
As jau su praejusiomis praktiskai pasveikinsiu, nes dar sveciuojames, bet jau atsigaudinejam nuo sventinio surmulio ir sventiniu patiekalu
Sventes grazios, tik labai greitai baigesi.
Aciu uz pagyras musu foto dar karteli, jau atsiemem visas tai be galo daug ju, tikrai yra visokiausiu ir menisku, ir siltus prisiminimus kelianciu foto dabar beliko kitas etapas
As irgi susiimsiu su mityba grieztai, nes save labai grieztai vertinu siuo klausimu, as turiu sau but sausa dabar toli grazu iki to, o jei stebukliukas pasibels, taip pat dalyvausiu, tik jau su kiek kitokiu meniu, stai tokie mano tikslai
QUOTE(Armante @ 2012 12 26, 14:50)
Sveikos mergytes
Sveikute Armante,
Gazus tikslai Dabar tik pirmyn, as taip pat grieztai sau pasakiau, kad reikia rimtai susiimti, jei jau vengiu apsirengti kai kuriu drabuziu, tai jau man signalas, kad susiimk pagaliau
As taip pat dziaugiuosi, kad sventes i pabaiga. Visis maistai ir pan.
p.s. vestuviu photo labai grazios, subtilios ir su mintim, tai svarbiausia.
Atrodei nuostabiai