Labas rytas Gustuka su gimtadieniu : koks didelis jau bicas
kaip Mijjukai gimke? vakar gal sventet? ka dovanu gavo??
as tai nuspirkau pagalve maitinimo-miegojimo, tai kai zmogus ismiegojau nzn, ar pasakojau jau Jums
salta lauke ziauriai ania?? kas cia per oras blyn?? tai pavasaris turetu buti, o ne ziema prasideti... :
geriu kavyte, eisiu ko nors pusryciaut, jau kaka, bet pavalgyt tai megstu
sapnavau beje nakti, kad juodaplauke mergyte maitinau jau tokia faina
Sveikutės, užbėgau caramelkiuko pračekint Žiūriu dar 2 in 1 kažkaip galvojau kad vasarį terminas, apsirikau mažumėlę
Mes gerai, sveiki, darbų yra, tai po vieną koją visur bandau suspėt. Aplankėm kazį, nelabai ką pirkom, bet ne to ėjau
Tai tiek apie mus, darbuojuos ir tiek nieko naujo
Mes gerai, sveiki, darbų yra, tai po vieną koją visur bandau suspėt. Aplankėm kazį, nelabai ką pirkom, bet ne to ėjau
Tai tiek apie mus, darbuojuos ir tiek nieko naujo
Laba
Gustuką su praėjusiu Tortadieniu! Kad augtų sveikas, laimingas ir klausytų mamos
Tai ką, šian meetas?Planai nesikeičia?18.30 Savanorių JAzz?
Aš žadu būt, jei ekstriniu atveju vyro darbe neužlaikys
Gustuką su praėjusiu Tortadieniu! Kad augtų sveikas, laimingas ir klausytų mamos
Tai ką, šian meetas?Planai nesikeičia?18.30 Savanorių JAzz?
Aš žadu būt, jei ekstriniu atveju vyro darbe neužlaikys
Labs,
atbėgau pasitikrint ar mytas įvyks aš atvyksiu
o daugiau kaip ir nieko gero, labai darbais buvau užsivertusi, dabar truputėlį ramiau jau.
savaitgalį buvom kazy, prisipirkom medinių šaukštų, nes mažius buvo visus suskaldęs ir dar krepšį mažajam grybautojui radom vnž tradiciškai, o vakar baseine visi buvom pasimaudyt
nu ir daaaar - turim bilietus į Maltą atostogoms nebesulaukiu jau
tai Tu pirma man parodyk, mažu kas tiks manajam
ir dar sveikinu abu vyrukus su praėjusiais gimtadieniais
atbėgau pasitikrint ar mytas įvyks aš atvyksiu
o daugiau kaip ir nieko gero, labai darbais buvau užsivertusi, dabar truputėlį ramiau jau.
savaitgalį buvom kazy, prisipirkom medinių šaukštų, nes mažius buvo visus suskaldęs ir dar krepšį mažajam grybautojui radom vnž tradiciškai, o vakar baseine visi buvom pasimaudyt
nu ir daaaar - turim bilietus į Maltą atostogoms nebesulaukiu jau
QUOTE(_caramele_ @ 2013 03 01, 17:54)
eisiu desiu i pardavima Dovydo smutkes geras, bo turiu nenunesiotu geru
tai Tu pirma man parodyk, mažu kas tiks manajam
ir dar sveikinu abu vyrukus su praėjusiais gimtadieniais
Sveikos
Ačiū už sveikinimus mano diškiui Kažkaip labai jau greitai man tie 5 metai prabėgo ir jau didelis mano mažiukas
Aha, didelis, o dar ir šiaip prie aukštesnių Oi, dovanų visa krūva, kaip ir įspūdžių. Seneliai tik tradiciškai pinigais ant dviračio prisideda. O man taip ir geriau, o tai žaislai tuoj puse buto užims. Reikia kažkaip galvoti kaip juos sandėliuoti
O šventėm traukinių stotį
Tik va mažoji kažkokią zarazą pasigavo, grįžus užmigo o atsikėlė su tempa. Paskui ir viduriuoti pradėjo - antra naktis su smagumais
Saulašare, o kada atostogos Aš jau galvojau, kad šią vasarą neatostogausiu, bet panašu, kad koreguosis mano planai ir bent pora savaičių gausiu
Ačiū už sveikinimus mano diškiui Kažkaip labai jau greitai man tie 5 metai prabėgo ir jau didelis mano mažiukas
QUOTE(_caramele_ @ 2013 03 03, 08:18)
Labas rytas Gustuka su gimtadieniu : koks didelis jau bicas
Aha, didelis, o dar ir šiaip prie aukštesnių Oi, dovanų visa krūva, kaip ir įspūdžių. Seneliai tik tradiciškai pinigais ant dviračio prisideda. O man taip ir geriau, o tai žaislai tuoj puse buto užims. Reikia kažkaip galvoti kaip juos sandėliuoti
O šventėm traukinių stotį
Tik va mažoji kažkokią zarazą pasigavo, grįžus užmigo o atsikėlė su tempa. Paskui ir viduriuoti pradėjo - antra naktis su smagumais
Saulašare, o kada atostogos Aš jau galvojau, kad šią vasarą neatostogausiu, bet panašu, kad koreguosis mano planai ir bent pora savaičių gausiu
QUOTE(Mijja @ 2013 03 04, 21:56)
greit balandžio 18-25 varysim
sveikos
nors mes nelabai sveikos Greta šiandien jau vėl pas močiutę, o nuo ryt likusią savaitę būsiu namuose su ja vėl sloga ir paskui kosulys o dar ir aš tokia nelabai kokia...lygtais gerklę nori skaudėti ir nosis neaiški vienu žodžiu, nekenčiu ligų
Gustuką sveikinu su labai gražiu jubiliejum tikrai kaip greitai laikas bėga
dar kažkaip reikia susiimti su svoriu, nes per paskutinę savaitę priaugau gal 3 kg siaubas, kas čia per apetitas
Papildyta:
kaip faina
nors mes nelabai sveikos Greta šiandien jau vėl pas močiutę, o nuo ryt likusią savaitę būsiu namuose su ja vėl sloga ir paskui kosulys o dar ir aš tokia nelabai kokia...lygtais gerklę nori skaudėti ir nosis neaiški vienu žodžiu, nekenčiu ligų
Gustuką sveikinu su labai gražiu jubiliejum tikrai kaip greitai laikas bėga
dar kažkaip reikia susiimti su svoriu, nes per paskutinę savaitę priaugau gal 3 kg siaubas, kas čia per apetitas
Papildyta:
QUOTE(Saulašarė @ 2013 03 04, 13:06)
greit balandžio 18-25 varysim
kaip faina
Eina sau tos ligos Man jaučiu stogą nurautų jei maniškis tieeeek sirgtų tfu tfu tfu, bijau prisikalbėt
QUOTE(Saulašarė @ 2013 03 04, 13:28)
Eina sau tos ligos Man jaučiu stogą nurautų jei maniškis tieeeek sirgtų tfu tfu tfu, bijau prisikalbėt
šiaip rudenį dar visai padoriai sirgo...bet va iš po to sunkesnio sirgimo kažkaip imunitetas neatsistato normaliai...
Sveikatytės Gretai, pamiršau vyrukus pasveikint - abiems sveikatytės pirmiausia!
Meete nebūsiu, vyrui savaitiniai- vėlyvi darbai prasidėjo, turiu vaikus susirinkt, dar pas didžiąją vakare kaziukas, niekaip. Kimbu į darbelius toliau
Meete nebūsiu, vyrui savaitiniai- vėlyvi darbai prasidėjo, turiu vaikus susirinkt, dar pas didžiąją vakare kaziukas, niekaip. Kimbu į darbelius toliau
Labs ryts,
smagiai vakar papliurpėm
Siii, gali nebvargt su soda su ja nebent tik paviršinius nešvarumus pašalini, o nitratų tikrai ne, nes jie yra net daržovės paviršiuj, o ir viduj
Beto, tie nitratai nėr kažkoks didelis baubas jeigu nėr jų per daug, nes jie dirvožemy susidaro ir natūraliai be jokių trašų ir yra būtini augalui augti
smagiai vakar papliurpėm
Siii, gali nebvargt su soda su ja nebent tik paviršinius nešvarumus pašalini, o nitratų tikrai ne, nes jie yra net daržovės paviršiuj, o ir viduj
Beto, tie nitratai nėr kažkoks didelis baubas jeigu nėr jų per daug, nes jie dirvožemy susidaro ir natūraliai be jokių trašų ir yra būtini augalui augti
Labs ryts pupos as nusiteikus neblogai, bo gerai ismiegojau net moteru nepaziejau, nuejau liuliuot, taip gera geriausias bairis, net nakti susijuokem su vyru, kad jam pradejus glostyt mano pilva, sakau neprikelk tai jis taip paziejo kaip koki monstriuka nesiociau pilve nes ji pradeda maltis ir man nugara lauzyt, skaudoka sakyciau, tai smagu kai miega nakti
tei va, kas dar gero? ai vakar kokiu skaniu pirozku prikepiau su raugytais kopustais nzn kiek ju suvalgiau, taip skanu, dar snd liko, tai kirsiu ir neispute pilvo, liux.
kaip Jus? smagus meetukas buva, gal fotkiu kokiu padaret?
siandien turiu daug lygintis, dar paskalbt... zdz veikt turiu ka :
greiciau pliusas visa para butu taip noris silumos
tei va, kas dar gero? ai vakar kokiu skaniu pirozku prikepiau su raugytais kopustais nzn kiek ju suvalgiau, taip skanu, dar snd liko, tai kirsiu ir neispute pilvo, liux.
kaip Jus? smagus meetukas buva, gal fotkiu kokiu padaret?
siandien turiu daug lygintis, dar paskalbt... zdz veikt turiu ka :
greiciau pliusas visa para butu taip noris silumos