Armante, kas dėl kavos kaip matai, gal jos ir negalima, bet jei iki pastojimo gėrei tai ją beliks tik sumažinti
kaip kad kacius rašo
man, negeriančiai kavos kasdien ( latte ir tai keletą puodelių per mėn.) tai nebuvo sunku 100 % atsisakyti nėštumo metu, ir dabar visiškai jos nepasigendu, nors I trem. vienu metu labia jau kvepėjo latte
oi, tu nesuk taip galvos dėl tos mitybos
matai , jei apie tai galvoji, tai jau labai gera pradžia - kitos net nesusimąsto
po truputį į mitybą įvedinėk daugiau daržovių, na tiesiog pratink save prie to, kad pvz. per dieną nos mažą dubenėlį jų suvalgytum - patikėk, ir beibis būsimas ir tavo oda tau atsidėkos už tai
kas dėl saldumynų atsisakymo, na jau visos iš savo patirties žinome, kas būna jų visiškai atsisakius itin staiga - gal geriau mažinti jų kiekį per dieną, pvz. jei būdavo sauja saldainių, tai sumažink iki pusės saujos tada dar perpus - juos galima keisti kitais natūralesniais saldikliais.
bet šiaip tai šaunuolė, puikus planas
mėnuo laiko - tai puikus terminas, per kurį išsivysto nauji įpročiai nesvarbu kaip: ar mitybai sureguliuoti ar sportą pamilti
Papildyta:
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2013 01 10, 21:24)
,tai kol negrsi busiu kaip ant adatu
pamatysi, viskas bus gerai
pasveiks mažuliukė
Papildyta:
QUOTE(Fanore @ 2013 01 10, 22:09)
Junciuk, na ne versliukas, tik atsidariusi esu ir dirbu ant saves ------ noriu bendrai pokyciu
dirbti sau yra labai faina bet yra ir pliusų, ir minusų
o pokyčiai- visada yra labai gerai
Papildyta:
QUOTE(Fanore @ 2013 01 10, 19:32)
Merguzeles, kotletukai
kai troskinasi jogurte, perima jo skoni, zinokit ir man ir mano turtui patiko, valgem su virtomis darzovemis ( morkos, brokoliai etc.) o ir labai greit pagaminama, tik morkas ne su bulviu tarkavau bet su labai smulkia burokine, tikrai rekomenduoju isbandyti
tik as truputi nukrypau nuo recepto, kuskuso dejau pora gerru saukstu, bet gavosi puikiai.
duok receptą - bandysim
esu a lia marinavusi vištieną jogurte ir tame marinate garuose virusi - tai skanu, nors ir nesiderina
QUOTE(Fanore @ 2013 01 10, 19:32)
Panos o motyvacija , bent jau man toks slidus dalykas, na neturiu as valios kaip Irmulia ir Junciukas, ypac kol patinku sau veidrodyje vis slidineju, o jau kai nuslystu tada susigriebiu ir vel kol patinku, uzburtas ratas vienzo
man padetu gal komplimentai, gal jei dirbciau tarp zmoniu, kur reiktu pasitempt, va tada gal noretusi atrodyti geriausiai, na cia Airijoje tai lengva, na bet supratot ania ?
na jau na jau, kas kalba, tokią figūrą turint
kad man taip po visų neštumų
manau, tau per akis tos motyvacijos užtenka, juk iš to neuždirbinėjam duonos ( čia jau būtų visai kita kalba) visko būna - kad ir man, vienu metu buvau gerai nusidžiovinusi beveik pasiekusi tą patį pačiausią ( buvo likę rodos 1,5 cm nudžiovinti nuo apatinio preso dalies) bet kad labai griežtai riboti maistą ( turiu omenyje visu fanatiku 100 %) - na tikrai to nebuvo
taip, kad čia tau dar veikia pošventinis sindromas - atsitiesti po švenčių nėra taip paprasta- bet įmanoma