Fanore, na pačioje pradžioje sunku būna įsivažiuoti su mažesnėmis maisto porcijomis, bet vėliau, kai skrandis susitraukia, man pilnai užtenka. Pamenu kaip faina būdavo pabusti diena iš dienos, kai gražiai maitindavausi. Atsikeli kaip ant sparnų, tokia lengvutė, su puikia nuotaika, kad dar viena prieš tai buvusi diena buvo produktyvi išsvajotosios figūros atžvilgiu Šiandien va namie sėdžiu, jokio papildomo judesiuko (neskaitant rytinio krosiuko), tai daugiau ir nereikia (ir nesinori). Dirbant pastaruosius mėnesius aš iš vis dienomis nevalgydavau, o va vakare grįžusi jau kaip dėdavau Dabar jau planuoju į darbą kažką neštis - gal kokių salotyčių pasidarysiu, jogurto įsimesiu - na bent kažką, kad visiškai tuščio skrandžio nelaikyti. O šiaip darbo dienomis nelabai ir galėčiau pietums sotesnio kažko, nes tarp darbų nėra pertraukų, visur skubu, bėgu - o ir valymo darbai tokie, kad pastoviai lankstytis, tupinėti - tai sunku dirbt būtų jei sočiau kažką suvalgyčiau. Sunkiausia šiandien spėju vakare bus atsilaikyti, bet dėl to ir pasirinkau grikius vakarienei, man nuo jų ilgam sotu būna
Motyvacijai nuo manęs:
http://thechive.com/...rubs-36-photos/
labas vakaras mergeliukės jeee kaip faina, Junciukas sugrįžo
o kiek priplepėjote, kaip senai gerais laikais - na labai faina
man savaitgalis aktyvus buvo, vakar ir šiandien nuo ryto iki pat vakaro kursuose su vyru dalyvavome žodžiu mokomės kaip kukuliuką gimdyti, nešioti , augint ir pan. esu labai patenkinta šiais kursais - labai duag ką sužinojome, ir su nekantrumu laukiame kitos jų dalies , kuri bus kitą visą ateinantį savaitgalį tokiu pačiu užimtu grafiku
svorio beje, netiek daug ir priaugta, bet jį kontroliuoju tad bandysiu max dar porą gal 4 bet ne daugiau - labai tikiuosi, kad pavyks, nors pagal mano per mažą pradinį KMI tai galiu ir iki 18 kg priaugti , bet to visai nenorėčiau-nežavi ši alternatyva nors vėl čia sąlyginis dalykas- juk galima ir tiek, vsrbu kaip atrodo išorė , ar neperdaug į lašinius nuėję
savaitgalio mityba pusėtinai suderinta, bet svarbiausia- jokio persivalgymo, kas labai džiugina
o kiek priplepėjote, kaip senai gerais laikais - na labai faina
man savaitgalis aktyvus buvo, vakar ir šiandien nuo ryto iki pat vakaro kursuose su vyru dalyvavome žodžiu mokomės kaip kukuliuką gimdyti, nešioti , augint ir pan. esu labai patenkinta šiais kursais - labai duag ką sužinojome, ir su nekantrumu laukiame kitos jų dalies , kuri bus kitą visą ateinantį savaitgalį tokiu pačiu užimtu grafiku
svorio beje, netiek daug ir priaugta, bet jį kontroliuoju tad bandysiu max dar porą gal 4 bet ne daugiau - labai tikiuosi, kad pavyks, nors pagal mano per mažą pradinį KMI tai galiu ir iki 18 kg priaugti , bet to visai nenorėčiau-nežavi ši alternatyva nors vėl čia sąlyginis dalykas- juk galima ir tiek, vsrbu kaip atrodo išorė , ar neperdaug į lašinius nuėję
savaitgalio mityba pusėtinai suderinta, bet svarbiausia- jokio persivalgymo, kas labai džiugina
OI Irmulia kokie faini kursai, smagu,kad abusu vyru taip inirtingai ruosiat ir psichologiskai ir informatyviai vyras turbut 9tam danguj del seimos pagausejimo mm nerealus laikas
Sveikos, nugrybavau su meniuku truputi nuejom i kina, tai latte is Costa kavines pasiemiau ir 30gr gerojo sokolado, organinis, juodas ir be cukraus, tik riebalo +-15 gr gavosi.
Tai gale dienos turiu
Pusryciai- standartiniai obuolys su seklom ir jogurtu
Priespieciai- 7 grudu kose
Pietus - latte su sokoladuku
Vakariene - baklazanas su agurku
Jau alkstu, tai tam turiu pasiruosusi jei ka nuriebintos varskes pakiuka su sauksteliu nat medaus ir arbatos
Beje siandien labai daug vandens isgeriau, tai jau naktis bemiege bus i wc lakstysiu...
Kaciau, ar gyva dar
Kada ikurtuves
Geros darbo savaites mergaites, iki rytojaus
Tai gale dienos turiu
Pusryciai- standartiniai obuolys su seklom ir jogurtu
Priespieciai- 7 grudu kose
Pietus - latte su sokoladuku
Vakariene - baklazanas su agurku
Jau alkstu, tai tam turiu pasiruosusi jei ka nuriebintos varskes pakiuka su sauksteliu nat medaus ir arbatos
Beje siandien labai daug vandens isgeriau, tai jau naktis bemiege bus i wc lakstysiu...
Kaciau, ar gyva dar
Kada ikurtuves
Geros darbo savaites mergaites, iki rytojaus
Sveikos mergaites
Prabegom perskaiciau jus-tai smagu,kad ir Junciukas grizo
Armante-kaip tavo sveikata?
Ineza-puikus pasiekimai,graziai svoris krenta,taip ir toliau mergyt
Irmulia-labai smagu uz jus kad taip laukiat,domites ir savo ziniu bagaza kraunat.Mes taip pat panasius kursus lankem kai laukem pirmos dukrytes
Andrea-del soskiu nezinau net ka pasakyti,mes isvis soskiu nenaudojom,neeme ne viena,gal kad maitinau pati bet saunuole mergaite kad atsisako,nes jau kai perilgai su soske taigi kaip sakandis klaikiai keicias...esu macius tokiu vaiku kad liudna.Airijoj isvis ilgai vaikai vezimuos sedi,su soske,sauskelnem buna mes jau pratinames ant puodo,mano didzioji 1.5metuku pilnai jau be pampersu buvo,tai noris ir su mazaja ismokt.
Fanore-dar gyva,bet snd taip emociskai isvargus jauciuos,kad nebesinori nieko kita savaite gal jau kavinsimes a? dar darbu truputi turiu kieme,bet po biskuti susitvarkysiu gal.Ryt seiminkas turi atvaziuot,ziuresiu ka sakys..
Prabegom perskaiciau jus-tai smagu,kad ir Junciukas grizo
Armante-kaip tavo sveikata?
Ineza-puikus pasiekimai,graziai svoris krenta,taip ir toliau mergyt
Irmulia-labai smagu uz jus kad taip laukiat,domites ir savo ziniu bagaza kraunat.Mes taip pat panasius kursus lankem kai laukem pirmos dukrytes
Andrea-del soskiu nezinau net ka pasakyti,mes isvis soskiu nenaudojom,neeme ne viena,gal kad maitinau pati bet saunuole mergaite kad atsisako,nes jau kai perilgai su soske taigi kaip sakandis klaikiai keicias...esu macius tokiu vaiku kad liudna.Airijoj isvis ilgai vaikai vezimuos sedi,su soske,sauskelnem buna mes jau pratinames ant puodo,mano didzioji 1.5metuku pilnai jau be pampersu buvo,tai noris ir su mazaja ismokt.
Fanore-dar gyva,bet snd taip emociskai isvargus jauciuos,kad nebesinori nieko kita savaite gal jau kavinsimes a? dar darbu truputi turiu kieme,bet po biskuti susitvarkysiu gal.Ryt seiminkas turi atvaziuot,ziuresiu ka sakys..
Labukas Kaciau, smagu,kad uzeini nors ir pavargusi
Aciu, mano sveikatyte jau neblogai, manau gereja
Kaip as truputi jums pavydziu su Fanore, kad galesit pasikavint nu labai noreciau,kad kuri nors is musu netiketai taptu mano kaimyne
Aciu, mano sveikatyte jau neblogai, manau gereja
Kaip as truputi jums pavydziu su Fanore, kad galesit pasikavint nu labai noreciau,kad kuri nors is musu netiketai taptu mano kaimyne
Smagu,Armante,kad gereja sveikatyte,greiciau pagyk!!!
Joa del kaimynes man pasiseke,labai smagu istikruju,kad taip sutapo,juk rajonas didelis,o cia mum pasonej visai viena kitos gal kada grisiu i lt ir iseis pasikavint su visom
Joa del kaimynes man pasiseke,labai smagu istikruju,kad taip sutapo,juk rajonas didelis,o cia mum pasonej visai viena kitos gal kada grisiu i lt ir iseis pasikavint su visom
Labukas vakariukas,
Ziurejau X-faktoriu, kaip visada sekmadienio vakara, stengiuosi nepraleisti. Labai patiko Giedre, bet balsuoju uz Martyna, man jo balsas laaabai grazus
Smagu, kad Armante - sveiksti As taip pat noreciau, kad kazkuri is Jusu taptu mano kaimyne, visgi rajonelis pas mus ramus, smagus..
Kaciau - linkiu, kad pabaigus visus ruosos darbus, pasidarytum sau kokia mazyte dovana, kuri tave atpalaiduotu.. Koks masazas, jei patinka
Irmulia - smagu, kad kursai patinka, kad verti demesio ir naudingi! Buk gera parasyk to vandens aparato pavadinima, arba kokia nuoroda atsiusk man, nes grizusi is keliones rimtai mastau apie jo isigijima. Aciu !
Ziurejau X-faktoriu, kaip visada sekmadienio vakara, stengiuosi nepraleisti. Labai patiko Giedre, bet balsuoju uz Martyna, man jo balsas laaabai grazus
Smagu, kad Armante - sveiksti As taip pat noreciau, kad kazkuri is Jusu taptu mano kaimyne, visgi rajonelis pas mus ramus, smagus..
Kaciau - linkiu, kad pabaigus visus ruosos darbus, pasidarytum sau kokia mazyte dovana, kuri tave atpalaiduotu.. Koks masazas, jei patinka
Irmulia - smagu, kad kursai patinka, kad verti demesio ir naudingi! Buk gera parasyk to vandens aparato pavadinima, arba kokia nuoroda atsiusk man, nes grizusi is keliones rimtai mastau apie jo isigijima. Aciu !
Ineza, as irgi siandien ziurejau,bet favoritu neturiu, bene pirma karta ziurejau
Nez man jau kazkiek atsibodo namie, bet i darba dar nenoriu pripratau prie katino dienu
Tik tiek,kad plaukai senai atauge, jauciuosi sau tokia negrazi zodziu geriau i veidrodi neziuret praeinant
Ech joa, fainai but turet tokia kaimyne ,kuri nesakytu eik tu kam tau reikia maziau valgyt, tu ir taip kuuuda bet nieko, uztat turiu jus, nors ir virtualiai, bet draugaujam
Nez man jau kazkiek atsibodo namie, bet i darba dar nenoriu pripratau prie katino dienu
Tik tiek,kad plaukai senai atauge, jauciuosi sau tokia negrazi zodziu geriau i veidrodi neziuret praeinant
Ech joa, fainai but turet tokia kaimyne ,kuri nesakytu eik tu kam tau reikia maziau valgyt, tu ir taip kuuuda bet nieko, uztat turiu jus, nors ir virtualiai, bet draugaujam
Ineza=nemegstu masazu galvojau jau siandien langus bevalydama,ot butu faina karstoj vonioj pagulet,ramiai,tyliai be panu zirzimo ir rekimo,ir kad kas veliau pagrazintu-manikiuras,pedikiuras,kaukytes ir tt-nes paciai rodos nebera jegu tam (siuo momentu ).
bet nedirbanti as,tai gaila man pinigais taskytis,MB sese galeciau pasikviest,ji profesionale tiek su masazais tiek pedikiurais,manikiurais,bet bizi labai,nesinori trukdyt ir tt..
pailsesiu ir pasilepinsiu gal pati,nes i veidrodi ziuret negaliu irgi,labai negrazi siuo metu sau jauciuos
bet nedirbanti as,tai gaila man pinigais taskytis,MB sese galeciau pasikviest,ji profesionale tiek su masazais tiek pedikiurais,manikiurais,bet bizi labai,nesinori trukdyt ir tt..
pailsesiu ir pasilepinsiu gal pati,nes i veidrodi ziuret negaliu irgi,labai negrazi siuo metu sau jauciuos
Kaciau, istikruju tai grazios pupites mes tik per daug atsiduodam rutinai, kasdieniams darbams ir pamirstam apie save
Pavasari islys saulyte, atsigausim ir vel dziaugsimes gyvenimu ir savimi
Pavasari islys saulyte, atsigausim ir vel dziaugsimes gyvenimu ir savimi
Atbėgu prieš miegą dar pas Jus, ir tai nusivėlinau jau labai - aš kasdien jau 6 val. ryto turiu būt darbe, tai keliuosi 5, ir taip nuo pirmadienio iki šeštadienio (tik sekmadieniai laisvi lieka)
X faktorių ir aš žiūriu, kiekvieną savaitę. Favoritų neturiu, kas kart vis už kitus sergu. Nors labiausiai grupės patinka, kai daug jų ant scenos tai toks 'tūsas' gaunasi, man patinka
Na ką, mergaitės, labanakt, užeisiu pas Jus ryt iš darbo grįžusi
X faktorių ir aš žiūriu, kiekvieną savaitę. Favoritų neturiu, kas kart vis už kitus sergu. Nors labiausiai grupės patinka, kai daug jų ant scenos tai toks 'tūsas' gaunasi, man patinka
Na ką, mergaitės, labanakt, užeisiu pas Jus ryt iš darbo grįžusi