Įkraunama...
Įkraunama...

Nenusivylusios Namų Šeimininkės

QUOTE(Deire @ 2013 01 08, 10:35)
Sii??? bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
kaip faina...sveikinu wub.gif o dabar pasakok kas kaip kada? tyčia ar nelabai? bigsmile.gif

Ačiū wub.gif

Terminas numatomas liepos 17d. Viskam tiesiog leidom tekėt sava vaga ir kaip aš sakau, pritekėjo lotuliukas.gif Ai, kad ir laukt nelabai norėjom 4u.gif

Pats leliukas atitinka 11 savaičių, penktadienį taip sakė per TA, o pagal mėmes atsilieka apie dvi savaites smile.gif Pamenu, Justukas irgi vėlavo panašiai, nes ciklas mano ilgokas 4u.gif

Tai va...Kas dar...Ai, ir bijau, ir džiaugiuosi...Bus sunku, ooooi, kaip bus sunku, na bet kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siii... @ 2013 01 08, 12:20)
Ačiū wub.gif

Terminas numatomas liepos 17d. Viskam tiesiog leidom tekėt sava vaga ir kaip aš sakau, pritekėjo lotuliukas.gif Ai, kad ir laukt nelabai norėjom 4u.gif

Pats leliukas atitinka 11 savaičių, penktadienį taip sakė per TA, o pagal mėmes atsilieka apie dvi savaites smile.gif Pamenu, Justukas irgi vėlavo panašiai, nes ciklas mano ilgokas 4u.gif

Tai va...Kas dar...Ai, ir bijau, ir džiaugiuosi...Bus sunku, ooooi, kaip bus sunku, na bet kaip nors biggrin.gif

kaip faina wub.gif o dėl laukimo, tai jo...slidus čia reikalas ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Smagus tas meetas vakar, o naujienos dar smagesnės thumbup.gif
Jo, brangokas tas cukrus, neparašomu pavadinimu lotuliukas.gif Jau geriau tą su alkoholiu, tai nors laipsnių gausi biggrin.gif
Šiandien sugebėjau lankymosi datas pas gydytoją supainioti ir vietoj penktadienio nuvažiavau šiandien doh.gif ir dar su abiem vaikais. nežinau kokia ten pas juos sistema, bet man vaistų neišrašė šiandien, teks dar kartą važiuoti doh.gif
Atsakyti
Mijja, o kodėl Gustas ne daržely, kad su abiem pas gyd.?

Sii naujienos tikrai fainos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2013 01 08, 15:00)
Mijja, o kodėl Gustas ne daržely, kad su abiem pas gyd.?

Neprisikalbėjau vakar - neserga tongue.gif tyrimą jam šiandien tokį darėm. Ale bijo adatų kaip nežinau ko doh.gif Guoda už jį davė ranką durti, o tam ašaros upeliais tekėjo, įkalbinėti, ėtikinėti ir dar kalną saldainių pažadėti reikėjo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes smile.gif kaip laikotes? matau naujienu kokiu fainu turim wub.gif Siii, sveikinu, labai smagu wub.gif dvi nestukes temoj biggrin.gif kaip Taves nepykina? o del nelengvumo, as manau, kad du vaikai ir siaip nera lengva, kad ir koks skirtumas butu biggrin.gif teip kad irnesakyk.gif paskui kaip bus fain, kai paaugs, zais kartu wub.gif maniskis jau nori labai seses/brolio, nes masinytem vienas dabar vazineja, o cia iduotu i ranka, lieptu ka nors daryt hihihi.gif

beje, maiskis jau eina i darzeli visa diena wub.gif tfu tfu tfu kolkas viskas ok ir savo kambary jau miega, zdz pasikeitimai kolkas nuostabus, musu naktys nerealios su tetuku biggrin.gif aisku as puskuoju biske, bet nieko, nedaug jau liko wub.gif

ai beje kai namie esu, tai maziau laiko turiu dar prie kompo sedet biggrin.gif tvarkau visus kampus, stalcius, ismetineju viska, drabuzius perziurineju savo, laukiu dar vieno skano, kad pamatytu darkart mergyte ir tada pradesiu tvarkyt smutkeles vaikelio smile.gif nes reik atrinkt is visu deziu, vargelio bus smile.gif

tei va pupos, siandien su anyta lekiu po pardes, pasishopyt biggrin.gif aisku, ka jau as cia... bet is tikro tai tases noriu, reik vaikui pedkelniu, dar visokiu nesamoniu irnesakyk.gif biggrin.gif

geros dieneles Jumi bye1.gif eisiu ruostis puostis nail.gif:
Papildyta:
Ai tiesa, einu pafotkysiu kambari musu dickio, kaip Krisss patarimais pasinaudojau, ir kaip miega daba smile.gif ikelsiu i fotki umn.gif: dar ryt vaziuosim uzuolaidu ir karnizu wink.gif desiu naktines storas su vistom ir kiausiniais tokios margos, niu taip man patiko biggrin.gif sakau abiem tiks ir mergikei ir berniokui, nes jas tik nakciai uztrauksim, kad dar maziau sviesos butu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba..
mano dičkė jau darželyje. tikėkimės ilgam smile.gif

dėl oscilo, tai gal kažkas yra, o gal veikia ir placebo efektas, nes infomaciniame lapelyje parašyta, kad nuo peršalimo ligų.
ale galėtų ir ant cukraus pakuočių rašyti, kad padeda peršalus, nes be to užrašo kažkaip sunku save būtų įtikinti, kad tai vaistas lotuliukas.gif

na ką, su vienu leliuku bus likusi Deirė, o gal irgi prisidėsi prie nėštukių, Deiriuk?

Lofne, kai turėsi laiko, gal gali nufotkint Emilės virtuvėlę? labai įdomu pažiūrėti, kaip ti padaryta. su vyru audžiam mintį, gal panų gimtadieniui iš faneros padaryti ale virtuvėlę. nors turi jos tokią nedidukę, plastikinę, bet didesnė rankų darbo gal fainiau būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2013 01 10, 15:58)
na ką, su vienu leliuku bus likusi Deirė, o gal irgi prisidėsi prie nėštukių, Deiriuk?

rimtai, tik pas mane vieną vienturtė lepūnėlė liks? bigsmile.gif kadangi mums lengvai, greitai ir pigiai "nesiplanuoja", tai kol kas panašu, kad artimiausiu metu dar niekas ir nepasikeis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2013 01 09, 09:10)
... Siii, sveikinu, labai smagu ...

Taves nepykina?

...o del nelengvumo, as manau, kad du vaikai ir siaip nera lengva, kad ir koks skirtumas butu :...

Ačiū wub.gif

Dabar jau nepykina...Bet vieną savaitę tai ne kas buvo, kol "neišsivaliau" kaip reikiant doh.gif Tada stebuklingai viskas ir baigėsi thumbup.gif

Na visgi manau yra skirtumas, kai vienas vaikas savarankiškesnis, didesnis, o kitas mažiukas, ir kai abu dundukai visiški dar...Pradžioj bent, kol nepaaugs, nepradės kartu žaist...Va tada gal galima bus lengviau atsikvėpt unsure.gif

Šiaip žinojau, į kur lendu...Nėr čia ko savęs gailėt biggrin.gif Kaip nors susitvarkysiu, svarbiausia, kad tie vaikučiai sveiki būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siii... @ 2013 01 10, 17:43)
Na visgi manau yra skirtumas, kai vienas vaikas savarankiškesnis, didesnis, o kitas mažiukas, ir kai abu dundukai visiški dar...Pradžioj bent, kol nepaaugs, nepradės kartu žaist...Va tada gal galima bus lengviau atsikvėpt  unsure.gif

Šiaip žinojau, į kur lendu...Nėr čia ko savęs gailėt biggrin.gif Kaip nors susitvarkysiu, svarbiausia, kad tie vaikučiai sveiki būtų wub.gif

pas mus 2 metai skirtumas, ale labai sunku nėra. blogiau, kai pykstasi ar daiktais nepasidalina, o šiaip tai nėra sudėtinga mirksiukas.gif
ir sunkiausia, kai serga.. ale išaugsim tikiuosi iš tų ligų doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Man šiandien darbinga nuotaika biggrin.gif bandelės su cinamonu iškeptos, sriba verda, befstrogenas laukia savo eilės, anglų kelis testus padariau. Dar spejom ir su maže į lauką išeiti. Bėda tik, kad kai stojaus, taip galvą trenkiau į atodarytas dureles spintelės, kad dabar skauda iki pikinimo unsure.gif

Carameliau, kaip pirkiniai bigsmile.gif Tau jau lizdo sukimo sindromas biggrin.gif

QUOTE(Siii... @ 2013 01 10, 16:43)

drinks_cheers.gif kad sveiki ir kad jų būtų. Pas mus giminėj dvi poros buvo, kur tarp vaikų ir skirtumas apie metus. O tada ir auginimas su palom ir pan buvo. Ir nieko - užaugo biggrin.gif
Pradžioj bus sunku, bet kaip smagu, kai jie abu žais (arba pešis smile.gif
Atsakyti
labukas rytukas 4u.gif ar buvot fotki paziet kambariuko? g.gif lyg ir rasiau, ka idejau fotkes g.gif

Mijja, aha man gryn lizdo sukimas ir toks spartus, atrodo, kad tik speciau viska lotuliukas.gif o reikalu i prieki prigalvota - uchchchch kiek doh.gif reikia sandeliuka eit tvarkyt, ten smutkes visos vaiku, bet kad ten kol minusas lauke labai salta, tai taip ir delsiu ax.gif kita 3ni einu skano pas gyd, tikiuos patvirtins sese ir tada galesiu jau raustis wub.gif

Si, aisku kuo mazesni abu tuo sunkiau, bet jau kai 2, o ne vienas tai sunku bet kokiu atveju, ta pr viska reik daryt su dviem, rengt, valgydint, migdyt ir pan... biggrin.gif

kaip gerai sianakt miegojom visi, nors vakar isvis lazy diena buvo, nes pragulinejau lovoj, ziurejau filma iki 3h blush2.gif poto tik greit i parde, vakariene ir vel po moteru miegot, tai atsikelem be zadintuvo tiek as, tiek sunelis puse 8 smile.gif nors mes keliames be 15, po 8 vyrai isvaziuoja i darzeli biggrin.gif taip smagu wub.gif

ryt einam i gimke marteles musu, o siandien vaziuosim karnizu ir uzuolaidu i vaiku kambari mirksiukas.gif

geros dienikes Jumi,nesusalkit, nepaslyskit 4u.gif
Atsakyti