laba laba
QUOTE(Mijja @ 2013 01 22, 11:38)
Sveikos įdomiosios
Šaltoka lauke
Gusto nenorėjau šianiden į darželį leisti, ale tas net verkti pradėjo. Jam čia kai bausmė. Teko leisti, nes nelabai jis ten lauke būna, tik iki mašinos ir iš mašinos
Celeste, kas ten pas jus su ligom
Kad greičiau jos baigtųsi
Mano mažosios miegas visai susisuko
Miega vos ne iki 10, tai paskui pietų be 16-17 val neužmigdsi, o tada jau Gusto reikia važiuoti. Vakare vėl ilgiausiai nemiega. Kaip čia ją "atsukti" atgal į tvarkingą ritmą
Ryte , jeigu žadinsiu ankščiau, bus labai pikta
Užtat pasidžiaugsiu, kad jau rodo sistemoj, kad į darželį esam 4 elėje
Tai gal ir patkesim nuo rugsėjo
aš šiandien 8val jau buvau poliklinikoje, tai iš kažkokių bobelių išgirdau repliką, kad "jau tokio vaiko per tokį orą tai nei už ką neveščiau"
su mikriuku, tai neveščiau, bet su mašina tai nematau problemų
tai va, mes irgi po truputį kapstomės iš ligų...vakar buvom pas homeopatą, šiandien pas savo gyd., tai gerai, kad Gretos gydytoja neprieštarauja, kad gydomės keliais frontais
užrašiau mašinuką pas dyzelių meistrus, nes per šalčius MB keliasi naktį, kad pakūrenti
tik juokingiausia, kad užrašė antradieniui, kai pagal prognozes tada jau vėl pliusas bus ir vėl ji man gerai kursis
kas liečia miegą...Greta jau senai metė pietų miega namuose (visur kitur miega puikiai), tai nors vakare anksti užmiega
nors va kaip šiandien bus tai nežinau, nes anksti kėlėmės
sveikinu dėl darželio eilės
ir faina, kai vaikai noriai į daržą keliauja...Greta irgi laukia, kada vėl galės eiti