QUOTE(motorela @ 2012 12 21, 11:53)
Tai aš irgi šaldau-tik užsigauna, lekiam į tuliką...bet sakau, tik nuimu nugriuvusį jau mėlynė atsiranda-per sekundę...nespėju nubėgt ir atlikt visų procedūrų
QUOTE(Siii... @ 2012 12 21, 12:07)
Tai aš irgi šaldau-tik užsigauna, lekiam į tuliką...bet sakau, tik nuimu nugriuvusį jau mėlynė atsiranda-per sekundę...nespėju nubėgt ir atlikt visų procedūrų
gal tiesiog tokia vaikucio odyte, labai opus kokie grazus namuciai, foto superine
QUOTE(motorela @ 2012 12 21, 12:14)
gal tiesiog tokia vaikucio odyte, labai opus kokie grazus namuciai, foto superine
Joo, va pasiskaičiau, kad mėlynumo ryškumas priklauso nuo to, kaip arti odos paviršiaus trūko kraujagyslė: jei arti odos paviršiaus, pamėlynuoja labai greitai, o jei giliau - mėlynumas gali atsirasti ir po dienos.
Dar įskaičiau, kad žmonėms, kuriems labai greit atsiranda mėlynės, trūksta vitamino C... Nu reiks pasišnekėt su gydytoja...Gal čia nieko netrūksta, tiesiog tokia odelė
Aha, man šita foto irgi labai patiko
QUOTE(Siii... @ 2012 12 21, 12:18)
Joo, va pasiskaičiau, kad mėlynumo ryškumas priklauso nuo to, kaip arti odos paviršiaus trūko kraujagyslė: jei arti odos paviršiaus, pamėlynuoja labai greitai, o jei giliau - mėlynumas gali atsirasti ir po dienos.
Dar įskaičiau, kad žmonėms, kuriems labai greit atsiranda mėlynės, trūksta vitamino C... Nu reiks pasišnekėt su gydytoja...Gal čia nieko netrūksta, tiesiog tokia odelė
vitamino c gali ir profilaktiskai duoti, tuo labiau dabar ziema. yra lasiukais vitaminas c tokiems kleckams. Jo gi nepadauginsi, perteklius su sisiuku pasisalina
Toks geras oras lauke, o aš su vežimu nepaeinu...
Ieškom rogučių kokių...
Ačiū, pasidomėsiu
Ieškom rogučių kokių...
QUOTE(motorela @ 2012 12 21, 12:26)
vitamino c gali ir profilaktiskai duoti, tuo labiau dabar ziema. yra lasiukais vitaminas c tokiems kleckams. Jo gi nepadauginsi, perteklius su sisiuku pasisalina
Ačiū, pasidomėsiu
Parsiradau namolio ir mažių anksčiau parsivežiau, draugausim apskritai smaguuu, atostogos visiems savaitę
* ech, tos mėlynės maniškis kai jau varo tai varo iki kraujų, va ir vakar sugebėjo lygioj vietoj bėgdamas į kėdės atlošą atsitrenkt ir po antakiu prasikirst nu bet apsiėjom be siūlių, nors galvojau vežt...
** tv ir nereik aš irgi nemačiau, bet yra toks daiktas kaip delfis ir dar panašių informacinių portalų
QUOTE(Siii... @ 2012 12 21, 20:10)
*Mano gi gražuolis vėl su mėlyne Tvojosi į radiatorių eilinį kart
**Nieko nežinau, neturiu TV ir sėdžiu atsipūtus
**Nieko nežinau, neturiu TV ir sėdžiu atsipūtus
* ech, tos mėlynės maniškis kai jau varo tai varo iki kraujų, va ir vakar sugebėjo lygioj vietoj bėgdamas į kėdės atlošą atsitrenkt ir po antakiu prasikirst nu bet apsiėjom be siūlių, nors galvojau vežt...
** tv ir nereik aš irgi nemačiau, bet yra toks daiktas kaip delfis ir dar panašių informacinių portalų
QUOTE(Saulašarė @ 2012 12 21, 12:57)
... bet yra toks daiktas kaip delfis ir dar panašių informacinių portalų
Žinok, gėda pripažint, ale nei delfių nei alfų neskaitau... Apskritai jokiom naujienom nesidomiu...Ką kas papliotkina tiek ir žinau...Na orais nebent...
Iš vis atsilikus pasidarysiu
Nu ale ką daryt, kai jau viskie Kubiliai, Kedžiai ir tt buvo užknisę juodai Ramu kažkaip be jų
QUOTE(Siii... @ 2012 12 21, 11:10)
Oi spaudžia šaltukas Tikros Kalėdos! Visai neblogai, kai namie sėdi ir niekur nereik tystis Nors ryt lėksiu į miestą dovanų, maistų ir tt
Mano gi gražuolis vėl su mėlyne Tvojosi į radiatorių eilinį kart Nespėjau iki tūliko nubėgt-mėlynė ant akių atsirado! Nu mygom!Aš nesuprantu, ar čia tik pas jį, ar pas visus vaikus mėlynės akimirksniu atsiranda??Nė nespėju ūkiniu muilu ištepliot
Nu ir kaip, pavyko? Ką darei?
Mano gi gražuolis vėl su mėlyne Tvojosi į radiatorių eilinį kart Nespėjau iki tūliko nubėgt-mėlynė ant akių atsirado! Nu mygom!Aš nesuprantu, ar čia tik pas jį, ar pas visus vaikus mėlynės akimirksniu atsiranda??Nė nespėju ūkiniu muilu ištepliot
Nu ir kaip, pavyko? Ką darei?
užuojauta dėl važiavimo į miestą pas čia aplink bazę jau dabar žiaurūs kamščiai
už mėlynę
nu taip pusiau...suradau senas nuotraukas gėlyčių, boružėlių, drugelių ir pan., ir sukabinau ant sienos kol kas tiek tik išspaudžiau
QUOTE(Deire @ 2012 12 21, 14:02)
pas čia aplink bazę jau dabar žiaurūs kamščiai
cia paskutiniu metu pastoviai uzsikimse ir be svenciu vis avarijos viena po kitos, kai pir barsauskas
Sveikos
Kalėdų stebuklas , ne kitap - tiek per pusdienį prirašyti AŠ kavinuos ir eisiu namų tvarkyti, sausainiams tešlos maišyti. vakare su Gustu puošim. Liks tik pora tortų jau pas tėvus nuvažiavus iškepti, o daugiau kažkokių kepinių ir neplanuoju, tingiu
Deire, sveikinu su įkurtuvėm Gretos kambarį
Emmy, šaunuolė, kad dar spėji ir sagučius daryti. Aš vis pasižiūriu, juosteles apžiūriu, ale kad mažoji nieko plaukuose nepripažįsta ta ir nedarau. Nors teoriją jau išmokau
Tu į darbą neik, o čia geriau užsuk ; pasiilgau aš čia tavęs
nebeįdomu patapo kažkaip. Gal kadu youtube pažiūrėsiu kas ten per viens
Pas mane taip ir užtenka mažiausio stuktelėjimo ir mėlynė jau yra. Tiesiog tokia jau delikotna aš
Kalėdų stebuklas , ne kitap - tiek per pusdienį prirašyti AŠ kavinuos ir eisiu namų tvarkyti, sausainiams tešlos maišyti. vakare su Gustu puošim. Liks tik pora tortų jau pas tėvus nuvažiavus iškepti, o daugiau kažkokių kepinių ir neplanuoju, tingiu
Deire, sveikinu su įkurtuvėm Gretos kambarį
Emmy, šaunuolė, kad dar spėji ir sagučius daryti. Aš vis pasižiūriu, juosteles apžiūriu, ale kad mažoji nieko plaukuose nepripažįsta ta ir nedarau. Nors teoriją jau išmokau
QUOTE(vij@ @ 2012 12 21, 09:32)
Man paskutinė darbo diena ir grįšiu į darbus tik naujais metais Tikiuosi, kad per atostogas nereiks ateit
Apie euroviziją aš irgi niekad nieko nežinau ir nesuprantu
Apie euroviziją aš irgi niekad nieko nežinau ir nesuprantu
Tu į darbą neik, o čia geriau užsuk ; pasiilgau aš čia tavęs
nebeįdomu patapo kažkaip. Gal kadu youtube pažiūrėsiu kas ten per viens
QUOTE(Siii... @ 2012 12 21, 11:10)
Pas mane taip ir užtenka mažiausio stuktelėjimo ir mėlynė jau yra. Tiesiog tokia jau delikotna aš
Laba.
Sii, ačiū už namučius
o man nėra kalėdinės nuotaikos. gal atsiras
Sii, ačiū už namučius
o man nėra kalėdinės nuotaikos. gal atsiras