Sveikos
Savaitgalį jau vestuvės...Kalabokas eina į trasą
Pas mus nieko naujo, tik va ryžai su sveikata ne kas - stuburo ataugos pas damą, tai dabar reik saugot, kad nešokinėtų, nedūktų...Kiekvienas didesnis šuolis gali baigtis paralyžium
O viskas prasidėjo nuo to, kad peršoko tvorą parazitka ir paskui vos galines kojas pavilko-va ir prasidėjo traumos
Nu gal kaip nors...Bendrom jėgom išgyvensim...
Vyrui batus nustvėrėm, sau nepirkau, nes neradau, o kai radau, jau buvau nusprendus nepirkt, o be to, brangūs rūpūžiokai
Dar reiks plaukus nusimaliavot, pedikiūras manikiūras...Ech, daug darbų
QUOTE(Saulašarė @ 2013 05 08, 15:03)
Labas labas, sugrįžta paklydėlė į šeimą ...
...bet nesu iki galo patenkinta, nes jaučiuosi su ta sukne kaip bačka, nu bet nebeturėjau jau kito pasirinkimo, tai sueis. O ir šiaip su šituo nėštumu jaučiuosi labai nekaip, ta prasme, stora, negraži, nerangi ....
Sveika sugrįžus
Beje, jei ką, sekantis meetas greičiausiai indų restorane - mes pasitarėm ir nusprendėm ! Galvojam datą
Aš irgi
Tai ir kuntaplių nepirkau...Galvoju, nu nepadės man tie kablai, grožio nepriduos, kai vos paeisiu-vis tiek vaizdas baisus...Varysiu su savo žemakulniais
QUOTE(_caramele_ @ 2013 05 13, 07:38)
... nes ji tik kriuksi ir visaks, kartais valanda prakriuksi, nes vis pasiziuriu i laikrodi kai prabundu, po valandos prisimenu, kad dar nemaitinau, tada duodu ir ji luzta ...
ai beje, as su susuktu kaklu...
Nu super mažoji
Oooi, nemalonus dalykas, sveik
QUOTE(ferggie @ 2013 05 13, 18:25)
bepigu kalbet kai pas mama vienoj firmoj po sparneliu dirbi ...
Pavydas-baisus dalykas...