o gerias gi ne taip greit,ana pries kaledas siunciau-tai prasau jau kiek laiko.Durnai tik kad negavau abieju pakuociu iskart-isperka greit tas didziasias pakuotes (nes gaunas berods 10-8eur pigiau nei perkant po 200tabl)
mes irgi dabar geriam siek tiek didesnem dozem,kad nesusirgt kai aplink virusai siaucia
del Palmers-tai man kvapai patinka labai,tau gal kai erzina.
As pamenu besilaukdama antros dukrytes,ismeciau savo ir vyro kvepalus mylimiausius-nes nebegalejau tiesiog kvapo pernest,erzino net
Tesiant minti apie kremus,losjonus-tai isties jie sudrekina puikiai.Visa nestuma tepiausi Palmers nuo striju,ir pilvuko kazkaip netempe taip.O ir dabar dar vis naudoju tos pacios firmos losjona.Tik vat rankos jau reikia skubios pagalbos.Turbut taisos zasies oda(bent taip gyd pasake),tai ir sveitiklius naudoju ir spec kempine ir drekinu jau su eucerin (10-proc slapalo turinciu losjonu..na ir nepasakyciau jog gereja,ziuresim kaip toliau bus
Papildyta:
QUOTE(@Andrea @ 2013 01 16, 00:59)
Kaciau, aciu. Tikrai, pacios nueitas kelias - pati geriausia motyvacija. Ir kai zinai, kad tai veikia, kad nieko nera neimanomo. (uztat per ta apsileidima suzinojau, kad as labai stipri tiek emociskai, tiek fiziskai). Mergytes zandukai negereja - vazelinas tik pirmas dvi dienas gal kiek apmazino, o veliau nieko gero. Ir A-derma tepem dvi pastarasias sav - jokio progreso. Rytoj pas dermatologa leksim 16val, tai giliai mintyse meldziuosi, jog pasakytu,kad jai yra ir kad israsyti vaistai veiktu... Nes jei taip ir toliau, dar kokie randai liks nuo to berimo...
O beje, kaip tavo vairavimo mokykla, Kaciau? Ar judi i prieki? Ir as tau siulyciau rytoj ne i vonia listi, o begt is namu, pailset nuo tos aplinkos truputuka. Nes skaitant kartais atrodo, jog tu per daug uzsisedejusi namuciuose..
O beje, kaip tavo vairavimo mokykla, Kaciau? Ar judi i prieki? Ir as tau siulyciau rytoj ne i vonia listi, o begt is namu, pailset nuo tos aplinkos truputuka. Nes skaitant kartais atrodo, jog tu per daug uzsisedejusi namuciuose..
Hm,idomu kas tada jai na tikiuosi jog gyd pasakys tikslia diagnoze ir pagaliau rasit gydyma,kaip padet mazajai grazuoliukei,puoselet savo grozi-veiduka
Teises tai mokausi,va ir dabar testus darau,ikisau snapa galvai pravedint,ir vel mokysiuos.O diena nera kada prisest,nes tik spek lekti kiek darbu darbeliu ir dar kiek ju laukia.
Del vonios..ech rytoj turesiu pasitenkint vonia-nes vyras spinteles man tvarkys.Savaitgali gimtadienis -tai noris speti susitvarkyti.Kadangi virtuve ir estetinis vaizdas man svarbiau-tai aukosiu savo palakstyma,ir bus gerai ir vonia o taip vasari zada atskrist drauge i svecius,ir mano pusesere-tai gausiu siek tiek gryno oro ir as.Nes tikra tiesa,jog per daug uzsisedejus namuose..ir kas baisiausia,taip pripratau,kad ir keist nebesinori nieko,kol gerai nepamastau