sveikos,
dirbančios ir jau/dar nedirbančios
mes gyvenam neblogai, oras puikus, Greta varo į darželį ir iš jo iškrapštyti būna labai sunku
Kas liečia norą dirbti ar būti su vaikais namuose, tai aš iš tų, kur namuose visą dieną nenoriu būti su vaiku savaitgalio man per akis
kas dar...visai pavydžiu veseliotojoms norėčiau į tokį mandrą baliuką nueiti, bet pas mus bent artimiausiu metu nenusimato nieko panašaus ir šiaip, matyt subrendau, nes atsirado noras puoštis į darbą (nebenoriu džinsų)
QUOTE(Deire @ 2013 05 08, 08:08)
... ir šiaip, matyt subrendau, nes atsirado noras puoštis į darbą (nebenoriu džinsų)
Aš tai visada noriu puoštis, dažytis ir tt Suknes normalias rengtis...Lūpas raudonai...Ech...
Labas labas, sugrįžta paklydėlė į šeimą pasitaisysiu, nes jau nuo pirmadienio esu laisvas paukštis
pasiėmiau atostogų prie dekretą, tai dabar jau poilsiauju, tik vat trečia diena, o namuose praktiškai kaip ir nebuvau, reikalų milijonas
kelionė... jau net pamiršt spėjau, bet buvo smaguuuu, pati Malta gal labai ir nesužavėjo, viskas labai geltona ir be gamtos, bet vistiek buvo smagu pakeist aplinką ir pasižmonėt. Į jūrą tik mažius drįso įlįst, man per šalta buvo, bet vat nosį ir ausis sugebėjau kaip reikiant nusvilt
veselei jau kaip ir pasiruošiau, bet nesu iki galo patenkinta, nes jaučiuosi su ta sukne kaip bačka, nu bet nebeturėjau jau kito pasirinkimo, tai sueis. O ir šiaip su šituo nėštumu jaučiuosi labai nekaip, ta prasme, stora, negraži, nerangi
pasiėmiau atostogų prie dekretą, tai dabar jau poilsiauju, tik vat trečia diena, o namuose praktiškai kaip ir nebuvau, reikalų milijonas
kelionė... jau net pamiršt spėjau, bet buvo smaguuuu, pati Malta gal labai ir nesužavėjo, viskas labai geltona ir be gamtos, bet vistiek buvo smagu pakeist aplinką ir pasižmonėt. Į jūrą tik mažius drįso įlįst, man per šalta buvo, bet vat nosį ir ausis sugebėjau kaip reikiant nusvilt
veselei jau kaip ir pasiruošiau, bet nesu iki galo patenkinta, nes jaučiuosi su ta sukne kaip bačka, nu bet nebeturėjau jau kito pasirinkimo, tai sueis. O ir šiaip su šituo nėštumu jaučiuosi labai nekaip, ta prasme, stora, negraži, nerangi
Labukasas pupos a katik is lauko, deginomes niu pupa tai miegojo pavesy, as tik bandziau idegt... bet nemanau kad pavyko, tiek imeles kunas, kad neima net kaitriausia saule bet as nenusimenu, yra savaiminio idegio kremu : busiu ir as grazi : nors ir neilendu i nieka, bet man viskas gerai, mastau pozityviai...
fysniai storuliukes musu i vestuves eina aisku labiau noreciau eiti kai galeciau baliavoti jau pasiilgau kazkaip salto vyno, sampano : nesakau, kad imsiu gerti, beeet labai laukiu, jau kada nebemaitinsiu. :
pas mus jokiu svenciu nenusimato, isskyrus gimtadienius mano ir sunaus, bet nzn ka su jais darysim... labai jau ribotas biudzetas ismoka negreit dar
siaip viskas ok, miegam nakti gerai, diena galeciau pailset, bet susigalvoju darbu visada, tai 8-9 jau luzineju.
Papildyta:
mamyciu svente buvo darzely, mano zuikis eilerasti mamai sake zliumbiau aisku.. bet taip fainiai ir miela, kai vaikiukas toks padauziukas namuose, o ten pasako eilerasti, soka, dainuoja su visais kartu, sukontroliuoti visi yra
niu ka, verduos makaronus, pietausiu eisiu poto prigult salia pupos turbut, valanda saules issekino
gero ateinancio svtgalio visoms
p.s. sveikinu Mijja gryzus darban, o Saulasare ir Sii isejus i dekreta ir Jus jau greit po antra supuosit
fysniai storuliukes musu i vestuves eina aisku labiau noreciau eiti kai galeciau baliavoti jau pasiilgau kazkaip salto vyno, sampano : nesakau, kad imsiu gerti, beeet labai laukiu, jau kada nebemaitinsiu. :
pas mus jokiu svenciu nenusimato, isskyrus gimtadienius mano ir sunaus, bet nzn ka su jais darysim... labai jau ribotas biudzetas ismoka negreit dar
siaip viskas ok, miegam nakti gerai, diena galeciau pailset, bet susigalvoju darbu visada, tai 8-9 jau luzineju.
Papildyta:
mamyciu svente buvo darzely, mano zuikis eilerasti mamai sake zliumbiau aisku.. bet taip fainiai ir miela, kai vaikiukas toks padauziukas namuose, o ten pasako eilerasti, soka, dainuoja su visais kartu, sukontroliuoti visi yra
niu ka, verduos makaronus, pietausiu eisiu poto prigult salia pupos turbut, valanda saules issekino
gero ateinancio svtgalio visoms
p.s. sveikinu Mijja gryzus darban, o Saulasare ir Sii isejus i dekreta ir Jus jau greit po antra supuosit
Labas rytas,
Karšta Ale tuoj pradės lyt, vėl dejuosim Ai, gerai, kaip yra
Saulašare, sveika sugrįžus ir išėjus ilgų atostogų O dėl negražumo ir nerangumo - įsivaizduoju, kad taip realiai nėra, bet aš antrąkart irgi taip jaučiausi Kažkaip norėjau kad kuo greičiau praeitų... Bet greit jau ir praeis
_caramele_, smagu tos šventės Ale manęs laukia mažiaus išleistuvės daržely, tai jau dabar pagalvojus galėčiau žliumbt, įsivaizduoju, kas dėsis su manim per tą šventę Kostiumą užvakar nupirkau, pamatavau - toks didelis jau mano vyrukas...
O iš Tavo "įmėlusio kūno" žvengiau iki ašarų
Karšta Ale tuoj pradės lyt, vėl dejuosim Ai, gerai, kaip yra
Saulašare, sveika sugrįžus ir išėjus ilgų atostogų O dėl negražumo ir nerangumo - įsivaizduoju, kad taip realiai nėra, bet aš antrąkart irgi taip jaučiausi Kažkaip norėjau kad kuo greičiau praeitų... Bet greit jau ir praeis
_caramele_, smagu tos šventės Ale manęs laukia mažiaus išleistuvės daržely, tai jau dabar pagalvojus galėčiau žliumbt, įsivaizduoju, kas dėsis su manim per tą šventę Kostiumą užvakar nupirkau, pamatavau - toks didelis jau mano vyrukas...
Sveikos
Na ką, savaitgalis baigės, ryt į darbą. Dar nepriprantu prie šitos minties
Na ne, einu ir su džinsais, bet ir kulnams ir puošimuisi, kaip ir Deirė, priaugau
Pavydžiu tokio noro į darbą Aš šį kartą tokiu noru nedegu
Aha, kitas savaitgalis topinis vestuvių klausimu tarp aplinkinių
Dar yra purškiamas galvoju, gal prieš veseilią reikia išbandyti, ale ad pažiūrėjau nepigus malonumas
Jo eina storuliukės, eina
O aš negaliu dienom miegoti, nes paskui savijauta kaip maišu trenktos Tai gal tik pora kartų su Gustu esu miegojus, kai tiesog atsisėdus nulūždavau
O mažiukė tavo naktim kiek kartų valgo?
Na ką, savaitgalis baigės, ryt į darbą. Dar nepriprantu prie šitos minties
QUOTE(vij@ @ 2013 05 07, 08:03)
Ar privaloma taip gražiai atrodyt, ar pati pasiilgai aukštų kulnų?
*** Oi neeee Žinok žiemą būdavo, kai blogas oras, aš jau sekmadienį norėdavau į darbą
Kas čia jums visoms per vestuvių metas???
*** Oi neeee Žinok žiemą būdavo, kai blogas oras, aš jau sekmadienį norėdavau į darbą
Kas čia jums visoms per vestuvių metas???
Na ne, einu ir su džinsais, bet ir kulnams ir puošimuisi, kaip ir Deirė, priaugau
Pavydžiu tokio noro į darbą Aš šį kartą tokiu noru nedegu
QUOTE(_caramele_ @ 2013 05 09, 13:05)
bet as nenusimenu, yra savaiminio idegio kremu : busiu ir as grazi
fysniai storuliukes musu i vestuves eina
p.s. sveikinu Mijja gryzus darban, o Saulasare ir Sii isejus i dekreta
fysniai storuliukes musu i vestuves eina
p.s. sveikinu Mijja gryzus darban, o Saulasare ir Sii isejus i dekreta
Dar yra purškiamas galvoju, gal prieš veseilią reikia išbandyti, ale ad pažiūrėjau nepigus malonumas
Jo eina storuliukės, eina
O aš negaliu dienom miegoti, nes paskui savijauta kaip maišu trenktos Tai gal tik pora kartų su Gustu esu miegojus, kai tiesog atsisėdus nulūždavau
Labas rytas, isleidau vyrus i darbelius, pati kavyte dabaigineju irrr lauksiu vyro gryztant, mane isleis reikalu tvarkyt : 3 dzinsus reik susiauryt kalaskes, tada galesiu nesiot, nes dabar kaip bremeno muzikantas atrodau kazkaip atpratau nuo toookio klioso, o cia seni dzinsai nenesioti, nes kazkodel per didelius nusipirkdavau, o daba pats tas tikiuos greit juos isaugsiu
ir dar ziaaaauiai degu noru pardes aplankyt visas ir viska issimatuot ech..
eina sau, jauciu nzn raminamu prigerciau arbe kokio vajerijono, nes pro asaras nematyciau nieko uzaugo vyrukas...
niu ka cia beprisijuoksi, pamatytum realybej, tai graudu pasidarytu
Papildyta:
as i darba tai kazkaip daba visai nenoriu, ir siaip tuiu minti negryzt i savaji, bet kai pagalvoju, ka veiksiu? ten salygos man pasakiskos, beeet nebenoriu i kita darba eiti irgi nenoriu, nes nemanau kad priims kas su 2 vaikais ir dar tokiu atlyginimu, koki cia gaunu o is fotkinimo nemanau kad isgyvenciau.. zdz, bandau dar negalvot apie tai..
del idegio purskiamo, tai nzn, man jis toooks geltonas kiek bande mergu mano, nekaip atrode o ir kaip sakai kainuoja kiek
as diena irgi zinok nemiegu, nes kazkaip neiseina, matyt dar ne tiek pavargus esu, nakti maze valgo 1-2 kartus, siaip nesiskundziu tikrai nes ji tik kriuksi ir visaks, kartais valanda prakriuksi, nes vis pasiziuriu i laikrodi kai prabundu, po valandos prisimenu, kad dar nemaitinau, tada duodu ir ji luzta tfu tfu tfu kolkas pasakele vakar pas senelius kieme VISA diena pramiegojo, ir nakti puikiai, zdz, auksine mergike zinau, kad poto atsiimsiu, kaip ir su Dovydiniu
ai beje, as su susuktu kaklu perpute grynai, siaubas, visu kunu sukinejuos skaudz
ir dar ziaaaauiai degu noru pardes aplankyt visas ir viska issimatuot ech..
QUOTE(vij@ @ 2013 05 10, 08:31)
eina sau, jauciu nzn raminamu prigerciau arbe kokio vajerijono, nes pro asaras nematyciau nieko uzaugo vyrukas...
niu ka cia beprisijuoksi, pamatytum realybej, tai graudu pasidarytu
QUOTE(Mijja @ 2013 05 12, 22:00)
Sveikos
Na ką, savaitgalis baigės, ryt į darbą.
Na ką, savaitgalis baigės, ryt į darbą.
Papildyta:
as i darba tai kazkaip daba visai nenoriu, ir siaip tuiu minti negryzt i savaji, bet kai pagalvoju, ka veiksiu? ten salygos man pasakiskos, beeet nebenoriu i kita darba eiti irgi nenoriu, nes nemanau kad priims kas su 2 vaikais ir dar tokiu atlyginimu, koki cia gaunu o is fotkinimo nemanau kad isgyvenciau.. zdz, bandau dar negalvot apie tai..
del idegio purskiamo, tai nzn, man jis toooks geltonas kiek bande mergu mano, nekaip atrode o ir kaip sakai kainuoja kiek
as diena irgi zinok nemiegu, nes kazkaip neiseina, matyt dar ne tiek pavargus esu, nakti maze valgo 1-2 kartus, siaip nesiskundziu tikrai nes ji tik kriuksi ir visaks, kartais valanda prakriuksi, nes vis pasiziuriu i laikrodi kai prabundu, po valandos prisimenu, kad dar nemaitinau, tada duodu ir ji luzta tfu tfu tfu kolkas pasakele vakar pas senelius kieme VISA diena pramiegojo, ir nakti puikiai, zdz, auksine mergike zinau, kad poto atsiimsiu, kaip ir su Dovydiniu
ai beje, as su susuktu kaklu perpute grynai, siaubas, visu kunu sukinejuos skaudz
QUOTE(_caramele_ @ 2013 05 13, 07:38)
bepigu kalbet kai pas mama vienoj firmoj po sparneliu dirbi
QUOTE(ferggie @ 2013 05 13, 18:25)
Ryškus dėmesio deficitas . Ar čia manei svarbią informaciją pateiki? Kas mums rūpi, mes žinom, gali nesivarginti.
QUOTE(ferggie @ 2013 05 13, 19:25)
o Tu neturi tevelio ar mamytes, kad priimtu i darba?? uzjauciu...
bet siaip tai - oho, nezinojau, kad uzsislaptinusiu priesu turiu niu ka padarysi
kaip ir rase Miija, kad mes cia viska zinom viena apie kita. nepadarei ferge skandalo
aina sau.. ir mane pasirodo seka ir skaito
Deire, Tave irgi sekdavo ania kazkokia ten pazystamu pazystama???
p.s. labas rytas, kavyte geriu... fui blyn kazkaip nesmagu, iskrypeliu pilna...
QUOTE(ferggie @ 2013 05 13, 19:25)
QUOTE(_caramele_ @ 2013 05 14, 08:02)
o Tu neturi tevelio ar mamytes, kad priimtu i darba?? uzjauciu...
bet siaip tai - oho, nezinojau, kad uzsislaptinusiu priesu turiu niu ka padarysi
kaip ir rase Miija, kad mes cia viska zinom viena apie kita. nepadarei ferge skandalo
jo, čia tai pasireiškė
aha, kažkada seniai seniai turėjau sekliuką, dabar jau nebepastebiu, bet manau nebėra
laba dienelė
mes savaitgalį lekiam į Palangą (vienai nakčiai), dar norim pasiimti krikštasūnį su močiute, bet bijom, kad neįsiūlytų to krikštasūnio mamos vietoj močiutės o vieną krikštasūnį veštis bijau, nes nelabai jis man prognozuojamas
Labas rytas,
Na ką, linksma pas mus
Deire, linkiu važiuot su tuo, su kuo nori Svarbu, kad nelytų
Vakar šašlų kepėm netikėtai
Na ką, linksma pas mus
Deire, linkiu važiuot su tuo, su kuo nori Svarbu, kad nelytų
Vakar šašlų kepėm netikėtai