Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaras sveikuolių klubas

Beje jau ir Inezos ir andrejos pasiilgau rolleyes.gif jau nekalbant apie LiDiki rolleyes.gif
Andrea turbut kaimukyje pas mama,o va toks laikas irgi tinkamas uzsispirti,nes tas laikas eina labai greitai , pagalvoji, kokios dvi savaites praejo, kiek per jas galima buvo pasiekt ech tai ir veza daryt cia ir dabar ax.gif
Inezai kazin kaip savaitgalis rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar horizontalioje padetyje diduma dienos praleidau, tik issiskalbiau pora reisu, greitai maistuka ir tv, nes is po brolio gimtadienio ir skrandis buvo pasimetes nuo maisto kitokio ir miego trukukumas, nes mano masiniukas per jautrus saltukui, tai pradejo kaukt sekmadienio ryta, teko keltis, kaimynu pagailo doh.gif
Junciuk, ot saunuole, na ir pasiekimai per savaite thumbup.gif
Vakar beje neuzkandziavau, turejau tvarkingus 5 maitinimus, paskutinis po 7, o miegot ejau 11.
Kaciau, sveikateles maziukems, o temperatura su siemetiniu virusu tokia bjauri turbut visiems, auksta ir ilgai laikosi, bet reiskia organizmas kovoja su liga, viskas bus gerai, kantrybes 4u.gif
Lekiu darbelin, susirasysim veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
laba mergeliukės bigsmile.gif mes jau po visų kursų biggrin.gif vakar kiek išvargome, nes info buvo tiek, kad net galva plyšo wacko.gif bet faina, nes daug maž jau aišku, kaip ką daryti ( bet jau teoriniame lygyje)

beje, jau dabar palengva grįžinėju į pilną maisto derinimą - to pasiilgau nesvietiškai wub.gif thumbup.gif

savaitgalio mityba - pusėtina, svarbu jokio persivalgymo nebuvo thumbup.gif

vakar tokias puikias salotytes pasiruošėm - salotų mix'as ( špinatai, rukola,aisbergas, raudonos salotos, dar kažkas dar kažkas.) tada agurkas, pomidoras, sausai pakepinta vištiena gabaliukais ( su pipiriukais ir druskyte) , keli lašai prieskoninio alyvuogių aliejaus - ir psio : tikras apsivalgymas thumbup.gif

dar javainukus pasigaminau prieš savaitgalį - tai puikiai per kursus juos kramsnojome thumbup.gif ( jokio cukraus ar tuo lab sviesto, tik riešutai ir sėklos ,bananai ir šiek tike medaus ) - taip užvedė, kad į pirktinius ( bet kokius ar jie būtų eiliniai ar super ekologiški) net žiūrėti nebesinori biggrin.gif

sportuoju toliau ir džiaugiuosi tiesiog puikia savijauta thumbup.gif nebedaug liko su kukuliuku susitikti, tad reikia kuo geriau tam pasiruošti cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau ri po pusryciu kuriems buvo 4mandarinai ir poto uz pusvalandzio seke late kavyte wub.gif

Irmulia jetus kaip fainai skamba tavo postai wub.gif tikiu buna ir sunkesniu akimirku, bet linkiu,kad ju butu kuo maziau, nerealus gyvenimo etapas dabar jusu seimai wub.gif

As vakar labai labai puikiai ir issilaikiau, ir man sitas jausmas labai patinka wub.gif

siandien atvaziuos drauge paplepet, smagi dienele laukia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif Kaip malonu skaityt, kad visoms puikiai sekasi. Kaciau, kaip tavo mergyciu sveikata?

As tai dar ne kaimuky - sesijos maratonas. doh.gif Susimoviau siandien su matke - itariu, bus skola, kad ir kiek mokinaus... (abipuse antipatija, matyt). Parejus namo viskas akyse stovejo, ir supratau, kur padariau klaidas. Tai tokia bloga savijauta, nerandu sau vietos - jei nebuciau idejus daug darbo ir buciau visai nesupratus, tai viena, o dabar taip apmaudu, jog pilnai nesusikaupiau, ziopliu klaidu pora padariau ir vsio - atsakymas nieko vertas... verysad.gif Su maistu biskuti bardakas buvo pastaraja savaite - per daug streso ir protinio darbo, miegot eidavau labai velai, tai ir valgiau atinkamai. smile.gif
Einu latte kavytes, kazko norisi. Nors labiausiai dabar noretusi grizt i matkes egzamina ir perrasyt... doh.gif

Beje, su savo berniuku (beveik 4m) buvom kino teatre pirma karta, ziurejom Ralfa Grioveja (neblogas multikas). Tai taip juolinga buvo stebet ji is sono - pacioj pradzioj sedejo isitempes, sugniauztais slapiais delniukais. biggrin.gif Truputi issigandes buvo, bet greit praejo, kai apsiprato. smile.gif
Atsakyti
Kaciau, stiprybės tau , linkiu kad mažiulė kuo greičiau sveiktų 4u.gif

Junciuk, taip ir yra, negali apsileisti drinks_cheers.gif nesvarbu kad ir kaip prastai jaustumėmės - kaip tik tai labiau priverčia pasitempti ir daugiau pasitikėjimo ateina thumbup.gif

Andrea, na nieko tokio tie visi egzaminai mirksiukas.gif perlaikysi, svarbu nesigraužk taip 4u.gif

Armante, na taip yra - aišku, visokių dienų būna, bet tiesą pasakius, nuo tos dienos kai sužinojome apie kukulį, tai kasdien tik teigiamos emocijos ( kukulis dar įsčiose nuo pat pirmų dieną viską kuo puikiausiai jaučia) ir laimės bei džiaugsmo akimirkos wub.gif tikrai yra dėl ko džiaugtis - tai į kasdienybę įneša kitokio , sakyčiau, net svaresnio atspalvio thumbup.gif

dabar kukulį smaginu visokiomis jazzz, bliuzo melodijomis wub.gif simfonijos kol kas neprigijo, nors ir tų paleidžiu karts nuo karto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, pas mus kiek sniego padavė blink.gif Bet man patinka, kad čia puiki valymo sistema, ne taip kaip Lietuvoj, tik prisnigo - jau aplink visur švaru, gražu. Tai galėsiu neužilgo krosiuką prabėgti wub.gif

O aš šiandien neturėjau laiko rimtam maistui, tai gavosi tokia pusiau kaip iškrova:

Ankstyvi pusryčiai - bananas
Pusryčiai - "Fitness" batonėlis 23,5g
Pietūs - obuolys + 300g jogurto
Pavakariai - 5 "Belvita" pusrytainiai
Vakarienė - likę 200g jogurto + kriaušė + 2 kivi
Ir vėliau dar turiu mandarinus kelis pasidėjusi, jei užsimanyčiau kažko

Kaip man patinka tuos vaisius valgyti, nu gi tikras gėris wub.gif Šiandien vienoje parduotuvėje buvo 40% akcija visiems šviežiems vaisiams, tai jau kaip užsiprekinau, su dviem pilnutėliais maišais VIEN vaisių iškeliavau biggrin.gif Net kasininkas pagyrė, kad sveikai maitinuos blush2.gif Tai prisipirkau obuolių, kriaušių, kivių, mangų, granatų, mandarinų, apelsinų, bananų...niam niam, dabar visur su savim imsiu po kelis + jogurto - nu negaliu atsivalgyt šiuo derinuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junciukas: 14 sausio 2013 - 18:32
Aš po krosiuko ir dušo bigsmile.gif Palaima wub.gif Lauksiu namų šeimininkių tupėdama po šiltu MV dovanotu pledu wub.gif Jau rytoj vakare važiuosiu į oro uostą pasiimti MV, kelio 2 valandos pirmyn, 2 atgal, tai reiks vakarienę su savimi pasiimti, prie vairo geriausia bus vaisiai (kriaušės arba obuoliai).. Iki rytojaus mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Junciuk, fainas meniukas mirksiukas.gif dėl javainio - pabandyk namie pasigaminti - žinok ir gerokai sutaupysi ir skanesni bus thumbup.gif

smagu, kad jau ryt su SB susimatot bigsmile.gif o aš saviškį išleidau savaitinėn komandiruotėn... nemėgstu tokių ilgų išsiskyrimų cray.gif

dabar darbuojuos (visokius savo žiūrimus serialus kaip foną pasileidusi per filmix.net) nes laikas labai spaudžia biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Junciukas @ 2013 01 14, 20:58)
Aš po krosiuko ir dušo bigsmile.gif Palaima wub.gif Lauksiu namų šeimininkių tupėdama po šiltu MV dovanotu pledu wub.gif

o tai tu nelauk, gali iš karto žiūrėti visas serijas iki pačios pabaigos thumbup.gif

va serialas mirksiukas.gif aš jau seniausiai peržiūrėjau hihihi.gif
Atsakyti
Na as siandien irgi neblogai praleidau laika su draugyte pasiplepejom visa pusdieni, ech smaguma 4u.gif

Mano meniu
ryte 4mandarinai
uz pusvalandzio late
pietus 2riekes duonos su sviestu ir agurku
pavakariai late ir 2 kokosiniai namie kepti sausainiai, su draugyte
daug daug vandens su citrina
ir vakarienei dariau pupeliu sriuba tai jos pavalgiau pusantro bliudelio blush2.gif ri kokosini sausaini, nu vakarienei turbut geriausiai man duonyte su sviestuku, nes as tiesiog kaip daug kramtau jauciuos labiau pasisotinu g.gif o va po tos sriubytes taip ir noriu kazko atrodo, laikau save ir gurksnoju vandenuka unsure.gif biggrin.gif jau susilaikysiu,nes nusistaciau, bet po pat vakarienes sunku buvo 4u.gif

Junciuk,kas del daug vaisiu tikrai labai skanu ir labai labai grazu, moteriska tokie pirkinukai wub.gif

Irmulia, sekmes suspeti uzsibaigti darbukus 4u.gif

Andrea gaila del matkes laikykis ir toliau sekmes 4u.gif

Fanore oi tu aktyvi moteris, manau tie keli kasniai skanesto nieko ten tau nepakenks tongue.gif juk esi grazi, figura tvirta gali kartkarciais ir pasmaliziaut 4u.gif
Atsakyti
Armante, įsivaizduoju -tikrai smagu laiką praleisti su draugais thumbup.gif

beje, daržoviniai sumuštiniai - net labai thumbup.gif thumbup.gif ypač juodos duonos su šviežiu agurku bigsmile.gif

o nuo 1 sausainėlio - tikrai nieko baisaus , juk negalime save staiga labai apriboti, kad nebūtų vėliau visiškai palaidų balų 4u.gif

o aš ryt labai gardžius ledus gaminsiuos, tokius labai sveikuoliškus (be jokių pieno produktų, kiaušinių ir cukraus ) - tai jau nekantrauju hihihi.gif

mano meniukas nelabai koks šiandien blush2.gif , nors rytą kaip ir visada pradėjau vaisiais... biggrin.gif na nieko ryt pasistengsiu 4u.gif

mūsų koška man ant sprando lipa .... doh.gif wub.gif kai vyro nėra , tai tada į mane taikosi, kažkokios didelės meilės prasidėjo... lotuliukas.gif stengiamės ir ją jau dabar pratinti prie tos minties, kad greitai atsiras naujas šeimos narys wub.gif - ji labai protinga, viską supranta, tai labai tikiuosi, kad išvengsim pavydo scenų g.gif

o kad kukulis pilvelyje ramesnis būtų dabar relaxinę muziką pasileidusi : relax wub.gif ir pačiai labai patinka, ir kukulis ramus, ir katė ant kelių susirangiusi wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Andrea-aciu,kad domiesi,jau geriau mano maziukes.Pamazu gal trauksis zaraza.
Tu pati negrauzk taip saves,tai juk tik egzaminas..Del to nesugriuna gyvenimas,reikes-perlaikysi,tik dar labiau uztvirtinsi zinias besikartodama ir dar karteli perlaikydama. Nosi aukstyn mergyt-viskas yra tvarkoje.Ir taip esi saunuoliu saunuole-ir mokaisi ir esi 2vaikuciu mamyte.Lenkiu galva pries tokias mamas,nes zinau ka reiskia but tokiu pypliuku mama,o kur dar mokslai..ne kiekviena suderintu..Tad prasom nesikrimst,ir i viska paziuret kitu kampu mirksiukas.gif

Armante-ar dar iseiginiauji?kaip sveikatele,atsigavai? ax.gif

Junciuk-saunuole tu 4u.gif tik stebiuosi is kur pas tave jegu tik ant vaisiu sedint?Nu as niekaip su tokiu meniu neissiversciau schmoll.gif doh.gif

Irmulia-ar zinot jau ko laukiat? wub.gif is aprasymo,kelis kart pagalvojau jog berniuko-kad taip kukuliuku vadini wub.gif beje kaip jautiesi,kaip nugarele?
Muzika nestuke.gif daro stebuklus pilvinukam. Mes labai muzikos klausomes,tiek su pirma tiek su antra,visada budavo muzika paleista-ir kokios jos muzikalios nuo pirmu dienu bigsmile.gif Matytumet kaip mazyle dabar soka,prisijuokt galima.Vyresnele maza ir pafilmave turim,kaip ne metuku neturedama soko.O dabar tai isvis wub.gif o kas liecia rimta muzika-tai isvis thumbup.gif wub.gif

Fanore-kaip tavo sveikatele,ar zaraza issigydei?Kada laisvadieni turi? ax.gif

as siandien diena praleidau visai neproduktyviai.Laukiau kada atves indaplove,kada ateis issimatuoti kilimines dangos..laukiu nesulaukiu kada jau bus viskas pakeista ir bus galima pradet normaliai ramiai gyvent. O dar tas gimtadienis ant nosies-noretus jau but viska susitvarkius,bet speju kilimo nepakeis iki pirmadienio doh.gif zodziu nervas ima negaliu-biski raganeju paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti