Laaaaabas pupos kas gero? kaip noreciau susimatyt su Jumim... jauciu snekeciau neuzsiciaupdama
as buvau biske offline... gi svogerka atlekus buvo, tai kasdien pas mumi su mergikem budavo, tai prie kompes prieit be sansu, kai 4 vaikai namie, tryse tashkalai, kita siaip krauna i kelnes ir vis valgo... aisku, gerai, kad dar ir miega tame tarpe
ir dabar didziausia naujiena ar jus pasiruose???
CARAMELKINAS TURI SPINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as irgi negaliu patiket beeeet viska susikabinau, jetau, kaip fainiai, ziauriai ciotkai, kad daug ka metu lauk, 4 maisai maximiniai drabuziu mano, vyro atidavimui keliauna, ne buvo tokiu ideta i zvejyba, grybavima, nu kur jau kur jau gerai bus ir normalus treningai i grybavima o mano vaikiskos bliuskes 'grazios' iki bambos... nu kur jau as jas desiuos, nebent vietoj liemenuko.. tai irgi atidavimui, tai dabar kas kabo praktiskai viskas turetu buti nesiojama : aisku reik atgaut formas, nes kolkas tik i tympes telpu liko 8 kg ir nejuda... nesakau, kad tikejaus, jog nebeliks nieko, bet dabar per tuos gelbejimosi ratus daaaaug problemu su apranga
Papildyta:
niu tai va tiek ziniu pas mane fronte brolis isejo i darzeli pirmadieni, tai patinka jam ten labai, veiklos turi... tik man dilema problema su apranga vel, blyn taip karsta diena, as ji be kepures leisdavau i lauka, o darzeli ziurau visi su kepurem palikti, tai slapia galva pasiimu visada... ir jau pedkelniu gi nededam ania, tai tada kelnytes plonas treningines. ar Jus pvz dzinsus dedat? grupej irgi su dzinsais buna?
papasakokit, kas vedat, ka rengiat mergaitei pvz lengviau, tympos arba pedkelnes ir suknele, sijonas, niu pasaka, o berniokui
linkejimai visoms idesiu i public fotkiu vaiku ir spintos galesit paveizet
Mijja, jau darban? aina sau... nenoriu, kad man taip ateitu laikas greitai...
kava isgerta, maze dar lyg miega, eisiu dusan irrr poto 100 reikalu: lygint, skalbt, kambarius siurbt, plaut, i parde, valgyt daryt, drauge sutikt ir vakare pas mama gimke zdz, neturiu laisvo laiko bet man patinka...
LAbas rytas
tai gal tada Panoramą, o jau į kurį restoraną eisim, gal vietoj nuspręndžiam Nekažkas mūsų bus, turėtum daug kur tilpti
Sutarėm į privatų Saulužės vaikai , nuspręndėm, kad taip bus geriau Ta dabar reikia kraitelį suruošti. O ir drabužių dar reiks užpirkti padoresnių, ne brolio išaugtų
O į darbą man jau gegužės 6
Nu gal kadu ir pavyks susimatyt, jei ne šiais , tai kiais metais
Nu galvoju, ką čia praneši: ištekėjus, vaikų prisigimdžius, trečiam dar anksti Sveikinu sulaukus spintos Gėris jos
Nu palauk tu su tuo svoriu , leisk bent mėnesiui praeiti, kol ten visi varžteliai susisuks į vietas
Gustas trečia savaitė namie sėdi, bet ir į lauką kuo rengti nesugalvoju. Pastoviai jis supraaitavęs, nespėju jo sluoksnių nurenginėti pagal šylantį orą
O sesė kokia Gražumas neatsižiūrimas
Sėkmės darbuos, eisiu aš ir vaikų ganyti, o tai nebemoka žaisti be manęs. Paskui dar į svečius juos suruošti Va šita mane žudo : kol abu susiruošia, aprengiu mažę - valandos reikia
QUOTE(Dikė @ 2013 04 17, 19:12)
tai gal tada Panoramą, o jau į kurį restoraną eisim, gal vietoj nuspręndžiam Nekažkas mūsų bus, turėtum daug kur tilpti
Sutarėm į privatų Saulužės vaikai , nuspręndėm, kad taip bus geriau Ta dabar reikia kraitelį suruošti. O ir drabužių dar reiks užpirkti padoresnių, ne brolio išaugtų
QUOTE(_caramele_ @ 2013 04 18, 07:27)
kas gero? kaip noreciau susimatyt su Jumim...
CARAMELKINAS TURI SPINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aisku reik atgaut formas, nes kolkas tik i tympes telpu liko 8 kg ir nejuda...
papasakokit, kas vedat, ka rengiat
linkejimai visoms idesiu i public fotkiu vaiku ir spintos
CARAMELKINAS TURI SPINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aisku reik atgaut formas, nes kolkas tik i tympes telpu liko 8 kg ir nejuda...
papasakokit, kas vedat, ka rengiat
linkejimai visoms idesiu i public fotkiu vaiku ir spintos
Nu gal kadu ir pavyks susimatyt, jei ne šiais , tai kiais metais
Nu galvoju, ką čia praneši: ištekėjus, vaikų prisigimdžius, trečiam dar anksti Sveikinu sulaukus spintos Gėris jos
Nu palauk tu su tuo svoriu , leisk bent mėnesiui praeiti, kol ten visi varžteliai susisuks į vietas
Gustas trečia savaitė namie sėdi, bet ir į lauką kuo rengti nesugalvoju. Pastoviai jis supraaitavęs, nespėju jo sluoksnių nurenginėti pagal šylantį orą
O sesė kokia Gražumas neatsižiūrimas
Sėkmės darbuos, eisiu aš ir vaikų ganyti, o tai nebemoka žaisti be manęs. Paskui dar į svečius juos suruošti Va šita mane žudo : kol abu susiruošia, aprengiu mažę - valandos reikia
sveikos mergicos
nu kadangi mano mergina, tai kaip sakai, visai nesudėtinga - pedkelnes, tympos, sijonas...kepurę dedu, bet tokią plonytę tik va turiu problemą su batais neturiu tokiam orui, tai eina su tokiais šiltesniais, uždarasniais, nes su basutėm dar anksti (nors ir tų normalių neturiu ). Dar šiandien ryte nuvariau į maximą (batams 40%), tai išluota viskas vienu žodžiu, nežinau kaip suktis, kad milijono neišleisčiau
Papildyta:
oi, pamiršau Caramelės mažylę pagirti - grožių grožis
QUOTE(_caramele_ @ 2013 04 18, 08:27)
niu tai va tiek ziniu pas mane fronte brolis isejo i darzeli pirmadieni, tai patinka jam ten labai, veiklos turi... tik man dilema problema su apranga vel, blyn taip karsta diena, as ji be kepures leisdavau i lauka, o darzeli ziurau visi su kepurem palikti, tai slapia galva pasiimu visada... ir jau pedkelniu gi nededam ania, tai tada kelnytes plonas treningines. ar Jus pvz dzinsus dedat? grupej irgi su dzinsais buna?
papasakokit, kas vedat, ka rengiat mergaitei pvz lengviau, tympos arba pedkelnes ir suknele, sijonas, niu pasaka, o berniokui
nu kadangi mano mergina, tai kaip sakai, visai nesudėtinga - pedkelnes, tympos, sijonas...kepurę dedu, bet tokią plonytę tik va turiu problemą su batais neturiu tokiam orui, tai eina su tokiais šiltesniais, uždarasniais, nes su basutėm dar anksti (nors ir tų normalių neturiu ). Dar šiandien ryte nuvariau į maximą (batams 40%), tai išluota viskas vienu žodžiu, nežinau kaip suktis, kad milijono neišleisčiau
Papildyta:
oi, pamiršau Caramelės mažylę pagirti - grožių grožis
mes irgi neatsiziurim i sese, niu tokia grazi gavosi brolis is prieina ir sako sesyte, kokia Tu grazi... atrodo vyrukas visai suaugo
jooo, Mijja, maniskis irgi visada slapias o ko Jus taip ilgai namie? ligos tesiasi?
Deire, as dabar dedu batus tokiu uz kauliuko ilgesnius odinius be jokio pasiltinimo, nors dar uzvakar dejau zieminius niu zdz laukem laukem pavasario, dabar dilema problema, ka rengti zdz, niekada negerai...
niu ka as nusimaudzius, lelyte miega su soske (neseniai tik ikisau, bet ir tai nenoriai ima, tai per daug nekisu, bet dabar pvz noretu ant ranku migdytis, tai geriau soske ikisau ) eisiu dulkeles valytis ir siurbtis.
beje vakar sverem maze pas gyd, tai per 2.5 sav priaugo 600 gramu sakau, kad man ji pucias
o maximoj, tai jooo viskas seniai issluota, pirma diena, kai akcija prasidejo nieko nebebuvo, matyt ryte nuo atidarymo pardes mamos lekia
jooo, Mijja, maniskis irgi visada slapias o ko Jus taip ilgai namie? ligos tesiasi?
Deire, as dabar dedu batus tokiu uz kauliuko ilgesnius odinius be jokio pasiltinimo, nors dar uzvakar dejau zieminius niu zdz laukem laukem pavasario, dabar dilema problema, ka rengti zdz, niekada negerai...
niu ka as nusimaudzius, lelyte miega su soske (neseniai tik ikisau, bet ir tai nenoriai ima, tai per daug nekisu, bet dabar pvz noretu ant ranku migdytis, tai geriau soske ikisau ) eisiu dulkeles valytis ir siurbtis.
beje vakar sverem maze pas gyd, tai per 2.5 sav priaugo 600 gramu sakau, kad man ji pucias
o maximoj, tai jooo viskas seniai issluota, pirma diena, kai akcija prasidejo nieko nebebuvo, matyt ryte nuo atidarymo pardes mamos lekia
Karoč, man vėėėl reik dietintis-pasdariau tyrimus, organizmas gliukozės toleruot nenori AI, bet ir gerai, nors neatrodysiu kaip hesburgeris
Nu tai teks atlėkt kada pas mus
Oooo, superinės žinios Ir aš jau negaliu sulaukt, kada turėsiu...Artimiausiuose planuose-vasarą, tai žėsim, kaip čia bus
Nu einu tavo monekenkos pažiūrėt
Papildyta:
Dėl meeto, tai ką aš žinau, aš jau pasiruošus..Tikiuos, jūs irgi Davaj, kokią septintą prie įėjimo į RIMI...
QUOTE(_caramele_ @ 2013 04 18, 07:27)
...kaip noreciau susimatyt su Jumim.....
CARAMELKINAS TURI SPINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
CARAMELKINAS TURI SPINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Oooo, superinės žinios Ir aš jau negaliu sulaukt, kada turėsiu...Artimiausiuose planuose-vasarą, tai žėsim, kaip čia bus
Papildyta:
Dėl meeto, tai ką aš žinau, aš jau pasiruošus..Tikiuos, jūs irgi Davaj, kokią septintą prie įėjimo į RIMI...
QUOTE(Siii... @ 2013 04 18, 11:28)
Karoč, man vėėėl reik dietintis-pasdariau tyrimus, organizmas gliukozės toleruot nenori AI, bet ir gerai, nors neatrodysiu kaip hesburgeris
Papildyta:
Papildyta:
tai gerai, prisiziuresi biske tikrai nes as dabar jau gailiuos, kad tiek edziau visko... suprantu, kad nereik noret taip greit, bet kazkaip sikart noriu, gal kad vasara ant nosies... ir tureciau ka pavaidyt nesiot, o daba neilendu
dar ikeliau ir spintos foto laukiu, kol maze pabus, eisim i lauka
QUOTE(_caramele_ @ 2013 04 18, 10:21)
aš irgi kažką panašaus dedu, be pašiltinimo ir iki kauliuko.
Va dabar akropolį apėjau, tai iš viso pasibaisėjau kainomis
puikiai auga šaunuolė
nu, aš vakar per radiją išgirdau reklamą, tai šiandien 8 val. nuvariau, galvoju, gal dar bus kas nors naivuolė
QUOTE(_caramele_ @ 2013 04 18, 11:32)
tai gerai, prisiziuresi biske tikrai nes as dabar jau gailiuos, kad tiek edziau visko... suprantu, kad nereik noret taip greit, bet kazkaip sikart noriu, gal kad vasara ant nosies... ir tureciau ka pavaidyt nesiot, o daba neilendu
taigi noras atrodyti gražiai kraujyje
jo, oras superinis kitos dienos jau vėl vėsesnės lygtais
Labuks,
Nu faina mažoji caramelytė kokia, tik nelabai matos, į ką panaši
Ir spinta graži
Dar noriu paklaust dėl lentynėlių Dovydo kambary - kur pirkai?
Pas mane irgi nieko labai naujo, duoduos darbe, pavaduoju sergančią darbuotoją antra savaitė, tai
Ale šilta, faina jau
Ir spinta graži
Pas mane irgi nieko labai naujo, duoduos darbe, pavaduoju sergančią darbuotoją antra savaitė, tai
Ale šilta, faina jau
QUOTE(vij@ @ 2013 04 19, 10:39)
Labuks,
Ir spinta graži
Ale šilta, faina jau
Ir spinta graži
Ale šilta, faina jau
hallooo as su nulakuotais nagais sedziu, laukiu kol nudzius, kad nesusivaryciau :
panasi tai net nzn i ka vakar mano tetis sako, kad i uosvi tai gaaaaal
vgline lentynos, jeigu apie tas melynas sneki buvo beta akcijos per puse kainos, tai ir ikirtau
aaaa, prisiminiau gi, kad Krissss rase cia kaip seniai girdeta ir Londone sake dabar salciau nei pas mus nes vakar veeejas baisus buvo pas Juos, o pas mus 24 laipsniai
eisiu i sandeliuka, batu tvarkyt, smutkes jau surusiuotos, beliko batu puse atsikratyt, nes vis tiek neturiu o tu senoviniu baisiu tikrai nereik kaip man patinka mesti visk
Labas
caramele, fainuolė dukrytė
Į Saulužę vesi tik iki rugsėjo ar visą laiką?
Greit jau į darbą Man irgi jau kaip ir reikėtų, bet iki rugsėjo dar neisiu, kol į daržą neišeis.
Dėl meeto, jei spės vyras grįžti, nes šiandien jis seminare, tai atlėksiu
caramele, fainuolė dukrytė
QUOTE(Mijja @ 2013 04 18, 09:06)
Į Saulužę vesi tik iki rugsėjo ar visą laiką?
Greit jau į darbą Man irgi jau kaip ir reikėtų, bet iki rugsėjo dar neisiu, kol į daržą neišeis.
Dėl meeto, jei spės vyras grįžti, nes šiandien jis seminare, tai atlėksiu
Labas rytas
Tai ar prisistatys kas šiandien į Panoramą Aš ten bet kokiu atveju būsiu, nes man reikia, ale tik bus liūdna jeigu nebus meeto, bo aš draugei ėjimą į koncertą atsakiau dėl jo
Tai ar prisistatys kas šiandien į Panoramą Aš ten bet kokiu atveju būsiu, nes man reikia, ale tik bus liūdna jeigu nebus meeto, bo aš draugei ėjimą į koncertą atsakiau dėl jo
QUOTE(Mijja @ 2013 04 19, 10:08)
Labas rytas
Tai aš žadu būt, dar dėl Celestes neašku...