Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaras sveikuolių klubas

Smagu,Armante,kad toks glaudus rysys tarp seimos ir tokios grazios,jaukios jusu sventes wub.gif Dziaugiuosi labai uz Tave wub.gif

Fanore-labai graziai ir teisingai pasakei apie vaikus.Tik deja nevisada teveliai moka tinkamai gerai rasyt-piest toj drobej..Ypac tokie jauni,kaip kad mes su MB.Tikrai daznai pastebiu klaidu auklejimo pirmojoj dukrytej,pamazu taisomes,atrandam naujas teorijas,naujus budus ir tt. Klystam visi,svarbu laiku issitaisyti manau..
O kad simpatiju tamstai netruksta,tai nesistebiu.Na bet ir saunuole,taip ir toliau thumbup.gif Juk kaip sako: Gyvenimas mazytis,ir ner cia ko varzytis thumbup.gif biggrin.gif Esi stirpi,jauna,grazi,sveika mama,moteris-tai ko cia braukt tas asaras,argi tas zmogus to vertas..Gyvenimas tesias,tai tik naujas baltas popieriaus lapas 4u.gif
Kai atsikraustysim i dooradoyle-labai noreciau susipazinti gyvai su tavimi mirksiukas.gif wub.gif

Tikiuosi jog i visu namus ateinantys metai,atnes daug dziugiu akimirku,daug meiles,silumos...
Man sie metai buvo irgi be galo sunkus su daug isbandymu..Gerai,kad palydet senus metus galesiu ramia sirdimi,su man brangiausiais zmonemis wub.gif

as bimbineju po namucius su mergytem,po truputi kai ka susipakuojam,ko nereiks sventem.Rytoj pradesiu ruostis jau sventem.Vyras serga,tai neaisku ar namuciuos busim,ar vaziuosim pas jo gimines.. g.gif
Atsakyti
Ech visi tie metai atnesa ivairiu akimirku, bet man sie buvo neblogi, susiradau nebloga darba, sutikau nauju zmoniu, netgi puikiai sekasi naujame darbukyje, puikus pasiekimai thumbup.gif

Ziuriu Sok su manimi, komediantai biggrin.gif
Atsakyti
Fanore-figuryte kokia leeedas bigsmile.gif biggrin.gif kiek dabar sveri?ar man rodos ar tu svorio pametus nuo tada kai isejai?
suniukas labai faunuolis atrodo-gerietis toks biggrin.gif

Armante-pakeitei darba?ar seniai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 12 22, 22:31)
Fanore-figuryte kokia leeedas bigsmile.gif  biggrin.gif kiek dabar sveri?ar man rodos ar tu svorio pametus nuo tada kai isejai?
suniukas labai faunuolis atrodo-gerietis toks biggrin.gif

Armante-pakeitei darba?ar seniai? ax.gif

As irgi perziurejau Fanore idetas foto, tikrai labai lieknute atrodo, labai graziai rolleyes.gif ir augintinsi fainuolis wub.gif

Kaciau, nea, nieko naujo, pernai po nauju kaip susiradau darbuka, minejo,kad laikina sutartis, bet poto pasiliko mane smile.gif
Atsakyti
Taip merginukes, nervai, daug darbo, sportas ir mityba pareguliavo, sveriu 53-54, o cm atzvilgiu, tai 90-64-90 ir kojos 52 na komplimentai liejasi laisvai . Kaciau, jei reikia pagalbos tik skambink, man i gera buti uzsiemusiai. Ciuckis mano auksinis, tik va jei tik koks vyriskas padaras i namus ir suva prie jo sad.gif isdavikas sakau, seriu tai as :-)
Armante nu jau foto grozis, dar zadejau rasyt kad va sitoj wow, kitoj wow, bet kur tau visos pasakiskos, ir suknele wow ir fotografo darbas liuks!!!! Sekmes jums seimyniniame gyvenime 4u.gif
Atsakyti
Fanore, tai cia nerealiai geri skaiciai, sveikinimai , saunuole bigsmile.gif

Del foto aciu 4u.gif
Atsakyti
WOW kokie skaiciukai Fanore bigsmile.gif na ir tu sakyk kaip nori,ar negali didziuotis savimi,kai tokios apimtys?? ne kiekviena -iolikine tokias turi,o cia -dvieju vaikuciu mama.Na super,giriu,zaviuosi thumbup.gif Privalai savimi didziuotis wub.gif
As tavo kontaktu prasysiu (ne todel,kad pagalbos reiks),sugedo senas tel,visi kontaktai dingo..o kai jau isikursiu-kviesiu pyrago ir kavos ax.gif biggrin.gif

Armante-smagu,kad darbukas naujasis patinka,jau nebe toks ir naujas,susigyvenai su kolektyvu turbut thumbup.gif

Atsakyti
oi, mergeliukės kaip faina wub.gif

šiandien su vyru ilgai rinkome savo kukuliui pirmąją kalėdinę dovanėlę, na bet išrinkom galiausiai ir ryt pakuosim wub.gif

dar kremų visokių užsisakiau iš šio psl. . kainos man patiko , dabar nekantriai laukiu siuntinuko biggrin.gif

Fanore, na, tiesiog labai puiku dailutė figūrytė - dabar bus man ko siekti tongue.gif ir apranga tokia sexy, pats tas pasimatymui mirksiukas.gif o skaičiukai - nuostabūs wub.gif ech, kaip aš tokių pasiilgau ... wub.gif

Armante, TOBULA - TOBULA - TOBULA wub.gif tiesiog fantastiškai atrodei thumbup.gif norim dar vaizdų biggrin.gif

ir smagios tos permainos gyvenime, taip neužkerpėji ir stumiesi į priekį, tad su naujunebenaujai darbeliu 4u.gif

beje, esu išėmusi savas foto, bet jei keičiam slaptažodį , nes kaip ir privalu būtų, visgi ratelis uždaras, tad nėra čia ko kitiems nosį kaišioti biggrin.gif tai pakrausiu savų , tik nežinau ar verta senas dėti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Irmulia-kaip miela wub.gif Ech tas stebuklingas metas...laukimas wub.gif wub.gif wub.gif

Del foto,jei turesi,tai pasirodyk su pilvuku wub.gif

As tai foto neturiu,turesiu ikelsiu tongue.gif
Papildyta:
o psl tas geras,esu pirkus ir as elemis kosmetikos is ten.Dabar viska baigineju,po nauju reikes ieskot kazko vel.. biggrin.gif
Atsakyti
*k.a.c.i.u.s* , planuojam po naujųjų fotosesiją su pilvinuku daryti, tik dar fotografo niekaip neišsirenku mastau.gif

tuoj atsibosiu su savo laukimu biggrin.gif

beje, dėl derinimo - tai paderinsim, bet irgi po švenčių taip labiau tongue.gif kitaip tariant viskas vėl iš lėto apgalvojant, besimėgaujant, neskubant ir analizuojant thumbup.gif

joa, dar saviškiui psl. užrodžiau, tai irgi kainos patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles 4u.gif
Atrodo, tiek nedaug praejo laiko, o sitiek pokyciu...

Irmulia, nuosirdziausi sveikinimai besilaukiant vaikelio! wub.gif nestuke.gif Kokia maloni ir dziugi zinia. ax.gif

Armante, sveikinu sukurus seima. Neleiskit rusenti seimos zidinio ugnelei, nuolat pakurstykit ja... 4u.gif

Fanore, nemaciau nuotrauku, bet su tokiais skaiciukais galiu tik isivaizuoti, kaip pritrenkianciai atrodai. Dvieju vaiku mamyte. thumbup.gif As taipogi laukiu kitu metu, Gyvates, savo metu. smile.gif Labai linkiu, jog naujieji metai atnestu dar daugiau meiles ir gerio i tavo pasauli. 4u.gif

Kaciau, o Atile jau gal pati vaiksto? ax.gif Kaip sesutes draugauja?

Mes tai atvykom pas mano tevus sventes svesti. Labai nekantrauju sulaukti Kuciu vakaro, kai galesime dovaneles iteikti. Taip malonu pradziuginti kitus ir matyti nusvitusius veidus. wub.gif Rytoj su vaikais eisim prie Kaledines eglutes, bus Kaledu Senelis, dovaneliu duos (saldainiu, zinoma....) smile.gif Tik mano mazaja pries 1.5men pradejo berti ant veiduko spuogeliais raudonais, manem alergija. Padarem kraujo tyrimus - nieko nerodo. Vaistus nuo alergijos vartojam jau 2savaites - irgi jokiu progreso. Tai dar bandome laikytis specialios dietos - kur beveik nieko negalima valgyti. O kaip sunku per tas sventes, kai mociutes ir dedes su tetom nori palepinti vaikus... saldumynais. doh.gif Per Kaledu pirmaja diena vaziuosim pas mociute, ten susirinks artimasis giminiu ratelis kaip visada. Tai mano mazylei bus tikras isabndymas ir kancia - to negalima, ano negalima. doh.gif Skaudes vaikui sirdele.
Atsakyti
Irmulia-su tokiais dalykais neimanoma nusibosti wub.gif as taip dziaugiuosi uz jus wub.gif prisimenu save pries metus...,ech jau pilvukas oho koks buvo,kokie nepakartojami potyriai... wub.gif
o stai mums jau gimtadienis pirmasis ant nosies-kaip laikas greit bega biggrin.gif
ka papirkai is to pls?kunui kremuku ar veidui?

As ieskojimuose veido kremu g.gif

Andrea-mano mazule vaikscioti pradejo 9men ir 3d.Visiem buvo-wow,kad ji tokia ankstyva.Dabar jau begioja galima sakyt,siunta duodas po namus abi sesutes,meile begaline tarp ju wub.gif Grizta Kleja is darzelio,tai mazoji lekia buciuotis,apsikabint,kai iseina ryte-tai rekia ate ate(sneket pamazu pradeda Atile wub.gif ).O Klejai tai zinai sese,kaip gyva lele,taip ir knieti patampyti,paniurkyti lotuliukas.gif
Sveikatytes tavo mergytei 4u.gif kad kuo greiciau issiaiskinti nuo ko alergija..Ar jus daretes maisto netoleravimo testa,kur nustato kam alergiska? g.gif
ka namiskiams dovanosi? ax.gif Labai jau jaukiai jusu sventes praeis,artimuju rate wub.gif wub.gif wub.gif ir dar su sniegu....ech,kaip man jo truksta verysad.gif
Papildyta:
beje Andrea,nezinau gal ir tavo mergytei visai ne tas,bet mano vyresnele,metuku kai buvo,ziema vos ne egzema ant veiduko turejo..ir tepem kremukais,ir maista ziurejom ir nieko.Pasirodo alergija salciui blink.gif vat ir dabar buvo atsirade nesenai,bet as jau iskart vos pamatau,tuoj patepam vazelinu ir berimai-demes per kelias dienas dingsta. g.gif
Atsakyti