Hello
Užsuku palinkėt GERŲ, RAMIŲ, TURTINGŲ ir SPALVINGŲ NAUJŲJŲ METŲ !
Ps: Nu jau mažosios Deiriukės fainumas...
laba..
nu kur tos nuotaikos???
toks vaizdas kad visos ligos pas mus atėjusios, ir galo nematyt
ir verkt norisi.. ir juokas pro ašaras..
su mažąja grįžom iš ligoninės - buvo bronchitas, angina ir žarnyno infekcija.. požymiai - 6 dienas aukšta tempa ir daugiau nieko..
grįžom.. ogi mūsų sesė.. gal kas nori vėjaraupiais pasivaišint?
nu kur tos nuotaikos???
toks vaizdas kad visos ligos pas mus atėjusios, ir galo nematyt
ir verkt norisi.. ir juokas pro ašaras..
su mažąja grįžom iš ligoninės - buvo bronchitas, angina ir žarnyno infekcija.. požymiai - 6 dienas aukšta tempa ir daugiau nieko..
grįžom.. ogi mūsų sesė.. gal kas nori vėjaraupiais pasivaišint?
su Naujaisiais Metais.. palikim viską, kas bloga drakonui
Sveikos
Su Naujais Metais visas Kad meilės ir laimės netruktų ir sveikata tiesiog per kraštus trykštų
Mes atšventėm pakankamai ramiai su draugaus, užtat kaimynai kad fejerverkų užsipikę buvo Bet Guodai jie miegoti netrukdė, kad ir po langais šaudė
Celeste, sveikatos jums Kaip čia jūs tokį bukietą ligų pasigavot vienu metu
Su Naujais Metais visas Kad meilės ir laimės netruktų ir sveikata tiesiog per kraštus trykštų
Mes atšventėm pakankamai ramiai su draugaus, užtat kaimynai kad fejerverkų užsipikę buvo Bet Guodai jie miegoti netrukdė, kad ir po langais šaudė
Celeste, sveikatos jums Kaip čia jūs tokį bukietą ligų pasigavot vienu metu
Labas rytas
SU NAUJAIS METAIS!!! Laimės, meilės, sveikatos jums
sėdžiu darbe, bet miego noriu beprotiškai
SU NAUJAIS METAIS!!! Laimės, meilės, sveikatos jums
sėdžiu darbe, bet miego noriu beprotiškai
Laba ryteli su Naujaisiais pupos smagiai atsventem pas uosvius iki 3h, Dovydinis irgi laikes, soko, smagiai zdz
kaip Jus issilaike? as gerai, puskuoju i tiek ziniu visai dziaugiuos, ka sventes baiges, mazu baigsiu est atsiprasant... o tai nzn nebetelpu i save jau
i fotki ikeliau fotkiu prasome pasizvalgyti...
celestuk, jetus, kaip ten pas Jus itemptai.. ziurekit, sveikit gretai
visoms kitoms laikykites, kas darbe... nzn net ka pasakyt man kai nereik, tai zinot...
kaip Jus issilaike? as gerai, puskuoju i tiek ziniu visai dziaugiuos, ka sventes baiges, mazu baigsiu est atsiprasant... o tai nzn nebetelpu i save jau
visoms kitoms laikykites, kas darbe... nzn net ka pasakyt man kai nereik, tai zinot...
QUOTE(_caramele_ @ 2013 01 02, 09:25)
Laba ryteli su Naujaisiais pupos smagiai atsventem pas uosvius iki 3h, Dovydinis irgi laikes, soko, smagiai zdz
labai fainos foto Dovydas
dėl ėdimo...tu tai nors nėščia, o kaip man pasiteisinti? nu va dar šiandien mamos gimtadienis - vakarienė kavinėje, o po to gal netyčia pavyks susiimti
QUOTE(Deire @ 2013 01 02, 10:35)
labai fainos foto Dovydas
dėl ėdimo...tu tai nors nėščia, o kaip man pasiteisinti? nu va dar šiandien mamos gimtadienis - vakarienė kavinėje, o po to gal netyčia pavyks susiimti
tai as zinok tik tuom ir teisinuos, kad nescia, daug valgau tik delto ir pan... jeigu buciau nenescia, nzn kaip issisukciau
poto reiks susiimti, o ne ar pavyks :
Sveikos
Šiandien tik su maže namie, tai net keista. Tik jai labai balio (brolio) trūksta, priprato siausti abu. Tai dabar kompensacijai su brolio mašinom žaidžia
Aisiu, ale kokia striukė matyta tik dabar ji darželį
Tai tu bent dienas ne prie šaldytuvo leidi O pas mane jame dar trečdalis torto , o valia ko tais vis dar negrįžus
Šiandien tik su maže namie, tai net keista. Tik jai labai balio (brolio) trūksta, priprato siausti abu. Tai dabar kompensacijai su brolio mašinom žaidžia
QUOTE(_caramele_ @ 2013 01 02, 09:25)
Aisiu, ale kokia striukė matyta tik dabar ji darželį
QUOTE(Deire @ 2013 01 02, 09:35)
dėl ėdimo...tu tai nors nėščia, o kaip man pasiteisinti?
Tai tu bent dienas ne prie šaldytuvo leidi O pas mane jame dar trečdalis torto , o valia ko tais vis dar negrįžus
Hellooooo
S Novym Godom, S Novym Ščestjem!
Mes tai romantyčnai su vyru atšventėm Tik šampė neskani buvo, bet tai nesugadino mūsų romantikos Ryža norėjo ardytis per fejerverkus, bet neleidom, o mažas taip ir nepabudo, nors trankės aplink nerealiai
Ps: nu klausykit, su meetu kaip matau šį kart man ignoras, ane
Einu Carameliaus fotkų žiūrėt
S Novym Godom, S Novym Ščestjem!
Mes tai romantyčnai su vyru atšventėm Tik šampė neskani buvo, bet tai nesugadino mūsų romantikos Ryža norėjo ardytis per fejerverkus, bet neleidom, o mažas taip ir nepabudo, nors trankės aplink nerealiai
Einu Carameliaus fotkų žiūrėt
QUOTE(Siii... @ 2013 01 02, 11:17)
Kad panašu mytinsimės tik mes dvi jeigu tu 4 negali, tai gal visgi 7
Nu jau Carameliaus grožis... Tinka pūzikiukas jai
Ok, tinka man ir dviese, ką negalim?? Pff....
Na kolkas manau, man tinka 7
QUOTE(Mijja @ 2013 01 02, 11:24)
Kad panašu mytinsimės tik mes dvi jeigu tu 4 negali, tai gal visgi 7
Ok, tinka man ir dviese, ką negalim?? Pff....
Na kolkas manau, man tinka 7