Galim gal kokioj Savanoriu pr. Pizzoj Jazz Kažkada lyg buvom ten susitikę dar seniai seniai,kai daug susirinkdavo mūsų
O gal į Gedo prospektą traukiam, ką Ko čia mes, kaip kokios paauglės, po prekybcentrius Jeigu dėl parkavimo, tai dar Europa, VCUP arčiau centro
QUOTE(Dikė @ 2013 01 04, 13:42)
Galim gal kokioj Savanoriu pr. Pizzoj Jazz Kažkada lyg buvom ten susitikę dar seniai seniai,kai daug susirinkdavo mūsų
Man tiktų
QUOTE(Mijja @ 2013 01 04, 14:34)
O gal į Gedo prospektą traukiam, ką Ko čia mes, kaip kokios paauglės, po prekybcentrius Jeigu dėl parkavimo, tai dar Europa, VCUP arčiau centro
Nu tai joo, grynai dėl parkavimo tie prekybcentriai...Tai va rimiakas man būtų super
Aš tai irgi dėl parkavimo tuos prekybcentrius siūlau, nes Gedo pr. jau reik galvot kur tą mašiną palikt
Aš ryt po pietų išvarau į miestą, tai man iki to laiko reiktų žinot, kur meetinsimės
Labas pirmadienio rytas
Tai gal tada liekam prie Savanorių Jazz'o ? Man visai patogu
QUOTE(Siii... @ 2013 01 06, 11:24)
Aš ryt po pietų išvarau į miestą, tai man iki to laiko reiktų žinot, kur meetinsimės
Tai gal tada liekam prie Savanorių Jazz'o ? Man visai patogu
O kurią val? Aš galiu tik nuo 19
QUOTE(Mijja @ 2013 01 07, 10:50)
O kurią val? Aš galiu tik nuo 19
Nu tai ok, 19-ą Savanorių Jazz
Man irgi tinka 19 val. Savanorių Jazze
Hello
Ačiū už meetą, buvo smagu!
Šiandien daug reikalų turiu padaryt-skalbimosi dafygaaaaaaaa, tvarkymosi irgi.... Ir dar serialą pabaigt žiūrėt, nes vakar po meeto nesugebėjau
Šiandien daug reikalų turiu padaryt-skalbimosi dafygaaaaaaaa, tvarkymosi irgi.... Ir dar serialą pabaigt žiūrėt, nes vakar po meeto nesugebėjau
QUOTE(Siii... @ 2013 01 08, 10:24)
Hello
Sii???
kaip faina...sveikinu o dabar pasakok kas kaip kada? tyčia ar nelabai?
Sveikos
Labai smagiai vakar pasėdėjom ir dar nemažai mūsų susirinko, super
Vakar kažkaip daug apie ligas kalbėjom ir sakėt nėštukės gerdavot oscillococsinum, aš kai Deimantės laukiausi irgi jį gėriau, bet paskui kažkur skaičiau, kad ten nesąmonė, o ne vaistas. O šiandien vėl tokį straipsnį pamačiau, kad visgi čia ne vaistai, o tik placebas, tiki kad padeda, tai ir padeda Paskaitykit
Labai smagiai vakar pasėdėjom ir dar nemažai mūsų susirinko, super
Vakar kažkaip daug apie ligas kalbėjom ir sakėt nėštukės gerdavot oscillococsinum, aš kai Deimantės laukiausi irgi jį gėriau, bet paskui kažkur skaičiau, kad ten nesąmonė, o ne vaistas. O šiandien vėl tokį straipsnį pamačiau, kad visgi čia ne vaistai, o tik placebas, tiki kad padeda, tai ir padeda Paskaitykit