Įkraunama...
Įkraunama...

Nenusivylusios Namų Šeimininkės

užbėgau smile.gif

Sii vietoj biggrin.gif

Krissss irgi beveik vietoj biggrin.gif

Vyras laaaaaabai nori į Venspilį doh.gif bandysim suktis, sakau gal pasus daryt ne ATK (skubūs nežmoniškai brangu) bet jei visgi kitais metais į Turkiją palėkt 4u.gif Užrašė kitam antradieniui į eilę prašymų priėmimui, vaikams atskira eilė kažkokia, gal ir nieko smile.gif

dėl krikštynų..... krikštatėviai skaudi tema.... kodėl taip nenori būt krikšto tėvais?????? nesuprantu... neprašai gi nieko, nei pirkt nei šventėse būt, nieko.... aš pati mielai būčiau man mielo vaiko smile.gif turiu per prievartą pakrikštijus bet taip ir jaučiasi... jei iki krikšto nebendravai su žmonėm tai ir krikštas nepriverčia su nelabai mielais bendraut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emmy: 03 liepos 2013 - 09:03
Sveikos wink.gif

Aš ir užlėkiau patikrint ar Sii vis dar vietoj ax.gif
Mes savaitę prie jūros pabuvom, oras viai neblogas buvo thumbup.gif Tik prieš išvažiuojant kažkokį virusą Austėja pasigavo, tai pati prasirgo dar namie, galvojau taip viskas ir baigsis, bet paskui visi paeiliui ten būnant irgi sirgo su pykinimais ir vėmimais doh.gif
Dabar visos trys namuose atostogaujam, nuo rugsėjo startuos į darželį mažoji, o aš į darbą cool.gif Laukia permainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siii... @ 2013 07 01, 20:17)
Mes pirmajam krikšto tėvo nerandam, o čia jau ir antrasis lipa biggrin.gif Šakės... doh.gif O vyro mama vis "kada kada krikštysit"..nu kada kada...nežinau...Ai, bet lyg galima kad vienas asmuo krikštytų...Reiks pasidomėt labiau šiuo klausimu g.gif

Pas mane IIa. amžinas dušniakas, matyt, dėl tavęs laikosi g.gif

Nu spaudžiu kojas kiek galiu mirksiukas.gif

O sesers boyfriendo neimat? rolleyes.gif O taviskio sesers vyro? As galvojau, jus nekrikstyjat net issirinkt negalit is daugybes pasiulymu, o pasirodo jus manes laukiat bigsmile.gif

Jojom matyt kad del manes laikos lotuliukas.gif

Laikyyyyyyyk!!!

Atsakyti
Kaip aptemo... wub.gif Kiba lis? wub.gif

QUOTE(kristi ana @ 2013 07 03, 10:48)
O sesers boyfriendo neimat?  ...

... O taviskio sesers vyro?

...As galvojau, jus nekrikstyjat net issirinkt negalit is daugybes pasiulymu, o pasirodo jus manes laukiat  ...

Tai kad jis kitatikis... unsure.gif

Nea, 6is nelabai tinka tam vaidmeniui schmoll.gif

Tai aišku, gal būsi krikšto tėčiu? bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kojos vis da suspaustos biggrin.gif
Atsakyti
laba,
irgi užbėgau pažiūrėt, kaip Sii sekasi..

žinokit kaip smagu buvo klasiokų susitikime thumbup.gif visi kitokie, bet tuo pačiu nei kiek nepasikeitę, labai smagu buvo susimatyt, senus laikus prisimint, kartais net atrodė, kad tų 10 metų nė nebuvę. žodžiu linksmai praleidom laiką smile.gif

grįžtu namo, mano vaikas klausia, kur su klasiokais baliavojau, sakau taigi nebaliavojau, o buvau susitikusi su klasiokais ir mokytojais, tai ji sako, tai gal tetis pajuokavo, kad baliavojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siii... @ 2013 07 03, 13:13)
Kaip aptemo... wub.gif Kiba lis?

Tai kad jis kitatikis...

Tai aišku, gal būsi krikšto tėčiu? bigsmile.gif 

Kojos vis da suspaustos biggrin.gif

Prisiburei lotuliukas.gif

ai jooooooo doh.gif

O ka? Galvoji prastas buciau? irnesakyk.gif geresnio nerasi didis.gif

Taip laikyt!

Fainai, kas draugaujat su klasiokais smile.gif Pas mus tai situacija tragiska - jauciu gatvej susitike nesisveikintume doh.gif Nu su pora tai ir dabar bendrauju, bet siaip doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
vėl sekmadienis ir savaitgalis į pabaigą..
kaip Sii? unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Laaaabas pupos hi.gif 100 metu, 100 reikalu, zdz kazkaip greit dienos bega, dickis namie, tai nespeju praktiskai suktis rolleyes.gif nekalbant apie namu ruosos darbus ir siaip tvarka... doh.gif biggrin.gif taip norisi daug nuveikt, o tik tas anas ir ner dienos, dabar bunam kieme, snd va baseina pripilsiu, gales taskytis jaunuolis thumbup.gif
mes su maze ant supynes supsimes biggrin.gif

Taaip, Kriss, turim supyne kieme, FB idejau, tetis padare, dar prie to pacio ir ciuozykla padarys, bus isvis zaidimu aikstele thumbup.gif Tu kazkada i Lt zadi ania? tai laukiam sveciuosna, darysim fotosesija bigsmile.gif wub.gif
niu einu kose det i lekstes, keliausim laukan oro_buckis.gif

Del krikstynu, pas mus lengvai viskas, mano svogerka su vyru kriksto teveliai, net neabejojom tuom wub.gif tai belieka sventes sulaukt, suknele jau turiu.. ta pr sau biggrin.gif lotuliukas.gif pupai irgi neuzilgo uzsakysim ir viskas. Tema- riuzava ir drugeliai lotuliukas.gif nes mano suknele su drugeliais lotuliukas.gif cia tai prisijuokem, kad as svarbiausia... lotuliukas.gif

linkejimai, geros savaiteles!!! 4u.gif

Siii, jau gali gimdyt bigsmile.gif wub.gif legvai ir greitai!!! laukiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _caramele_: 08 liepos 2013 - 09:37
Sveikos brunette.gif

Aš dar du viename ir kolkas panašu, kad mažas neplanuoja lįst lauk biggrin.gif Šį penktadienį varysiu tikrint kaklelio, tai žiūrėsim, ar vyksta kokie procesai ar ne smile.gif Šiaip terminas gi liepos 17, bet gi žinot, kaip su tais terminais biggrin.gif

Kas čia dar...

Ai, šian faina diena-nekaršta thumbup.gif Tai kaifuoju, nors namuose dušnoka... Bet jau ooi kaip sunku su tuo pilvu-greičiau jau vėl manekenka būčiau...Dar, aišku, dietos laukia (proto ribose, kas be ko, nes gi pienininkės karjera prasideda, aut. past.), bet šį kart jau turėsiu marias laiko tam reikalui, nes trečio neplanuojam biggrin.gif

Atsakyti
Labas labas, kaip eb gyvenat? atostogaujat, kaip musu nestuke.gif ? kaip mamytes? kaip vaikuciai? kaip Carameliaus saldainiukai auga? kaip mazxoji princesyte?
Atsakyti
labukas mergytes biggrin.gif as gerai, mano vaikiukai saldainiukai irgi gerai, pupa vartos va, dickis valgo blynus, tai as jau papusryciavus su kavyte biski pas Jus galiu 4u.gif

4u.gif niu ka rasiau rasiau ir prasidejo ant ranku norejimas smile.gif tai ilgas laiskas gausis, ta pr ilgai rasytas rolleyes.gif

siaip daugiau viskas ok pas mumi... tvarkomes, valgom, kieme bunam, ryt kinan einam i "bjaurusis as" su Dovydu pirmakart, sake labai nori, tai tikekims isbus visa filma smile.gif o reik eit bilietus nupirkt kaip tik...

kaip Siii? dar burbuliukas viduj? bigsmile.gif o Saulasare?? ar zinot kas nors kaip ji?? g.gif

kaip kitos? ai ne i tema, bet kas turit berniukus, nereik sportbatuku is Redoutes 30 dydzio? 20 cm vidpadis, atejo Dovydui, bet per dideli, o kitiem metam neverta laikyt, uzsisakiau mazesnius g.gif
user posted image tamsesni tik 4u.gif

niu ka geros dienikes, einu su pupa zaist, bo jau nenori siaip gulet, visokiu reik prisigalvot jau jai bairiuku biggrin.gif

oro_buckis.gif kaip noriu prie juros.... wub.gif
Atsakyti
Labs brunette.gif

Aš dar čia, atsidarymas 3 cm, jei iki trečiadienio nepagimdau, pakuojuos į ligoninę biggrin.gif Ale aš labai rimtai to pakavimosi nepriimu,nes gali būt kaip aną kart-pravarys namo ir atvarysiu po kokios savaitės biggrin.gif

QUOTE(_caramele_ @ 2013 07 12, 08:54)
... o Saulasare?? ar zinot kas nors kaip ji??...

Neprisiduoda parazitka.. g.gif Man irgi baisiai įdomu, kaip jai ten sekasi puškuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siii...: 13 liepos 2013 - 20:42