QUOTE(esu-mama @ 2013 01 21, 13:38)
del tu kojyciu butinai reikia pas gydytoja, mano vaikuii panasiai buvo rekdavo kad labai skauda kojytes, pasirodo nuo augimo , o pasiikrinti ar pades tai galit pabandyt, nes mums vienintelis kas veike tai kojytes pamirkom siltoje voneleje, jos atsilapaiduoja tada patepam kokiu tepaliuku pvz traumeliu ir i lovyte .. sake silpnos kojytes greit auga persitempia ir baisus augimo skausmai.. bent mums tai padedavo o su laiku skausmu nebeliko...
bet ar būna tokiem mažiem tokie augimo šuoliai
kiek domėjausi ir kiek pamenu nuo vyresnėlio laikų tai vyresniam nei 3 metai prasidėjo skausmai, o dabar mažylė mano visai dar maža.
nu pabandysiu juk tai nekenkia, ačiū
QUOTE(Davina @ 2013 01 21, 13:39)
kazkas su koordinacija
o kur jus gyvenat?
pas neurologa lanketes, ar irgi dar eilej?
į šiaulius važiuosiu, nes gyvenu radviliškyje. ir pas neurologe t.y. ART tik vasario 13 diena. bet trečiadienį važiuoju pas alergologe tai tuo pačiu užlėksiu ir nosį įkišiu pas kinezeterepiaute paklausiu kas čia gali būti gal ką patars kol eilėje lauksime iki vasario.
QUOTE(esu-mama @ 2013 01 21, 13:40)
del tu alergenu tai tikrai dabar greit tik nepigiai padaro tyrima is kraujo ir plius minus aisku, nors as manau kad dauguma alergenu yra pagrindiniai ir svarbu ju vengti: dulkes, pelesis , patalynes erkutes, gaila bet ir naminiai gyvunai, ypac kates alergizuoja sergancius astma.. bet zinoma pries atsisakant gyvunelio reikia pasidaryt tyrimus... nes gali buti ir isimciu
dariau dukrytei didele mišre palete niekam nealergiška tik braškėm, bet ten minimaliai 5 balai. neduodu vistiek, daugiau į nieka kita nesureagavo, nors imunoglobulinas 102, prieš metus laiko sakė viršijo 5 kartus visas normas. vat taip ir liko neaišku kam alergiška.
pagal mano pastebėjimus, šildymas peilis, dulkių erkutės (patalynė sintetinė, kai dabar šalta nešu į lauka, kad viskas iššaltu), ir smalkėm, kai vėjo nėra baisuma kiek daug.