Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 11:59)
Sveikos

ar jūs visuomet namuose turite Flixotidą?
Maniškis ką tik baigė Flixotido kursą, po astmos priepuolio, kuris buvo prieš mėnesį, ruošėmės važiuoti pas daktarę, sakė, jei viskas gerai, darysim pertrauką.
O vakar vakare mano mažą vėl ištiko astmos priepuolis  verysad.gif , šiandien vėl karkia, švokščia. Ar šeimos daktarė išrašys Filxotidą, ar reikia pas pulmonologą eiti?
Kaip aš pavargau  verysad.gif , kaip man jo gaila dar tas AD nesitraukia visiškai, išprotėsiu  kaip liūdna  verysad.gif

mums šeimos gydytoja išrašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 10:59)
Sveikos

Maniškis ką tik baigė Flixotido kursą, po astmos priepuolio, kuris buvo prieš mėnesį, ruošėmės važiuoti pas daktarę, sakė, jei viskas gerai, darysim pertrauką.
O vakar vakare mano mažą vėl ištiko astmos priepuolis  verysad.gif , šiandien vėl karkia, švokščia. Ar šeimos daktarė išrašys Filxotidą, ar reikia pas pulmonologą eiti?
Kaip aš pavargau  verysad.gif , kaip man jo gaila dar tas AD nesitraukia visiškai, išprotėsiu  kaip liūdna  verysad.gif

uzuojauta 4u.gif mums irgi pertrauka padare, nes jau pastoviai kvepavom 3menesius doh.gif o per ta laika vistiek iki plauciu uzdegimo buvom daeje doh.gif tai susipykau su pulmonologe, sakau kox tikslas ji kvepuot jei jis nepadeda isvengti tokiu ligu doh.gif tai dabar nekvepuojam, susirgom pulinga angina, vel antibijotikai, bet kolkas tfu tfu tfu nekoseja....
siaip jeigu yra svokstimas, reiskia plauciai spazmuoja, tai reikia ventolino... o flixotida gali israsyti ir seimos gydytoja....
beje pasidarem mantu tyrima del tuberkuliozes, abiem maniskiam paraudo po 13mm, ftiziatre jau buvo pasiryzusi skirti latentines tuberkuliozes gydyma, bet padariau ana savaite kraujo tyrimus, quantiferon, savo maziams, laukiu atsakymo, sake sia savaite turetu buti, o tada ziuresim ar nereiks puse metu gerti antibijotiku doh.gif kazkokia nesamone man su tom tub bakterijom, eini gatve ikvepi tub bakteriju, sussergi latentine tuberkulioze, gydaisi, issigydai, ir p*st uz vadziu vel is pradziu.... doh.gif
bet dabar prisiskaiciau sm kad buvo ne vienam vaikui mantu teigiamas o quantiferon tyrimas neigiamas, o ftiziatre buvo pasiryzus su manim vos ne lazintis, kad pas mano vaikus tikrai bus ta latentine forma ir vaistai mum BUTINI doh.gif paziuresim.....
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 12:59)
Sveikos

tikrai gaila ir suprantu kaip sunku.
mūsų situacija kitokia mes kviepuojam 2 dienoje Flixotidą, o kai būna priepolis turiu Ventolina įkvėpimui, tokiu atveju naudoju jį. mums ir pablogėjimas šį savaitgalį.

o gal kas dar susidūrėte, mano mažytė mažutė dar nėra nei 1,5 metukų, bet vakarais, jau kelinta vakara susmunka ant grindų ir rėkia aiii, rodo į kojytes, ir taip verkia, kd širdis plyšta, kas čia per dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 21, 11:12)
mūsų situacija kitokia mes kviepuojam 2 dienoje Flixotidą, o kai būna priepolis turiu Ventolina įkvėpimui, tokiu atveju naudoju jį. mums ir pablogėjimas šį savaitgalį.
o gal kas dar susidūrėte, mano mažytė mažutė dar nėra nei 1,5 metukų, bet vakarais, jau kelinta vakara susmunka ant grindų ir rėkia aiii, rodo į kojytes, ir taip verkia, kd širdis plyšta, kas čia per dalykas g.gif

o siaube skamba tikrai negraziai.... unsure.gif o temperaturos mazyle neturi? unsure.gif kalbekit su gydytoja, jei cia ne kazkox zaidimas tai manau reikia tikrai rimtai i tai atkreipti demesi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 21, 13:11)
uzuojauta  4u.gif mums irgi pertrauka padare, nes jau pastoviai kvepavom 3menesius  doh.gif o per ta laika vistiek iki plauciu uzdegimo buvom daeje  doh.gif tai susipykau su pulmonologe, sakau kox tikslas ji kvepuot jei jis nepadeda isvengti tokiu ligu  doh.gif tai dabar nekvepuojam, susirgom pulinga angina, vel antibijotikai, bet kolkas tfu tfu tfu nekoseja....
siaip jeigu yra svokstimas, reiskia plauciai spazmuoja, tai reikia ventolino... o flixotida gali israsyti ir seimos gydytoja....
beje pasidarem mantu tyrima del tuberkuliozes, abiem maniskiam paraudo po 13mm, ftiziatre jau buvo pasiryzusi skirti latentines tuberkuliozes gydyma, bet padariau ana savaite kraujo tyrimus, quantiferon, savo maziams, laukiu atsakymo, sake sia savaite turetu buti, o tada ziuresim ar nereiks puse metu gerti antibijotiku  doh.gif kazkokia nesamone man su tom tub bakterijom, eini gatve ikvepi tub bakteriju, sussergi latentine tuberkulioze, gydaisi, issigydai, ir p*st uz vadziu vel is pradziu....  doh.gif
bet dabar prisiskaiciau sm kad buvo ne vienam vaikui mantu teigiamas o quantiferon tyrimas neigiamas, o ftiziatre buvo pasiryzus su manim vos ne lazintis, kad pas mano vaikus tikrai bus ta latentine forma ir vaistai mum BUTINI  doh.gif paziuresim.....

kai darė Mantu ir aš drebėjau, nes buvau skaičiusi įtikinama straipsnį, tik nebeturiu, kad jei vaikas alergiškas t.y. imunoglobulinas viršija kelis kartus norma butinai sureaguos, bet tai nereiškia, kad serga tuberkulioze. bet tfu tfu tfu mums nesureagavo.

Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2013 01 21, 13:15)
o siaube skamba tikrai negraziai....  unsure.gif o temperaturos mazyle neturi? unsure.gif kalbekit su gydytoja, jei cia ne kazkox zaidimas tai manau reikia tikrai rimtai i tai atkreipti demesi...  unsure.gif

visa šia savaite lakstysiu per gydytojus, pagaliau eiles priėjau ir visur klausiu kas čia per dalykas. vis kirba mintis ar negali būti Flixotido šalutinis poveikis g.gif
nea tempos neturi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 21 sausio 2013 - 12:17
Ventoliną aš turiu, tik Flixotias baigėsi, be Ventolino nerizikuočiau namie būt, visada jo turiu.
Vakar va kaip tik priepuolis, aš jam purškiu, o jis ėmė ir baigėsi, tai drebančiom rankom kol sugrabaliojau naują dėžutę, kol nulupau, kol įkišau, galvojau, širdis iššoks

Ojej ,net nenoriu skaityti apie jokias turberkuliozes ar dar ką, kol kad dabar dar sunkiai kapstosi, toks mažas, tik 6 mėn, o jau trys astmos priepuoliai buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 21, 11:16)
kai darė Mantu ir aš drebėjau, nes buvau skaičiusi įtikinama straipsnį, tik nebeturiu, kad jei vaikas alergiškas t.y. imunoglobulinas viršija kelis kartus norma butinai sureaguos, bet tai nereiškia, kad serga tuberkulioze. bet tfu tfu tfu mums nesureagavo.

Papildyta:
visa šia savaite lakstysiu per gydytojus, pagaliau eiles priėjau ir visur klausiu kas čia per dalykas. vis kirba mintis ar negali būti Flixotido šalutinis poveikis g.gif

nu vat as irgi su tub gydytoja gincyjausi del to, ji mane bande itikinti kad del alergijos gali tas paraudimas sureaguoti 1-2mm daugiau, bet ne 13mm papule padaryti doh.gif o va sm visa tema apie latentine tub ir keliems vaikams buvo net 16mm papules o kraujyje tub bakteriju nerasta blink.gif doh.gif nu suprantu tas tyrimas 130Lt ir ne kiekvienas gali pasidaryti ji, bet nu juk puse metu girdyti antibijotikus vaikui kuris ir taip is ligu neislipa tai man ziauriau negu ziauru.... doh.gif
na butu labai keistas salutinis poveikis, yra kelios infekcines ligos prie kuriu kojyciu raumenis skauda, prie aukstos temperaturos tai nestebuklas arba pvz maniskis kazkada buvo issinarines ciurna,tai kai labiau pabegiodava irgi bliaudavo ne savu balsu nes vel niksteldavo ta koja. na tikekimes kad nieko blogo jusu dukrytei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 11:16)
Ventoliną aš turiu, tik Flixotias baigėsi, be Ventolino nerizikuočiau namie būt, visada jo turiu.
Vakar va kaip tik priepuolis, aš jam purškiu, o jis ėmė ir baigėsi, tai drebančiom rankom kol sugrabaliojau naują dėžutę, kol nulupau, kol įkišau, galvojau, širdis iššoks

Ojej ,net nenoriu skaityti apie jokias turberkuliozes ar dar ką, kol kad dabar dar sunkiai kapstosi, toks mažas, tik 6 mėn, o jau trys astmos priepuoliai buvo  verysad.gif

verysad.gif ir neatsekat kam alergiskas? unsure.gif na bent truputeli turetu palengvinti tuos priepuolius kazkokio alergeno pasalinimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 21, 12:23)
verysad.gif ir neatsekat kam alergiskas?  unsure.gif na bent truputeli turetu palengvinti tuos priepuolius kazkokio alergeno pasalinimas  unsure.gif

Kol kas žinom, kad pienui, kiaušiniui visam, netgi kai verdamas namuose, vištienai. Daugiau nežinau. Gavom prieš kelias dienas neocate pabandymui, žiūrėsim kas gausis. Kol kas dar jokio pagerėjimo nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 21, 13:23)
nu vat as irgi su tub gydytoja gincyjausi del to, ji mane bande itikinti kad del alergijos gali tas paraudimas sureaguoti 1-2mm daugiau, bet ne 13mm papule padaryti  doh.gif o va sm visa tema apie latentine tub ir keliems vaikams buvo net 16mm papules o kraujyje tub bakteriju nerasta  blink.gif  doh.gif nu suprantu tas tyrimas 130Lt ir ne kiekvienas gali pasidaryti ji, bet nu juk puse metu girdyti antibijotikus vaikui kuris ir taip is ligu neislipa tai man ziauriau negu ziauru....  doh.gif
na butu labai keistas salutinis poveikis, yra kelios infekcines ligos prie kuriu kojyciu raumenis skauda, prie aukstos temperaturos tai nestebuklas arba pvz maniskis kazkada buvo issinarines ciurna,tai kai labiau pabegiodava irgi bliaudavo ne savu balsu nes vel niksteldavo ta koja. na tikekimes kad nieko blogo jusu dukrytei  4u.gif

nu laukiam tyrimų tikrai jau geriau tegul pasiūlo kraujo tyrima pasidaryti jei kas išgalės pasidarys jei ne gers antibijotikus. pamenu man paauglystėje reikėjo gerti puse metų baisuma doh.gif

nu ir aš galvoju, gal paslydo ant plytelio ir trinktelėjo kur kojytes g.gif bet ji pas mane tokia atsargi g.gif dar kas neramina klausiu ir kinezeterepiautės mano mergina vaikšto taip nestabiliai, ji nebegioja bet jei pakelia galva į viršų krenta, staigiau pasisuka į kita puse ir krenta ant žemės šakės kaip neramu, ir tos eilės nervina kol papuoli pas gydytoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 13:33)
Kol kas žinom, kad pienui, kiaušiniui visam, netgi kai verdamas namuose, vištienai. Daugiau nežinau. Gavom prieš kelias dienas neocate pabandymui, žiūrėsim kas gausis. Kol kas dar jokio pagerėjimo nematau  verysad.gif

o tai mažiukas daug kam alergiškas, bet matyt namie dar koks alergenas yra kad taip mažylį dirgina g.gif

įtariu ir aš pas save kol nepašalinsiu alergenus ar kol nepradėsime gerti nuo alergijos tol tesis priepoliai doh.gif tik reikia rasti kam ji alergiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 21, 12:12)

del tu kojyciu butinai reikia pas gydytoja, mano vaikuii panasiai buvo rekdavo kad labai skauda kojytes, pasirodo nuo augimo , o pasiikrinti ar pades tai galit pabandyt, nes mums vienintelis kas veike tai kojytes pamirkom siltoje voneleje, jos atsilapaiduoja tada patepam kokiu tepaliuku pvz traumeliu ir i lovyte .. sake silpnos kojytes greit auga persitempia ir baisus augimo skausmai.. bent mums tai padedavo o su laiku skausmu nebeliko...
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 11:33)
Kol kas žinom, kad pienui, kiaušiniui visam, netgi kai verdamas namuose, vištienai. Daugiau nežinau. Gavom prieš kelias dienas neocate pabandymui, žiūrėsim kas gausis. Kol kas dar jokio pagerėjimo nematau  verysad.gif

g.gif baltymam tada iseina kad yra stipri alergija g.gif ziurekit ka dar baltyminio duodat g.gif

QUOTE(Roga @ 2013 01 21, 11:34)
nu laukiam tyrimų tikrai jau geriau tegul pasiūlo kraujo tyrima pasidaryti jei kas išgalės pasidarys jei ne gers antibijotikus. pamenu man paauglystėje reikėjo gerti puse metų baisuma doh.gif

nu ir aš galvoju, gal paslydo ant plytelio ir trinktelėjo kur kojytes g.gif bet ji pas mane tokia atsargi g.gif dar kas neramina klausiu ir kinezeterepiautės mano mergina vaikšto taip nestabiliai, ji nebegioja bet jei pakelia galva į viršų krenta, staigiau pasisuka į kita puse ir krenta ant žemės šakės kaip neramu, ir tos eilės nervina kol papuoli pas gydytoja doh.gif

kazkas su koordinacija g.gif o kur jus gyvenat? g.gif pas neurologa lanketes, ar irgi dar eilej?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 21, 12:36)

įtariu ir aš pas save kol nepašalinsiu alergenus ar kol nepradėsime gerti nuo alergijos tol tesis priepoliai doh.gif tik reikia rasti kam ji alergiška g.gif

del tu alergenu tai tikrai dabar greit tik nepigiai padaro tyrima is kraujo ir plius minus aisku, nors as manau kad dauguma alergenu yra pagrindiniai ir svarbu ju vengti: dulkes, pelesis , patalynes erkutes, gaila bet ir naminiai gyvunai, ypac kates alergizuoja sergancius astma.. bet zinoma pries atsisakant gyvunelio reikia pasidaryt tyrimus... nes gali buti ir isimciu smile.gif
Atsakyti