Mes jau namuose. Gera mintis buvo pradėti atosotgas pentadienį iš karto po darbo Tai vakar grįžtant namo atrodė, kad jau senai išvažaivę Gaila tik, kad mašina beveik pagedo, tai teko šiek tiek ankščiau namo važiuoti, bet beveik užteko
QUOTE(_caramele_ @ 2013 07 12, 08:54)
siaip daugiau viskas ok pas mumi... tvarkomes, valgom, kieme bunam, ryt kinan einam i "bjaurusis as" su Dovydu pirmakart, sake labai nori, tai tikekims isbus visa filma o reik eit bilietus nupirkt kaip tik...
kaip kitos? ai ne i tema, bet kas turit berniukus, nereik sportbatuku is Redoutes 30 dydzio? 20 cm vidpadis, atejo Dovydui, bet per dideli, o kitiem metam neverta laikyt, uzsisakiau mazesnius
tamsesni tik
kaip kitos? ai ne i tema, bet kas turit berniukus, nereik sportbatuku is Redoutes 30 dydzio? 20 cm vidpadis, atejo Dovydui, bet per dideli, o kitiem metam neverta laikyt, uzsisakiau mazesnius
tamsesni tik
Ir kaip, ar patiko Dovydui Ar išsėdėjo?
O jie tiktų pėdai su aukštesne keltim
QUOTE(Siii... @ 2013 07 13, 20:41)
Aš dar čia, atsidarymas 3 cm, jei iki trečiadienio nepagimdau, pakuojuos į ligoninę Ale aš labai rimtai to pakavimosi nepriimu,nes gali būt kaip aną kart-pravarys namo ir atvarysiu po kokios savaitės
Neprisiduoda parazitka.. Man irgi baisiai įdomu, kaip jai ten sekasi puškuot
Neprisiduoda parazitka.. Man irgi baisiai įdomu, kaip jai ten sekasi puškuot
Laukiam, laukima trečiadienio Ale aš kažkaip manau, kad kitos savaitės nesulauksi Statau už šią
Man irgi labai įdomu, kur ana prapuolė
Celeste, ar išsisprendė tavo bėdos dėl darželio?