laba..
Saulašare, sveikinu su rožinėm naujienom
aš irgi noriu pavasario, šian buvau iki pardės nulėkusi, tai vėjas labai nemalonus
o dėl suknės, tai siuvausi sau praeitais metais lininę tokią. kaip beformę (siuvausi visom mums trim vienodo stiliaus), tai visai gerai gavosi. tik kad linas gerokai glamžosi
o Caramelės nėštumas kaip greit praėjo, atrodo
Labas rytas nu ka, as dar rami kaip suprantu,nors vis tikiuos kad gal jau gal jau, bet deja.. vakar tiek smagiai prisivaikscojom parke 2 valandas, toks geras oras jau jauciasi pavasarelis ateinantis, saulyte jau sildo, pasakele
as susirnkau jau visas smutkes pardavimui : tai va tuoj ikeliu i albumiuka ir rodau Jums cia pirma
kaip Jus svtgali?
_celeste_ man irgi nestumas taip greit praejo kazkaip delto dar kartais netikiu, kad jau tuoj tuoj turesim sesyte ir lyyygtais vyra ikalbinau del vardo
as susirnkau jau visas smutkes pardavimui : tai va tuoj ikeliu i albumiuka ir rodau Jums cia pirma
kaip Jus svtgali?
_celeste_ man irgi nestumas taip greit praejo kazkaip delto dar kartais netikiu, kad jau tuoj tuoj turesim sesyte ir lyyygtais vyra ikalbinau del vardo
Sveikos
Kas sakė, kad klimatas šyla Melavo Vietoj Velykų bobutės jaučiu sulauksim
Saulašare, sveikinu su rožine naujiena
Pamačiau tokį ankstyvą Carameliaus parašyma ri pirma mintis - rašo, kad gimdyt važiuoja
O man nėštumas nebuvo greitas, man daug greičiau antri priežiūros metai eina
Saulašare, sveikinu su rožine naujiena
QUOTE(_caramele_ @ 2013 03 18, 08:21)
Pamačiau tokį ankstyvą Carameliaus parašyma ri pirma mintis - rašo, kad gimdyt važiuoja
QUOTE(Mijja @ 2013 03 18, 14:40)
Sveikos
neee, nemanau, kad rasyciau, jeigu vaziuociau gimdyt
antri metai ziauriai greit prabega siaubas... ir siaip laikas bega, kai pagalvoju...
o del oro, nzn man atrodo kad syla saule bent jau neblogai prikaitina kambarius
Emmy, su gimtadieniuku buk laiminga ir daug daug neisblestancios energijos Tau
p.s. labas rytas... kada pavasaris??? jau tikrai uzkniso : ir siaip... kiek galima to sniego??? as nzn, neatsimenu, kad toks pavasaris kada butu buves, ka? jau man negera kazkaip..
o siaip viskas ok, negimdau... laukiu iki pietu tases is Landana tai dar spesiu issikrapstyt viska apziuret
kaip Jus??
gal dar kam reikia berniukisku smutkeliu??
p.s. labas rytas... kada pavasaris??? jau tikrai uzkniso : ir siaip... kiek galima to sniego??? as nzn, neatsimenu, kad toks pavasaris kada butu buves, ka? jau man negera kazkaip..
o siaip viskas ok, negimdau... laukiu iki pietu tases is Landana tai dar spesiu issikrapstyt viska apziuret
kaip Jus??
gal dar kam reikia berniukisku smutkeliu??
Labas rytas, as tik pamatau carameles posta ir einu tikrint gal jua oka turi grazaus berniukams? mestelk nuoroda
aš jau po kirpyklos...gerokai patrumpino, pakarpė, padažė dar garbanėlių pasuko, tai šiandien tokia graži jaučiuosi tik reiktų baigti sausainius kapoti, nes ryt jau graži nebesijausiu
dar pažiūrėjau metinę deklaraciją pasirodo reiks man susimokėti
tiesa, laba diena
tiesa, laba diena
Laba laba,
dirbu ir nebesulaukiu atostogų, jetus mėnesis geras beliko ir vuolia
vyrs pasiūlė Rūta arba Rasa, man gal labiau Rūtelė, bet ir Rasa nieko
o koks tas Tavo nerealus vardas?
neeee, ir kas dien vis daugiau skauda dėl to galvą galvoju gal dar prasieit po paprastas pardes, gal rasčiau ką padoresnio ir laisvesnio o jeigu kas tai eisiu su ta kur turiu, bet jinai juoda...
varau rinktis rūbų iš caramelės lobyno, jeigu kas ten beliko
dirbu ir nebesulaukiu atostogų, jetus mėnesis geras beliko ir vuolia
QUOTE(_caramele_ @ 2013 03 15, 20:06)
niu zinok, supranti, kaip yra... turejom kelis tokius jau atrodo tikrai, kuo toliau tuo labiau jie neee, as turiu viena pasakiska, bet vyrui primena kazkokia ne kokia is jaunystes... bet sakiau turi dar laiko uzmirsti ja ir tikrai duosim ta varda, man jis toks nerealus as negaliu... ir kaip tinka zdz...
o kokius Jus turit jei nepaslaptis?
o kokius Jus turit jei nepaslaptis?
vyrs pasiūlė Rūta arba Rasa, man gal labiau Rūtelė, bet ir Rasa nieko
o koks tas Tavo nerealus vardas?
QUOTE(Siii... @ 2013 03 16, 17:42)
A suknę išsirinkai?Aš eilinį kart buvau išsirinkus, ale reikėjo iš kart stvert-pražioplinau ir vėėėėėėėėėėėl!!!! Man jau nusibodo!!!Eisiu su bulbų maišu!!!
neeee, ir kas dien vis daugiau skauda dėl to galvą galvoju gal dar prasieit po paprastas pardes, gal rasčiau ką padoresnio ir laisvesnio o jeigu kas tai eisiu su ta kur turiu, bet jinai juoda...
varau rinktis rūbų iš caramelės lobyno, jeigu kas ten beliko
Sveikos
Vakar turėjo mano mažei į gimtadienį važiuoti, bet Gustą iš darželio parsivežiau su skaudančiu pilvu, ėjo susirietęs, teko nešti nuo mašinos Bet namie pagulėjo pora val ir praėjo. Bet šventė nuplaukė o aš jau makijažą buvau pasidarius
Aš irgi vakar buvau tik mane tik truputį pakirpo, pablondino , o prie to pačio ir mažei grifką ir ant pakaušio tokius silpnučius patrumpino. Grįžom abi gražios , tik va, kad pasirodyti visuomenei neteko
Saulašare, man Rūta gražu, o va Rasa toks jau nelabai ....
Vakar turėjo mano mažei į gimtadienį važiuoti, bet Gustą iš darželio parsivežiau su skaudančiu pilvu, ėjo susirietęs, teko nešti nuo mašinos Bet namie pagulėjo pora val ir praėjo. Bet šventė nuplaukė o aš jau makijažą buvau pasidarius
QUOTE(Deire @ 2013 03 19, 15:17)
aš jau po kirpyklos...gerokai patrumpino, pakarpė, padažė
tiesa, laba diena
tiesa, laba diena
Aš irgi vakar buvau tik mane tik truputį pakirpo, pablondino , o prie to pačio ir mažei grifką ir ant pakaušio tokius silpnučius patrumpino. Grįžom abi gražios , tik va, kad pasirodyti visuomenei neteko
Saulašare, man Rūta gražu, o va Rasa toks jau nelabai ....
Labas rytas
Valio, penktadienis
šiandien Greta keliaus pas močiutę, o mes į draugo 30-metį Dar lygtais sekmadienį planuojamas vienas vaikiškas gimtadienis, tai panašu, kad savaitgalis bus nenuobodus
Valio, penktadienis
šiandien Greta keliaus pas močiutę, o mes į draugo 30-metį Dar lygtais sekmadienį planuojamas vienas vaikiškas gimtadienis, tai panašu, kad savaitgalis bus nenuobodus
laba
pažiūri per langą - diena graži, saulė šviečia, o išėjus jaučiasi visiškas dubakas.. brrr..
buvom šian bokšte, tai panom įdomu buvo pažiūrėt iš aukštai, pasisukt, pabėgiot, aišku..
dičkei didesnį įspūdį paliko
pažiūri per langą - diena graži, saulė šviečia, o išėjus jaučiasi visiškas dubakas.. brrr..
buvom šian bokšte, tai panom įdomu buvo pažiūrėt iš aukštai, pasisukt, pabėgiot, aišku..
dičkei didesnį įspūdį paliko
Sveikutes niu, ka as galiu pasakyti, negimdau.. ir jau nebetikiu, kad kada gimdysiu... sunku pajudet... skauda visur, ir laiptine isplauta ir antakiai padazyti, pedikiurai padaryti.. jau net savaiminis idegis baigia nusiplaut ir nieko... tai va... gal laukia rimtai atsilimo pupa? cia zada kita sav siltesne, ania?
tai va prisiduodu, eisiu siurbt namuuu, dar kazka patvarkyt, jau net nzn, viskas isskalbta, islyginta... ai dar gal savo spinta visai pereiciau
beje, spintos dar nesulaukiau : sake kad iki Velyku, tai ziekit, ar nesulauksiu nesnekam sia tema, ok??
p.s. Dovydinis su angina namie, antibai 7 dienas.. tai gal delto sese nelenda? bijo brolio ligu?
zdz, gero 7niuko visoms, nesusalkit ir iki, tikekimes, kad greit naujienu turesiu
tai va prisiduodu, eisiu siurbt namuuu, dar kazka patvarkyt, jau net nzn, viskas isskalbta, islyginta... ai dar gal savo spinta visai pereiciau
beje, spintos dar nesulaukiau : sake kad iki Velyku, tai ziekit, ar nesulauksiu nesnekam sia tema, ok??
p.s. Dovydinis su angina namie, antibai 7 dienas.. tai gal delto sese nelenda? bijo brolio ligu?
zdz, gero 7niuko visoms, nesusalkit ir iki, tikekimes, kad greit naujienu turesiu