QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 11:51)
Kad jis dar mažas, nieko, apart mišinio nevalgo
Uždaviau kalakutienos, lyg nieko buvo, paskui užraudo žandai, tai matyt ir jai bus alergiškas
Uždaviau kalakutienos, lyg nieko buvo, paskui užraudo žandai, tai matyt ir jai bus alergiškas
tai jei tik misini geria tai kaip zinot kad kiausiniui ir vistienai alergija.... primaitinti reiskia jau pradejot po truputi nu....
kalakutiena irgi baltymai, visa mesa, zuvis yra baltymai,gali visas baltyminis maistas alergizuoti... paziurekit to misinuko sudeti kiek ten baltymu....
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 01 21, 11:49)
bet ar būna tokiem mažiem tokie augimo šuoliai kiek domėjausi ir kiek pamenu nuo vyresnėlio laikų tai vyresniam nei 3 metai prasidėjo skausmai, o dabar mažylė mano visai dar maža.
nu pabandysiu juk tai nekenkia, ačiū
į šiaulius važiuosiu, nes gyvenu radviliškyje. ir pas neurologe t.y. ART tik vasario 13 diena. bet trečiadienį važiuoju pas alergologe tai tuo pačiu užlėksiu ir nosį įkišiu pas kinezeterepiaute paklausiu kas čia gali būti gal ką patars kol eilėje lauksime iki vasario.
dariau dukrytei didele mišre palete niekam nealergiška tik braškėm, bet ten minimaliai 5 balai. neduodu vistiek, daugiau į nieka kita nesureagavo, nors imunoglobulinas 102, prieš metus laiko sakė viršijo 5 kartus visas normas. vat taip ir liko neaišku kam alergiška.
pagal mano pastebėjimus, šildymas peilis, dulkių erkutės (patalynė sintetinė, kai dabar šalta nešu į lauka, kad viskas iššaltu), ir smalkėm, kai vėjo nėra baisuma kiek daug.
nu pabandysiu juk tai nekenkia, ačiū
į šiaulius važiuosiu, nes gyvenu radviliškyje. ir pas neurologe t.y. ART tik vasario 13 diena. bet trečiadienį važiuoju pas alergologe tai tuo pačiu užlėksiu ir nosį įkišiu pas kinezeterepiaute paklausiu kas čia gali būti gal ką patars kol eilėje lauksime iki vasario.
dariau dukrytei didele mišre palete niekam nealergiška tik braškėm, bet ten minimaliai 5 balai. neduodu vistiek, daugiau į nieka kita nesureagavo, nors imunoglobulinas 102, prieš metus laiko sakė viršijo 5 kartus visas normas. vat taip ir liko neaišku kam alergiška.
pagal mano pastebėjimus, šildymas peilis, dulkių erkutės (patalynė sintetinė, kai dabar šalta nešu į lauka, kad viskas iššaltu), ir smalkėm, kai vėjo nėra baisuma kiek daug.
kiek ten tu alergenu toj paletej 20? as vien maisto dabar 46 dariau, ant rankytes raudonavo tik erkutem ir medziu mix, tai va pavasari zadu ir is kraujo padaryti vien ikvepiamiesiem alergenam...
QUOTE(esu-mama @ 2013 01 21, 11:57)
esu girdejus kad issala saltyje erkutes tik per para laiko. tai as pagalve i kamera kisu parai su maisu... o kaldryte tai geriausiai skalbiama ir reik skalbt visa patalyne 60 laipsniu temp... taip pat i kamera galima ikist ir mylimiausius minkstus zaisliukus... dar yra ciuziniams specialios paklodes kurios apsaugo nuo erkuciu kunelius... as tai isvis isitikinau, kai isnesem kilimus , uzuolaidas, patalynes pakeitem , zaislu minkstu palikom tik kelis mazus kuriuos skalbiam tik tada pagerejo situacija , ai bet ir siaip kai pagalvoji kiek dar visko laukia priesaky...
kiek problemu atostogaut vaziuot, kai reikia buta issinuomot koki, nezinai ka ten rasi ka gausi ar isvis but galesi, nes reikia tvarkos viesbuciai brangu bet kas belieka, arba viesbuciai arba palapines...
i tema : mamytes kur atostogaujat su vaikais serganciais astma ir alergiskais?
kiek problemu atostogaut vaziuot, kai reikia buta issinuomot koki, nezinai ka ten rasi ka gausi ar isvis but galesi, nes reikia tvarkos viesbuciai brangu bet kas belieka, arba viesbuciai arba palapines...
i tema : mamytes kur atostogaujat su vaikais serganciais astma ir alergiskais?
zinokit su patalyne viesbuciuose tikrai problemu nera, kiek esu kur buvus (paciai baisi alergija dulkiu erkutem) jeigu budavo pukine patalyne, prasydavau pakeisti i sintetine, visada pakeisdavo be problemu... o butuose irgi jau nuomotojai dazniausia turi sintetine patalyne