užbėgau
Sii vietoj
Krissss irgi beveik vietoj
Vyras laaaaaabai nori į Venspilį bandysim suktis, sakau gal pasus daryt ne ATK (skubūs nežmoniškai brangu) bet jei visgi kitais metais į Turkiją palėkt Užrašė kitam antradieniui į eilę prašymų priėmimui, vaikams atskira eilė kažkokia, gal ir nieko
dėl krikštynų..... krikštatėviai skaudi tema.... kodėl taip nenori būt krikšto tėvais?????? nesuprantu... neprašai gi nieko, nei pirkt nei šventėse būt, nieko.... aš pati mielai būčiau man mielo vaiko turiu per prievartą pakrikštijus bet taip ir jaučiasi... jei iki krikšto nebendravai su žmonėm tai ir krikštas nepriverčia su nelabai mielais bendraut.
Sveikos
Aš ir užlėkiau patikrint ar Sii vis dar vietoj
Mes savaitę prie jūros pabuvom, oras viai neblogas buvo Tik prieš išvažiuojant kažkokį virusą Austėja pasigavo, tai pati prasirgo dar namie, galvojau taip viskas ir baigsis, bet paskui visi paeiliui ten būnant irgi sirgo su pykinimais ir vėmimais
Dabar visos trys namuose atostogaujam, nuo rugsėjo startuos į darželį mažoji, o aš į darbą Laukia permainos
Aš ir užlėkiau patikrint ar Sii vis dar vietoj
Mes savaitę prie jūros pabuvom, oras viai neblogas buvo Tik prieš išvažiuojant kažkokį virusą Austėja pasigavo, tai pati prasirgo dar namie, galvojau taip viskas ir baigsis, bet paskui visi paeiliui ten būnant irgi sirgo su pykinimais ir vėmimais
Dabar visos trys namuose atostogaujam, nuo rugsėjo startuos į darželį mažoji, o aš į darbą Laukia permainos
QUOTE(Siii... @ 2013 07 01, 20:17)
Mes pirmajam krikšto tėvo nerandam, o čia jau ir antrasis lipa Šakės... O vyro mama vis "kada kada krikštysit"..nu kada kada...nežinau...Ai, bet lyg galima kad vienas asmuo krikštytų...Reiks pasidomėt labiau šiuo klausimu
Pas mane IIa. amžinas dušniakas, matyt, dėl tavęs laikosi
Nu spaudžiu kojas kiek galiu
Pas mane IIa. amžinas dušniakas, matyt, dėl tavęs laikosi
Nu spaudžiu kojas kiek galiu
O sesers boyfriendo neimat? O taviskio sesers vyro? As galvojau, jus nekrikstyjat net issirinkt negalit is daugybes pasiulymu, o pasirodo jus manes laukiat
Jojom matyt kad del manes laikos
Laikyyyyyyyk!!!
Kaip aptemo... Kiba lis?
Tai kad jis kitatikis...
Nea, 6is nelabai tinka tam vaidmeniui
Tai aišku, gal būsi krikšto tėčiu?
Kojos vis da suspaustos
QUOTE(kristi ana @ 2013 07 03, 10:48)
O sesers boyfriendo neimat? ...
... O taviskio sesers vyro?
...As galvojau, jus nekrikstyjat net issirinkt negalit is daugybes pasiulymu, o pasirodo jus manes laukiat ...
... O taviskio sesers vyro?
...As galvojau, jus nekrikstyjat net issirinkt negalit is daugybes pasiulymu, o pasirodo jus manes laukiat ...
Tai kad jis kitatikis...
Nea, 6is nelabai tinka tam vaidmeniui
Kojos vis da suspaustos
laba,
irgi užbėgau pažiūrėt, kaip Sii sekasi..
žinokit kaip smagu buvo klasiokų susitikime visi kitokie, bet tuo pačiu nei kiek nepasikeitę, labai smagu buvo susimatyt, senus laikus prisimint, kartais net atrodė, kad tų 10 metų nė nebuvę. žodžiu linksmai praleidom laiką
grįžtu namo, mano vaikas klausia, kur su klasiokais baliavojau, sakau taigi nebaliavojau, o buvau susitikusi su klasiokais ir mokytojais, tai ji sako, tai gal tetis pajuokavo, kad baliavojai
irgi užbėgau pažiūrėt, kaip Sii sekasi..
žinokit kaip smagu buvo klasiokų susitikime visi kitokie, bet tuo pačiu nei kiek nepasikeitę, labai smagu buvo susimatyt, senus laikus prisimint, kartais net atrodė, kad tų 10 metų nė nebuvę. žodžiu linksmai praleidom laiką
grįžtu namo, mano vaikas klausia, kur su klasiokais baliavojau, sakau taigi nebaliavojau, o buvau susitikusi su klasiokais ir mokytojais, tai ji sako, tai gal tetis pajuokavo, kad baliavojai
QUOTE(Siii... @ 2013 07 03, 13:13)
Kaip aptemo... Kiba lis?
Tai kad jis kitatikis...
Kojos vis da suspaustos
Tai kad jis kitatikis...
Kojos vis da suspaustos
Prisiburei
ai jooooooo
O ka? Galvoji prastas buciau? geresnio nerasi
Taip laikyt!
Fainai, kas draugaujat su klasiokais Pas mus tai situacija tragiska - jauciu gatvej susitike nesisveikintume Nu su pora tai ir dabar bendrauju, bet siaip
laba
vėl sekmadienis ir savaitgalis į pabaigą..
kaip Sii?
vėl sekmadienis ir savaitgalis į pabaigą..
kaip Sii?
Laaaabas pupos 100 metu, 100 reikalu, zdz kazkaip greit dienos bega, dickis namie, tai nespeju praktiskai suktis nekalbant apie namu ruosos darbus ir siaip tvarka... taip norisi daug nuveikt, o tik tas anas ir ner dienos, dabar bunam kieme, snd va baseina pripilsiu, gales taskytis jaunuolis
mes su maze ant supynes supsimes
Taaip, Kriss, turim supyne kieme, FB idejau, tetis padare, dar prie to pacio ir ciuozykla padarys, bus isvis zaidimu aikstele Tu kazkada i Lt zadi ania? tai laukiam sveciuosna, darysim fotosesija
niu einu kose det i lekstes, keliausim laukan
Del krikstynu, pas mus lengvai viskas, mano svogerka su vyru kriksto teveliai, net neabejojom tuom tai belieka sventes sulaukt, suknele jau turiu.. ta pr sau pupai irgi neuzilgo uzsakysim ir viskas. Tema- riuzava ir drugeliai nes mano suknele su drugeliais cia tai prisijuokem, kad as svarbiausia...
linkejimai, geros savaiteles!!!
Siii, jau gali gimdyt legvai ir greitai!!! laukiam
mes su maze ant supynes supsimes
Taaip, Kriss, turim supyne kieme, FB idejau, tetis padare, dar prie to pacio ir ciuozykla padarys, bus isvis zaidimu aikstele Tu kazkada i Lt zadi ania? tai laukiam sveciuosna, darysim fotosesija
niu einu kose det i lekstes, keliausim laukan
Del krikstynu, pas mus lengvai viskas, mano svogerka su vyru kriksto teveliai, net neabejojom tuom tai belieka sventes sulaukt, suknele jau turiu.. ta pr sau pupai irgi neuzilgo uzsakysim ir viskas. Tema- riuzava ir drugeliai nes mano suknele su drugeliais cia tai prisijuokem, kad as svarbiausia...
linkejimai, geros savaiteles!!!
Siii, jau gali gimdyt legvai ir greitai!!! laukiam
Sveikos
Aš dar du viename ir kolkas panašu, kad mažas neplanuoja lįst lauk Šį penktadienį varysiu tikrint kaklelio, tai žiūrėsim, ar vyksta kokie procesai ar ne Šiaip terminas gi liepos 17, bet gi žinot, kaip su tais terminais
Kas čia dar...
Ai, šian faina diena-nekaršta Tai kaifuoju, nors namuose dušnoka... Bet jau ooi kaip sunku su tuo pilvu-greičiau jau vėl manekenka būčiau...Dar, aišku, dietos laukia (proto ribose, kas be ko, nes gi pienininkės karjera prasideda, aut. past.), bet šį kart jau turėsiu marias laiko tam reikalui, nes trečio neplanuojam
Aš dar du viename ir kolkas panašu, kad mažas neplanuoja lįst lauk Šį penktadienį varysiu tikrint kaklelio, tai žiūrėsim, ar vyksta kokie procesai ar ne Šiaip terminas gi liepos 17, bet gi žinot, kaip su tais terminais
Kas čia dar...
Ai, šian faina diena-nekaršta Tai kaifuoju, nors namuose dušnoka... Bet jau ooi kaip sunku su tuo pilvu-greičiau jau vėl manekenka būčiau...Dar, aišku, dietos laukia (proto ribose, kas be ko, nes gi pienininkės karjera prasideda, aut. past.), bet šį kart jau turėsiu marias laiko tam reikalui, nes trečio neplanuojam
Labas labas, kaip eb gyvenat? atostogaujat, kaip musu ? kaip mamytes? kaip vaikuciai? kaip Carameliaus saldainiukai auga? kaip mazxoji princesyte?
labukas mergytes as gerai, mano vaikiukai saldainiukai irgi gerai, pupa vartos va, dickis valgo blynus, tai as jau papusryciavus su kavyte biski pas Jus galiu
niu ka rasiau rasiau ir prasidejo ant ranku norejimas tai ilgas laiskas gausis, ta pr ilgai rasytas
siaip daugiau viskas ok pas mumi... tvarkomes, valgom, kieme bunam, ryt kinan einam i "bjaurusis as" su Dovydu pirmakart, sake labai nori, tai tikekims isbus visa filma o reik eit bilietus nupirkt kaip tik...
kaip Siii? dar burbuliukas viduj? o Saulasare?? ar zinot kas nors kaip ji??
kaip kitos? ai ne i tema, bet kas turit berniukus, nereik sportbatuku is Redoutes 30 dydzio? 20 cm vidpadis, atejo Dovydui, bet per dideli, o kitiem metam neverta laikyt, uzsisakiau mazesnius
tamsesni tik
niu ka geros dienikes, einu su pupa zaist, bo jau nenori siaip gulet, visokiu reik prisigalvot jau jai bairiuku
kaip noriu prie juros....
niu ka rasiau rasiau ir prasidejo ant ranku norejimas tai ilgas laiskas gausis, ta pr ilgai rasytas
siaip daugiau viskas ok pas mumi... tvarkomes, valgom, kieme bunam, ryt kinan einam i "bjaurusis as" su Dovydu pirmakart, sake labai nori, tai tikekims isbus visa filma o reik eit bilietus nupirkt kaip tik...
kaip Siii? dar burbuliukas viduj? o Saulasare?? ar zinot kas nors kaip ji??
kaip kitos? ai ne i tema, bet kas turit berniukus, nereik sportbatuku is Redoutes 30 dydzio? 20 cm vidpadis, atejo Dovydui, bet per dideli, o kitiem metam neverta laikyt, uzsisakiau mazesnius
tamsesni tik
niu ka geros dienikes, einu su pupa zaist, bo jau nenori siaip gulet, visokiu reik prisigalvot jau jai bairiuku
kaip noriu prie juros....
Labs
Aš dar čia, atsidarymas 3 cm, jei iki trečiadienio nepagimdau, pakuojuos į ligoninę Ale aš labai rimtai to pakavimosi nepriimu,nes gali būt kaip aną kart-pravarys namo ir atvarysiu po kokios savaitės
Neprisiduoda parazitka.. Man irgi baisiai įdomu, kaip jai ten sekasi puškuot
Aš dar čia, atsidarymas 3 cm, jei iki trečiadienio nepagimdau, pakuojuos į ligoninę Ale aš labai rimtai to pakavimosi nepriimu,nes gali būt kaip aną kart-pravarys namo ir atvarysiu po kokios savaitės
QUOTE(_caramele_ @ 2013 07 12, 08:54)
... o Saulasare?? ar zinot kas nors kaip ji??...
Neprisiduoda parazitka.. Man irgi baisiai įdomu, kaip jai ten sekasi puškuot