Ačiū už sveikinimus
QUOTE(Dikė @ 2013 07 25, 22:19)
Sveikinimai!!!!!!
Kokios smagios naujienos
Rūta beveik su princu Papasakok daugiau, kodėl žaibiškai? Labai greit pagimdei?
Žinokit, man šitas gimdymas pralėkė kaip sapnas, net vyras sako likau apgautas, nespėjau nė įsijaust į viską
jis atvažiavo, likus 15 min iki gimimo.
Viskas prasidėjo sekmadienį pavakary, tas "viskas" tai pilvo sukietėjimai, bet kažkaip nekreipiau labai dėmesio, nes paskutinę savaitę jis kietėjo dažnai, tik išskyros pradėjo eit keistos, su kraujo priemaišom, kol man "daėjo", kad čia kamštis
tada jau ir spazmus pradėjau skaičiuot, iškart kas 7-8 min, bet tokie vos juntami... Sugalvojau, kad dėl visa ko reikia nuvažiuot į VGN, tegu apžiūri dėl tų kraujingų išskyrų, maža kas. Nuvežė vyras su mažium apžiūrai (apie 18.00), o kol važiavom (kelionė užtrunka apie 10 min), sąrėmius jau fiksavau kas 3 min, bet tokius pat vos juntamus, tad man nebuvo nė minties, kad gimdau biggrin.gif Apžiūrėjo, kaklelis atsivėręs tik 3 cm (čia apie 18.30), dar paklausiau ar pasilikt ar važiuot namo, bet rekomendavo keliaut į gimdyklą (dar mintyse pabambėjau, kad ką aš ten veiksiu tiek ilgai
). Ten aišku visokie toniukų, sąrėmių matavimai, tai ramiai pagulėjau, paskaičiavau debesis atsigulusi
, sąrėmiai po truputėlį stiprėjo, bet tikrai pakenčiamai, atvažiavo vyras, palaksčiau aplink stalą per kokius tris sąrėmius ir jaučiu, kad nebeišlaikau, noriu stumt
vyras puola ieškot akušerės, ta dar pasižiūrėjo kreivai, pakomentavo, kad "negali būt, gi ką tik atvažiavo". Atėjo gydytoja pažiūrėt kaklelio (mintyse galvoju, nu kokie 5 cm pagal pojūčius turėtų būt
) ir tik staigiai akušerei: "Ruoškis, gimdom!". Dar trys sąrėmiai ir mažylė jau atkeliavo pas mus
nei plyšau, nei kirpo, galiu kaip žmogus sėdėt, nu vienu žodžiu fantastika, linkiu tokio gimdymo kiekvienai
O aš dar galvojau, kad mano pirmas gimdymas buvo lengvas, bet nėr net ko lygint
QUOTE(Mijja @ 2013 07 26, 04:07)
Saulašare, sveikinam sulaukus savo mažosios princesės
Kad augtų sveika ir mamytei pailsėt duotų
Kiek svėrė, koks ūgis?
kaip 38 savaičių tai svėrė nemažai - 3700 g, o ūgio 51 cm