laba..
šian lietinių prikepiau - darysiu su varške ir sūriu.
valentinkės paprastai nešvenčiam, ir labai pritariu šitam posakiui. geriau kasdien pasakyt myliu, nei kartą metuose..
o gėlių galima gauti ir ne tik per šventes
Sveikos
Aš tai ir nenoriu, kad man per Valentinkę gėles dovanotų nes t dieną MB vardadienis, tai jau geriau aš jam kokį nors valgomą ar buitį naudojamą dovaną padovanosiu, o saviškės lauksiu 15 d
Blynų Gustui kepiau vakar, bo šiandien tingėjau anksti keltis, o šiandien sau tik pakartojau. Vakare irgi bus lietiniai su varške man , o kitiems su sūriu ir dešra
Šiandine mūsų senoji geroji mazdutė, kuri tiek daug matė ir patyrė, vėl pagedo Jaučia mano širdis, kad varkymas turbūt jos kainuos puse tiek kiek pati verta Ar tik nereiks jos į užtarnautą poilsį išleisti
Aš tai ir nenoriu, kad man per Valentinkę gėles dovanotų nes t dieną MB vardadienis, tai jau geriau aš jam kokį nors valgomą ar buitį naudojamą dovaną padovanosiu, o saviškės lauksiu 15 d
Blynų Gustui kepiau vakar, bo šiandien tingėjau anksti keltis, o šiandien sau tik pakartojau. Vakare irgi bus lietiniai su varške man , o kitiems su sūriu ir dešra
Šiandine mūsų senoji geroji mazdutė, kuri tiek daug matė ir patyrė, vėl pagedo Jaučia mano širdis, kad varkymas turbūt jos kainuos puse tiek kiek pati verta Ar tik nereiks jos į užtarnautą poilsį išleisti
Labas, avaisinkites
o tu namuose savo fotosesijas darai? gal mini fotostudija isirengus
QUOTE(_caramele_ @ 2013 02 12, 09:16)
siandien turiu fotosesija, tai laukiu daba mergikiu, eisiu da biski pasigrazint, kad neisgasdint : bo kazkaip melynai pabalus esu, smagumelis, kai negali i soliuriuma nueit uztat selftano turiu serveteliu eisiu apgaule padarysiu
o tu namuose savo fotosesijas darai? gal mini fotostudija isirengus
sveikos
aš darbais užsikasusi
labai labia noriu blynų (žiauriai mėgstu visom formom), ale grįšiu jau vėlai tai nežinau ar bekepsiu, o ir ryte nekepiau, nes Greta pas močiutę būna
mes sekmadienį dviese su MB buvom nulėkę iki druskininkų vandens parko pasipirtinti, tai pasijuokėm, kad kaip ir valentinkę galima užskaityti
čirvinius kepu kiekvieną šeštadienio rytą...kažkaip jau gavosi tradicija man jie labai labai skanūs, o ir Greta jau pradeda juos valgyti normaliau (ne 1 dalelę, kaip seniau ), tai man smagu juos kepti
dar MB vėl su akim kamuojasi...kažkada prieš naujus įsivarė miške šaką tiesiai į rageną, gal kelias savaites kankinosi, kol užgijo...ir dabar pasirodo šiaip nei iš šio nei iš to - atsinaujino žaizda ir vėl skausmas baisus, akis jautri ir gydytojai sako, kad čia normalu ir taip būna
aš darbais užsikasusi
labai labia noriu blynų (žiauriai mėgstu visom formom), ale grįšiu jau vėlai tai nežinau ar bekepsiu, o ir ryte nekepiau, nes Greta pas močiutę būna
QUOTE(_caramele_ @ 2013 02 12, 09:16)
Labs ryts as jau apsiblyninau ir vyrukam idejau, vienam i darzeli, kitam i darbeli anksti atsikeliau i prikepiau tai daba jau galima sakyt, galiu varyt ziema is kiemo
ka Jus? ka per valentynke veiksit? zinau, kad nelabai kas cia svencia ir mes tokie pat baliona sirdutes formos nedovanosi gi
ka Jus? ka per valentynke veiksit? zinau, kad nelabai kas cia svencia ir mes tokie pat baliona sirdutes formos nedovanosi gi
mes sekmadienį dviese su MB buvom nulėkę iki druskininkų vandens parko pasipirtinti, tai pasijuokėm, kad kaip ir valentinkę galima užskaityti
QUOTE(Siii... @ 2013 02 12, 13:37)
Su blynų diena! Kepsiu šiandien čirvinius, žėsim kaip gausis
čirvinius kepu kiekvieną šeštadienio rytą...kažkaip jau gavosi tradicija man jie labai labai skanūs, o ir Greta jau pradeda juos valgyti normaliau (ne 1 dalelę, kaip seniau ), tai man smagu juos kepti
dar MB vėl su akim kamuojasi...kažkada prieš naujus įsivarė miške šaką tiesiai į rageną, gal kelias savaites kankinosi, kol užgijo...ir dabar pasirodo šiaip nei iš šio nei iš to - atsinaujino žaizda ir vėl skausmas baisus, akis jautri ir gydytojai sako, kad čia normalu ir taip būna
Sveikos, šimtas metų!!!
Vajej kokių gražių žinių čia besama Neskaičiau, ką pliurpėt, nes trumpam įkišau snapelį, ale Sii liniuotę užmačiau, ir net sugebėjau atsiverst tą vietą, kur rašė, kad brolį Justukas turės - nugi visokeriopi nuoširdžiausi didžiausi sveikinimai, gražaus laukimo ir gražaus jo rezultato
_carameliuk_, o kaip Tu, kada jau caramelytės laukiat šiam pasauly pasirodant?
Aš gyvenu, labai visur visada reik skubėt, ypač darbe, tai nėr kada SM'intis. FB dar kartais įlendu, nes ten kažkaip greit gaunasi
Šiaip viskas gerai, labai jūsų visų pasiilgau, tikiuosi čia sugrįžt, kai bus kokių prošvaisčių
Vajej kokių gražių žinių čia besama Neskaičiau, ką pliurpėt, nes trumpam įkišau snapelį, ale Sii liniuotę užmačiau, ir net sugebėjau atsiverst tą vietą, kur rašė, kad brolį Justukas turės - nugi visokeriopi nuoširdžiausi didžiausi sveikinimai, gražaus laukimo ir gražaus jo rezultato
Aš gyvenu, labai visur visada reik skubėt, ypač darbe, tai nėr kada SM'intis. FB dar kartais įlendu, nes ten kažkaip greit gaunasi
Šiaip viskas gerai, labai jūsų visų pasiilgau, tikiuosi čia sugrįžt, kai bus kokių prošvaisčių
QUOTE(Deire @ 2013 02 12, 18:14)
oooo kaip smaguuuu ziauriai noreciau tep papramogaut
o as gavau objektyva nauja Valentynkes proga tai jau uzskaitau irgi rytoju is anksto
QUOTE(vij@ @ 2013 02 13, 10:56)
Sveikos, šimtas metų!!!
niu pagaliau ponia pasirodei, tai kaip begyveni??? as tai zinok pusku pusku ir laukiu termino kovo gale kalbu vis apie tases susidejima, bet vis atidelioju tai to ano dar reik ir pan zdz...
siandien mano vyrukas mazasis atsikele su pilvo skausmu, sake vakar saldainiu negru privalge, tai tetis pasiule neiti i darzeli, tai aisku mintis labai patiko irrrr kai nbereikejo i darzeli, praejo skaudet pilva tai siandien namie chaosas galima sakyt, jau susipykom 3 kartus neturi daug veiklos jis su manim, zdz, smagi dienele nusimato
einu varsketuku virt
Labas rytas
Su meilės diena brungiosios , kad jos niekada nepritrūktų
ir viena diena Kaip tavo kindriai, kaip mažoji be tavęs?
Carameliau, Deire tai jūs jau skaitosi atšventę ? Aš vakar visaip bandžiau priminti MB kokia šventė laukia penktadienį, ale per tike metų kartu, jis ir nesugebėjo prisiminti Blogai maniškiui su tom datom.
Su meilės diena brungiosios , kad jos niekada nepritrūktų
QUOTE(vij@ @ 2013 02 13, 09:56)
Sveikos, šimtas metų!!!
ir viena diena Kaip tavo kindriai, kaip mažoji be tavęs?
Carameliau, Deire tai jūs jau skaitosi atšventę ? Aš vakar visaip bandžiau priminti MB kokia šventė laukia penktadienį, ale per tike metų kartu, jis ir nesugebėjo prisiminti Blogai maniškiui su tom datom.
Su Ružava Širdžių diena, pupos! Tegul meilė liejas per kraštus kiekvieną dieną
Ačiū, Vijukau Pasiilgom tavęs, laukiam sugrįžtant
QUOTE(vij@ @ 2013 02 13, 09:56)
... nugi visokeriopi nuoširdžiausi didžiausi sveikinimai, gražaus laukimo ir gražaus jo rezultato...
Ačiū, Vijukau Pasiilgom tavęs, laukiam sugrįžtant
Labs labs, su meilas diena a gavot nuo brangiųjų nors po kokią pliušinę širdį? aš tai, įsivaizduojat, neeee
jetus kaip man laikas lekia, darbe nesąmonė, grįžti jau ir miegot tuoj reik eit, nebsulaukiu jau gegužės, išeisiu jau tada į utarnautą poilsį
Sii, kaip smaguuuu, būsi pagerbta tarp vyrų, man smagiai atrodo
oooo mano draugė visom prasmėm mums irgi gegužę nusimato veselė, o gal toj pačioj susimatysim?? reik tadu suknes derint, kad vienodom nebūtume
o geriausiais gi bajeris, kad mano brolio vestuvės nusimato per planuojamą gimdymo dieną tai truputėlį liūdna...
jetus kaip man laikas lekia, darbe nesąmonė, grįžti jau ir miegot tuoj reik eit, nebsulaukiu jau gegužės, išeisiu jau tada į utarnautą poilsį
Sii, kaip smaguuuu, būsi pagerbta tarp vyrų, man smagiai atrodo
QUOTE(Siii... @ 2013 02 09, 09:26)
Blyn, gegužę į vestuves pakviesti esam, nu tai man irgi visai malonūs, bet sunkūs rūpesčiai laukia - sukneeeeeeeelės reik
oooo mano draugė visom prasmėm mums irgi gegužę nusimato veselė, o gal toj pačioj susimatysim?? reik tadu suknes derint, kad vienodom nebūtume
o geriausiais gi bajeris, kad mano brolio vestuvės nusimato per planuojamą gimdymo dieną tai truputėlį liūdna...
Sveikos meiles kas gero? mes vakar su drauge po akropoli smagiai pasitrynem, pasidovanojau sau markskinukus-tunika po gimdymo ir skara pavasarine norejau dar kelniu, bet nzn koks dydis bus...
o vakare dariau vakariene, tai skaniai visi privalgem ir prasivartem prie teliko
ka Jus gero?
as norejau paklausti, duokit kuri nors Dikes tel nr ir ar ji buna Kaune, gal kas zinot? as gi noriu pirkti is jos Zappy pagalve tai sakau reik gi zmogui pasukt i pasakys, kaip kas
sekmadieni darysim fotosesija, drauge mane padazys, pasukuos graziai ir pafotkins mana pilvuza, gal iseis ir vyrukus ikomponuot o ryt sakiau namie pasivartysim, mazas lyg bando snargli pust tikiuos tuom ir baigsis viskas..
einu valgyt ka nors, siaubingas apetitas
o vakare dariau vakariene, tai skaniai visi privalgem ir prasivartem prie teliko
ka Jus gero?
as norejau paklausti, duokit kuri nors Dikes tel nr ir ar ji buna Kaune, gal kas zinot? as gi noriu pirkti is jos Zappy pagalve tai sakau reik gi zmogui pasukt i pasakys, kaip kas
sekmadieni darysim fotosesija, drauge mane padazys, pasukuos graziai ir pafotkins mana pilvuza, gal iseis ir vyrukus ikomponuot o ryt sakiau namie pasivartysim, mazas lyg bando snargli pust tikiuos tuom ir baigsis viskas..
einu valgyt ka nors, siaubingas apetitas
QUOTE(Saulašarė @ 2013 02 14, 20:02)
...a gavot nuo brangiųjų nors po kokią pliušinę širdį? .... aš tai, įsivaizduojat, neeee ...
...
mums irgi gegužę nusimato veselė, o gal toj pačioj susimatysim?? reik tadu suknes derint, kad vienodom nebūtume ...
...tai truputėlį liūdna...
...
mums irgi gegužę nusimato veselė, o gal toj pačioj susimatysim?? reik tadu suknes derint, kad vienodom nebūtume ...
...tai truputėlį liūdna...
Nu aš irgi nea Tiulpanų užtat gavau, labai gražių... O pati iškepiau pyragą su širdim Tai paėdėm ir toliau dirbom savo darbą-užsiėmėm su mažu - toks tas ir šventimas
Mums Kaune...O jums?
Nu joo, ale gal dar nesprogsi iki to laiko? Juk dažniausiai beibiai nebūna kaip laikrodukai tikslūs
Sveikos
Aš , tiesa pasakius, visai nesitikėjau vakar nieko, ale gavau ir gėlę ir saldainių Vakarienę aš irgi dariau, ale prie teliko varčiaus viena, bo MB visas apsislogavęs. Tikiuos vaikai nepasigaus šito "gėrio".
O šiandien paliekam abu savo aukso gabalus draugams ir varom su MB į pasimatymą Ech, paskutinė kartą buvom dar prieš gimtant mažei
Carameliau, kaip tavo prieaugis su geru apetitu ?
Aš , tiesa pasakius, visai nesitikėjau vakar nieko, ale gavau ir gėlę ir saldainių Vakarienę aš irgi dariau, ale prie teliko varčiaus viena, bo MB visas apsislogavęs. Tikiuos vaikai nepasigaus šito "gėrio".
O šiandien paliekam abu savo aukso gabalus draugams ir varom su MB į pasimatymą Ech, paskutinė kartą buvom dar prieš gimtant mažei
Carameliau, kaip tavo prieaugis su geru apetitu ?