Įkraunama...
Įkraunama...

Nenusivylusios Namų Šeimininkės

Sveikos

Kaip bulvės, kaip grybai biggrin.gif Aš savaitgal užsidėjau pliusą - pora valandų kasiau bulves. Tiesa, kitą dieną laiptais buvo sunku lipti blush2.gif

QUOTE(vij@ @ 2013 09 14, 14:47)
Ei, ar ziurit kas nors krepsi?  bigsmile.gif Nu ne dabar, ale aplamai tongue.gif

Mano bendradarbiai žiūri biggrin.gif kažkaip šiemet manęs jis visai nekabina, gal per dažnai tie čempionatai būna rolleyes.gif

QUOTE(Deire @ 2013 09 14, 19:38)
Greta pas močiutę, vyras dar žvejoja/ar bent tikiuosi, kad jau pakeliui namo...o aš išsilakčiusi - pasiekiau savo naują km rekordą - įveikiau 15km thumbup.gif nerealus kaifas wub.gif visada pergyvendavau, kad neturiu jokio pomėgio/hobio...tai dabar galiu pasakyti, kad mano didžiausias pomėgis-bėgioti wub.gif tik nervina greitai trumpėjančios dienos unsure.gif

atsimenu, man tada irgi labai augo ir nekrito nei vienas plaukas..ech, dabar užtat vis dar krenta

Nu šaunuolė - bėgikė kokia biggrin.gif Aš tai tingiu ir teisinu save, kad laiko nėra. Dviratį atsivežiau ir per vasarą gal tris kartus važinėjaus blush2.gif

Maniškiai irgi krenta ir esuprantu kodėl unsure.gif O blogiausia tai, kad vietoj iškritusių žili atauga angel_sadangel.gif
Atsakyti
Hello brunette.gif

Niuuu, kas girdėt? listen.gif Aš bulbų nekasiau ir grybų nerinkau, nors pastarąjį procesą visai su malonumu būčiau atlikus, tik va kažkaip nėr kada ...

Ps: gal kada kokį meetą, aaa?Aš kokiom keliom valandom visai gal ir ištrūkčiau ...O kauniečių kaip seniai nematėm... unsure.gif Vij@s ...O aš dar jai rafaelų dėžę skolinga... doh.gif

QUOTE(Deire @ 2013 09 14, 19:38)
...
puikiai atrodai ...

atsimenu, man tada irgi labai augo ir nekrito nei vienas plaukas..ech, dabar užtat vis dar krenta ...

Ale tu ir pavarai su bėgiojimu -maladiec thumbup.gif Vat ko ko, bet jau bėgiot manęs nieks turbūt neprivers verysad.gif Krosai estafetės mokykloj, man peilis būdavo doh.gif

(ale lanko vis dar nenusipirkau blush2.gif , aut. past.)

Ačiū flirt.gif Pati sau labiau patinku (tik lašiakų kilą reik numest lotuliukas.gif doh.gif )... blush2.gif

Nu man šiek tiek irgi slinkt jau pradėjo blyn...Nu bet svarbiausia, kad jie auga bigsmile.gif O kad ir iškrenta, nieko ten nesimato pas mane-kaip pasipūtę taip pasipūtę irnesakyk.gif

QUOTE(Mijja @ 2013 09 17, 20:15)
... O blogiausia tai, kad vietoj iškritusių žili atauga  :...

Nu senstam senstam biggrin.gif Pas mane irgi žilų daugėja...Ai nu tegul, vis tiek dažau irnesakyk.gif Kažkada, vedama sveikos gyvensenos idėjos, bandžiau būt NATŪR PRODUKT, ale kai pamačiau, kad virstu pilke pele, atsisakiau tos idėjos smile.gif Labai jau ne kaip atrodžiau...Nu nea, ne man tas natūralumas schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na tai su sidabru visas sirgales ir nesirgales second.gif
Jei šnd nebūtų vėjo, tai sakyčiau fainas oras bigsmile.gif
QUOTE(Mijja @ 2013 09 17, 21:15)
*Aš savaitgal užsidėjau pliusą - pora valandų kasiau bulves. Tiesa, kitą dieną laiptais buvo sunku lipti 
**O blogiausia tai, kad vietoj iškritusių žili atauga

* Aš tai totalus minusas prie žemės ūkio darbų schmoll.gif O bulbos manęs visai nevilioja.
** Žilė galvon, velnias uodegon hihihi.gif
Kaip mažiukei daržiuky sekasi?
Maniškė gi šokius pradėjo lankyt lotuliukas.gif Norėčiau kada pažiūrėt, kaip ji ten šoka wub.gif

QUOTE(Siii... @ 2013 09 21, 12:38)
Vij@s ...O aš dar jai rafaelų dėžę skolinga...

Nieko tu man neskolinga schmoll.gif
Aš irgi labai giriu Tavo garbanas, nu jau FB pagyriau, ale ir čia giriu drinks_cheers.gif
O sau noriu tiesių kaip styga cool.gif Ale pasvajot man irnesakyk.gif Prasidės, t.y. prasitęs rudeniniai lietūs, tai būsiu pudelis cool.gif
Atsakyti
Hola pupitos brunette.gif

Šaaalta jau...Brr...Penktadienį židinį kursim, nes dabar su vilnonėm sėdžiu doh.gif

QUOTE(vij@ @ 2013 09 23, 10:38)
...
* Aš tai totalus minusas prie žemės ūkio darbų ...

Nieko tu man neskolinga...

Aš irgi labai giriu Tavo garbanas...

O sau noriu tiesių kaip styga...

Aš irgi doh.gif Daržą palei namą anyta apsodina blush2.gif *****, šiais metais net gėlėm pasirūpint nesugebėjau doh.gif

Bla blaaa... irnesakyk.gif

Aaaačiū už tai flirt.gif

Tiesūs kaip styga irgi fainiai thumbup.gif Ypač jei plaukas storas ir jų daug thumbup.gif Šiaip man labiausiai patiktų va tokia ševeliūra (jei tokius plaukus turėčiau):

user posted image

wub.gif wub.gif

Paskutiniu metu man labai grifkė gražu...Nors tokios šukuosenos man visada patiko smile.gif
Atsakyti
laba..
fainuolis Sii mažius wub.gif

Vijaus dičkiui sveikinimai tookia svarbia proga. svarbu noras greit neišgaruotų ir viskas bus ok smile.gif

Deire, šaunuolė, tiek nubėgti jau tikrai ne juokas thumbup.gif

dėl meeto, gal kokį trečiadienį? ar ketvirtadienį? vakarop?

šian po tėvų susirinkimo darželyje. tai viskas kaip ir nieko, jei ne tos pažymos smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Saulė lauke šviečia, galima apsimesti, kad šilta biggrin.gif
Celeste, o kokių pažymų iš jūsų reikalauja g.gif Mums liepė tik gyvenamosios vietos deklaracijos kopija, kad mažiau mokėti reiktų
Sii, bikį pavydžiu aš tau židinio šiom dienoms ax.gif

Aš kitą savaitę gyvenu viena, tai man bet kuri diena tinka
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2013 09 28, 13:48)
Celeste, o kokių pažymų iš jūsų reikalauja  g.gif Mums liepė tik gyvenamosios vietos deklaracijos kopija, kad mažiau mokėti reiktų

tų dėl kurių skalambija žiniasklaida, info apie tai, kuriai savivaldybei mokesčius mokėjom smile.gif

tai ką kitos dėl meeto? gal trečiadienį?
Atsakyti
Dėl trečiadienio, nu tai greičiausiai man tinka thumbup.gif O kelintą h?Nes man reiktų iki max pusės dešimt grįžt namo smile.gif

Labs brunette.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Nu vėsoka visai, kažkaip pagalvoju, kad šiemet labai jau greit TIKRAS ruduo atėjo rolleyes.gif
QUOTE(_celeste @ 2013 09 26, 19:52)
Vijaus dičkiui sveikinimai tookia svarbia proga. svarbu noras greit neišgaruotų ir viskas bus ok

Ačiū wink.gif Noro kol kas yra, tai tikiuosi, kad bus ok, bent jau pradinėse klasėse bigsmile.gif
Dar labai patinka man mokytoja, tai irgi didelis pliusas thumbup.gif

QUOTE(Mijja @ 2013 09 28, 13:48)
Aš kitą savaitę gyvenu viena, tai man bet kuri diena tinka

Tai kokia proga gi? Ar ne per gerai čia tau tongue.gif

Atsakyti
laba.
tai kaip dėl ryt? gan bei? ar kur kitur? kelios galim?
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2013 10 01, 11:32)
laba.
tai kaip dėl ryt? gan bei? ar kur kitur? kelios galim?

Celestuk, aš galiu, gal kokiai 18.30 ? Galim Gan Bei galim bele kur, kur parkovkė normali, man dzin, vis tiek nieko ėdamo man ten nebus pagal mano dietą lotuliukas.gif

Kaip Dikius, Mijjus,Emmius, Saulasarius (kitoks nickas ale nepamenu)...

Vij@, gal ryt Vilniun? bigsmile.gif Caramelkis su Deirium gal irgi? bigsmile.gif

Ai, bet jaučiu, ragus įstumsit doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

ryt tikrai niekaip neišeina, namo tik apie 20 val. grįžtam po būrelių.
Atsakyti