Smagu,Armante,kad toks glaudus rysys tarp seimos ir tokios grazios,jaukios jusu sventes Dziaugiuosi labai uz Tave
Fanore-labai graziai ir teisingai pasakei apie vaikus.Tik deja nevisada teveliai moka tinkamai gerai rasyt-piest toj drobej..Ypac tokie jauni,kaip kad mes su MB.Tikrai daznai pastebiu klaidu auklejimo pirmojoj dukrytej,pamazu taisomes,atrandam naujas teorijas,naujus budus ir tt. Klystam visi,svarbu laiku issitaisyti manau..
O kad simpatiju tamstai netruksta,tai nesistebiu.Na bet ir saunuole,taip ir toliau Juk kaip sako: Gyvenimas mazytis,ir ner cia ko varzytis Esi stirpi,jauna,grazi,sveika mama,moteris-tai ko cia braukt tas asaras,argi tas zmogus to vertas..Gyvenimas tesias,tai tik naujas baltas popieriaus lapas
Kai atsikraustysim i dooradoyle-labai noreciau susipazinti gyvai su tavimi
Tikiuosi jog i visu namus ateinantys metai,atnes daug dziugiu akimirku,daug meiles,silumos...
Man sie metai buvo irgi be galo sunkus su daug isbandymu..Gerai,kad palydet senus metus galesiu ramia sirdimi,su man brangiausiais zmonemis
as bimbineju po namucius su mergytem,po truputi kai ka susipakuojam,ko nereiks sventem.Rytoj pradesiu ruostis jau sventem.Vyras serga,tai neaisku ar namuciuos busim,ar vaziuosim pas jo gimines..
Ech visi tie metai atnesa ivairiu akimirku, bet man sie buvo neblogi, susiradau nebloga darba, sutikau nauju zmoniu, netgi puikiai sekasi naujame darbukyje, puikus pasiekimai
Ziuriu Sok su manimi, komediantai
Ziuriu Sok su manimi, komediantai
Fanore-figuryte kokia leeedas kiek dabar sveri?ar man rodos ar tu svorio pametus nuo tada kai isejai?
suniukas labai faunuolis atrodo-gerietis toks
Armante-pakeitei darba?ar seniai?
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 12 22, 22:31)
Fanore-figuryte kokia leeedas kiek dabar sveri?ar man rodos ar tu svorio pametus nuo tada kai isejai?
As irgi perziurejau Fanore idetas foto, tikrai labai lieknute atrodo, labai graziai ir augintinsi fainuolis
Kaciau, nea, nieko naujo, pernai po nauju kaip susiradau darbuka, minejo,kad laikina sutartis, bet poto pasiliko mane
Taip merginukes, nervai, daug darbo, sportas ir mityba pareguliavo, sveriu 53-54, o cm atzvilgiu, tai 90-64-90 ir kojos 52 na komplimentai liejasi laisvai . Kaciau, jei reikia pagalbos tik skambink, man i gera buti uzsiemusiai. Ciuckis mano auksinis, tik va jei tik koks vyriskas padaras i namus ir suva prie jo isdavikas sakau, seriu tai as :-)
Armante nu jau foto grozis, dar zadejau rasyt kad va sitoj wow, kitoj wow, bet kur tau visos pasakiskos, ir suknele wow ir fotografo darbas liuks!!!! Sekmes jums seimyniniame gyvenime
Armante nu jau foto grozis, dar zadejau rasyt kad va sitoj wow, kitoj wow, bet kur tau visos pasakiskos, ir suknele wow ir fotografo darbas liuks!!!! Sekmes jums seimyniniame gyvenime
Fanore, tai cia nerealiai geri skaiciai, sveikinimai , saunuole
Del foto aciu
Del foto aciu
WOW kokie skaiciukai Fanore na ir tu sakyk kaip nori,ar negali didziuotis savimi,kai tokios apimtys?? ne kiekviena -iolikine tokias turi,o cia -dvieju vaikuciu mama.Na super,giriu,zaviuosi Privalai savimi didziuotis
As tavo kontaktu prasysiu (ne todel,kad pagalbos reiks),sugedo senas tel,visi kontaktai dingo..o kai jau isikursiu-kviesiu pyrago ir kavos
Armante-smagu,kad darbukas naujasis patinka,jau nebe toks ir naujas,susigyvenai su kolektyvu turbut
As tavo kontaktu prasysiu (ne todel,kad pagalbos reiks),sugedo senas tel,visi kontaktai dingo..o kai jau isikursiu-kviesiu pyrago ir kavos
Armante-smagu,kad darbukas naujasis patinka,jau nebe toks ir naujas,susigyvenai su kolektyvu turbut
oi, mergeliukės kaip faina
šiandien su vyru ilgai rinkome savo kukuliui pirmąją kalėdinę dovanėlę, na bet išrinkom galiausiai ir ryt pakuosim
dar kremų visokių užsisakiau iš šio psl. . kainos man patiko , dabar nekantriai laukiu siuntinuko
Fanore, na, tiesiog labai puiku dailutė figūrytė - dabar bus man ko siekti ir apranga tokia sexy, pats tas pasimatymui o skaičiukai - nuostabūs ech, kaip aš tokių pasiilgau ...
Armante, TOBULA - TOBULA - TOBULA tiesiog fantastiškai atrodei norim dar vaizdų
ir smagios tos permainos gyvenime, taip neužkerpėji ir stumiesi į priekį, tad su naujunebenaujai darbeliu
beje, esu išėmusi savas foto, bet jei keičiam slaptažodį , nes kaip ir privalu būtų, visgi ratelis uždaras, tad nėra čia ko kitiems nosį kaišioti tai pakrausiu savų , tik nežinau ar verta senas dėti
šiandien su vyru ilgai rinkome savo kukuliui pirmąją kalėdinę dovanėlę, na bet išrinkom galiausiai ir ryt pakuosim
dar kremų visokių užsisakiau iš šio psl. . kainos man patiko , dabar nekantriai laukiu siuntinuko
Fanore, na, tiesiog labai puiku dailutė figūrytė - dabar bus man ko siekti ir apranga tokia sexy, pats tas pasimatymui o skaičiukai - nuostabūs ech, kaip aš tokių pasiilgau ...
Armante, TOBULA - TOBULA - TOBULA tiesiog fantastiškai atrodei norim dar vaizdų
ir smagios tos permainos gyvenime, taip neužkerpėji ir stumiesi į priekį, tad su naujunebenaujai darbeliu
beje, esu išėmusi savas foto, bet jei keičiam slaptažodį , nes kaip ir privalu būtų, visgi ratelis uždaras, tad nėra čia ko kitiems nosį kaišioti tai pakrausiu savų , tik nežinau ar verta senas dėti
Irmulia-kaip miela Ech tas stebuklingas metas...laukimas
Del foto,jei turesi,tai pasirodyk su pilvuku
As tai foto neturiu,turesiu ikelsiu
Papildyta:
o psl tas geras,esu pirkus ir as elemis kosmetikos is ten.Dabar viska baigineju,po nauju reikes ieskot kazko vel..
Del foto,jei turesi,tai pasirodyk su pilvuku
As tai foto neturiu,turesiu ikelsiu
Papildyta:
o psl tas geras,esu pirkus ir as elemis kosmetikos is ten.Dabar viska baigineju,po nauju reikes ieskot kazko vel..
*k.a.c.i.u.s* , planuojam po naujųjų fotosesiją su pilvinuku daryti, tik dar fotografo niekaip neišsirenku
tuoj atsibosiu su savo laukimu
beje, dėl derinimo - tai paderinsim, bet irgi po švenčių taip labiau kitaip tariant viskas vėl iš lėto apgalvojant, besimėgaujant, neskubant ir analizuojant
joa, dar saviškiui psl. užrodžiau, tai irgi kainos patiko
tuoj atsibosiu su savo laukimu
beje, dėl derinimo - tai paderinsim, bet irgi po švenčių taip labiau kitaip tariant viskas vėl iš lėto apgalvojant, besimėgaujant, neskubant ir analizuojant
joa, dar saviškiui psl. užrodžiau, tai irgi kainos patiko
Sveikos, paneles
Atrodo, tiek nedaug praejo laiko, o sitiek pokyciu...
Irmulia, nuosirdziausi sveikinimai besilaukiant vaikelio! Kokia maloni ir dziugi zinia.
Armante, sveikinu sukurus seima. Neleiskit rusenti seimos zidinio ugnelei, nuolat pakurstykit ja...
Fanore, nemaciau nuotrauku, bet su tokiais skaiciukais galiu tik isivaizuoti, kaip pritrenkianciai atrodai. Dvieju vaiku mamyte. As taipogi laukiu kitu metu, Gyvates, savo metu. Labai linkiu, jog naujieji metai atnestu dar daugiau meiles ir gerio i tavo pasauli.
Kaciau, o Atile jau gal pati vaiksto? Kaip sesutes draugauja?
Mes tai atvykom pas mano tevus sventes svesti. Labai nekantrauju sulaukti Kuciu vakaro, kai galesime dovaneles iteikti. Taip malonu pradziuginti kitus ir matyti nusvitusius veidus. Rytoj su vaikais eisim prie Kaledines eglutes, bus Kaledu Senelis, dovaneliu duos (saldainiu, zinoma....) Tik mano mazaja pries 1.5men pradejo berti ant veiduko spuogeliais raudonais, manem alergija. Padarem kraujo tyrimus - nieko nerodo. Vaistus nuo alergijos vartojam jau 2savaites - irgi jokiu progreso. Tai dar bandome laikytis specialios dietos - kur beveik nieko negalima valgyti. O kaip sunku per tas sventes, kai mociutes ir dedes su tetom nori palepinti vaikus... saldumynais. Per Kaledu pirmaja diena vaziuosim pas mociute, ten susirinks artimasis giminiu ratelis kaip visada. Tai mano mazylei bus tikras isabndymas ir kancia - to negalima, ano negalima. Skaudes vaikui sirdele.
Atrodo, tiek nedaug praejo laiko, o sitiek pokyciu...
Irmulia, nuosirdziausi sveikinimai besilaukiant vaikelio! Kokia maloni ir dziugi zinia.
Armante, sveikinu sukurus seima. Neleiskit rusenti seimos zidinio ugnelei, nuolat pakurstykit ja...
Fanore, nemaciau nuotrauku, bet su tokiais skaiciukais galiu tik isivaizuoti, kaip pritrenkianciai atrodai. Dvieju vaiku mamyte. As taipogi laukiu kitu metu, Gyvates, savo metu. Labai linkiu, jog naujieji metai atnestu dar daugiau meiles ir gerio i tavo pasauli.
Kaciau, o Atile jau gal pati vaiksto? Kaip sesutes draugauja?
Mes tai atvykom pas mano tevus sventes svesti. Labai nekantrauju sulaukti Kuciu vakaro, kai galesime dovaneles iteikti. Taip malonu pradziuginti kitus ir matyti nusvitusius veidus. Rytoj su vaikais eisim prie Kaledines eglutes, bus Kaledu Senelis, dovaneliu duos (saldainiu, zinoma....) Tik mano mazaja pries 1.5men pradejo berti ant veiduko spuogeliais raudonais, manem alergija. Padarem kraujo tyrimus - nieko nerodo. Vaistus nuo alergijos vartojam jau 2savaites - irgi jokiu progreso. Tai dar bandome laikytis specialios dietos - kur beveik nieko negalima valgyti. O kaip sunku per tas sventes, kai mociutes ir dedes su tetom nori palepinti vaikus... saldumynais. Per Kaledu pirmaja diena vaziuosim pas mociute, ten susirinks artimasis giminiu ratelis kaip visada. Tai mano mazylei bus tikras isabndymas ir kancia - to negalima, ano negalima. Skaudes vaikui sirdele.
Irmulia-su tokiais dalykais neimanoma nusibosti as taip dziaugiuosi uz jus prisimenu save pries metus...,ech jau pilvukas oho koks buvo,kokie nepakartojami potyriai...
o stai mums jau gimtadienis pirmasis ant nosies-kaip laikas greit bega
ka papirkai is to pls?kunui kremuku ar veidui?
As ieskojimuose veido kremu
Andrea-mano mazule vaikscioti pradejo 9men ir 3d.Visiem buvo-wow,kad ji tokia ankstyva.Dabar jau begioja galima sakyt,siunta duodas po namus abi sesutes,meile begaline tarp ju Grizta Kleja is darzelio,tai mazoji lekia buciuotis,apsikabint,kai iseina ryte-tai rekia ate ate(sneket pamazu pradeda Atile ).O Klejai tai zinai sese,kaip gyva lele,taip ir knieti patampyti,paniurkyti
Sveikatytes tavo mergytei kad kuo greiciau issiaiskinti nuo ko alergija..Ar jus daretes maisto netoleravimo testa,kur nustato kam alergiska?
ka namiskiams dovanosi? Labai jau jaukiai jusu sventes praeis,artimuju rate ir dar su sniegu....ech,kaip man jo truksta
Papildyta:
beje Andrea,nezinau gal ir tavo mergytei visai ne tas,bet mano vyresnele,metuku kai buvo,ziema vos ne egzema ant veiduko turejo..ir tepem kremukais,ir maista ziurejom ir nieko.Pasirodo alergija salciui vat ir dabar buvo atsirade nesenai,bet as jau iskart vos pamatau,tuoj patepam vazelinu ir berimai-demes per kelias dienas dingsta.
o stai mums jau gimtadienis pirmasis ant nosies-kaip laikas greit bega
ka papirkai is to pls?kunui kremuku ar veidui?
As ieskojimuose veido kremu
Andrea-mano mazule vaikscioti pradejo 9men ir 3d.Visiem buvo-wow,kad ji tokia ankstyva.Dabar jau begioja galima sakyt,siunta duodas po namus abi sesutes,meile begaline tarp ju Grizta Kleja is darzelio,tai mazoji lekia buciuotis,apsikabint,kai iseina ryte-tai rekia ate ate(sneket pamazu pradeda Atile ).O Klejai tai zinai sese,kaip gyva lele,taip ir knieti patampyti,paniurkyti
Sveikatytes tavo mergytei kad kuo greiciau issiaiskinti nuo ko alergija..Ar jus daretes maisto netoleravimo testa,kur nustato kam alergiska?
ka namiskiams dovanosi? Labai jau jaukiai jusu sventes praeis,artimuju rate ir dar su sniegu....ech,kaip man jo truksta
Papildyta:
beje Andrea,nezinau gal ir tavo mergytei visai ne tas,bet mano vyresnele,metuku kai buvo,ziema vos ne egzema ant veiduko turejo..ir tepem kremukais,ir maista ziurejom ir nieko.Pasirodo alergija salciui vat ir dabar buvo atsirade nesenai,bet as jau iskart vos pamatau,tuoj patepam vazelinu ir berimai-demes per kelias dienas dingsta.